- Konu Sahibi Cherry Mom
- #25.041
tombilicim takımı kapatmayı en son isteyecek birisiyim ben biliyorsun ben sadece kendimize gelme zamanının geçmek üzere olduğunu görebilmek adına ekledim o mesajları kötü niyetim olmadığını hepiniz anlarsınız zaten diyede fazla açıklama yapmadım....
sen spora başladınmı canım başlayacağını okumuştumda son mesajlara gelemedim hala ...
ay başladım kallisim başladım hafta sonu temzilik varmış ondan gidemedim de bu hafta full taym ordayım inşallah 1 saat fitness ondan sonra da 1 saat yüzme cayır cayır yakacam yağlarımı görürsün bak sonra da getir ama önümü az önceki mesajı herkesin önüne getir yeni başlayacaklar olur onların da getir bizim bi tombilimiz var bakın böyleydi böyle oldu diye artık motive had safhada. senin mesajının da etkisi var tabi çok üzüldüm 2 aydır yerimde sayıyorum herkes için üzüldüm aslında yani yukarda yazdım kızdım diye yanlış anlaşılmasın üzüldüm yani ben ne hissediyorsam herkes aynısını hissediyor diye düşünüyorum
bence çok iyi yaptın kallisim açıklamaya ne gerek herkes seni biliyor ne amaçla yazdığını da biliyor ama bana tokat gibi indi valla