Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tombilicim takımı kapatmayı en son isteyecek birisiyim ben biliyorsun ben sadece kendimize gelme zamanının geçmek üzere olduğunu görebilmek adına ekledim o mesajları kötü niyetim olmadığını hepiniz anlarsınız zaten diyede fazla açıklama yapmadım....

sen spora başladınmı canım başlayacağını okumuştumda son mesajlara gelemedim hala ...

ay başladım kallisim başladım hafta sonu temzilik varmış ondan gidemedim de bu hafta full taym ordayım inşallah 1 saat fitness ondan sonra da 1 saat yüzme cayır cayır yakacam yağlarımı görürsün bak sonra da getir ama önümü az önceki mesajı herkesin önüne getir yeni başlayacaklar olur onların da getir bizim bi tombilimiz var bakın böyleydi böyle oldu diye artık motive had safhada. senin mesajının da etkisi var tabi çok üzüldüm 2 aydır yerimde sayıyorum herkes için üzüldüm aslında yani yukarda yazdım kızdım diye yanlış anlaşılmasın üzüldüm yani ben ne hissediyorsam herkes aynısını hissediyor diye düşünüyorum
bence çok iyi yaptın kallisim açıklamaya ne gerek herkes seni biliyor ne amaçla yazdığını da biliyor ama bana tokat gibi indi valla

allah allahhhhh ben gidip alışverişimi yaptım yollarda kaç saat oyalandım gelmek için acele ettim ama gelen giden olmamış...neyse....haydin baş başş...

selamlarrrrrr..
bende aslanlar gibi sebze günümü yapiyorum. acim ama dik duruyorum acik vermiyorum.:umursamaz:
simdi asagi inip bahcemi dolasayim yine gelirim .

ferihancım seninde dahil olduğun yeni arkadaşlarımızın katılımıyla ortalık hareketlenir diye sevindim ama değişen bir şey olmadığı için yazmak zorunda kaldım yeni üyelerimizide kötü etkilediğimiz için uyarı yaptım bir nevi yoksa başka anlatmaya çalıştığım bir durum yok...

ileride ki günler için planlarınızıda allah hayırlara çıkartsın canım ...

istanbul kazan ben kepçe olamadım hiç buna çok kızıyorum :)) istanbulu aşırı derecede seviyorum denizin kokusu burnumun direğini sızlatıyor gözlerim buğulanıyor hiç abartısız yani her seferinde, geçen gün döüşte eşime eski tekneyi göstermeye çalıştım istanbullaberaber bıraktığımız yaşanmamışlığımız o bizim çünkü ve eşimin denize bakamadığını farkettim içim öyle kötü oldu ki anlatamam insanlar ne umarak neleri yaşıyorlarmafoldumben allah sağlıktan ayırmasın buda böyle işte anlatıyım didim :utangac:

ilk hafta baya bir motive ederek ve motive olarak başladık ama sanırım metabolizmamızın oyununa geldik ablacım ama bu hafta sporu 2 kat artırarak bende devam edeceğim ve haftasonları artık yediklerime daha dikkat ederek daha fazla hırsla bu kilolardan kurtulacağım herkez vermek için gayret ediyor kilolarını malesef zaman zaman rehavet çökebiliyor sen hiç merak etme ablacım biz takım olarak hemen toparlanırız ve çok daha iyi başarılı oluruz bu konuda güvenini boşa çıkarmayacağız inşallah bu haftaya iyi bir başlangıçla başladım cuma günü inşallah bir kaç kilo daha hafiflemiş olucam Allahın izniyle ve inanıyorum tüm arkadaşlarım daha bir azimle çalışacak bu hafta opuyorumnanaktan

istanbula olan aşkın denizin kokusundan bahsetmenden belli ablacım istanbulu bir kez görüp aşık olmayan yoktur sanırım buranın yaşanmışlığıda ayrı bir zevk yaşanmamışlıklarıda ayrı bir hasret özlem duygusu verir insana bilirim gezip görülmeye değer bir cennet burası trafiğinden boğulsamda kirliliğinden ve karışıklığından sıkılsamda yinede buradan ayrı olmuyor illaki burada yaşamak gerekiyormuş gibi düşünüyorum gerçi zaman ne gösterir bilinmez bilmiyorumkismile opuyorumnanaktan

selamlarrrrrr..
bende aslanlar gibi sebze günümü yapiyorum. acim ama dik duruyorum acik vermiyorum.:umursamaz:
simdi asagi inip bahcemi dolasayim yine gelirim .

merhaba ablacım sebze günümü yapıyorsun ben bugün patates yerine makarna yedim haşlanmış makarna üzerine üzerine pul biber ve nane pek lezzetli oldu yağsız tuzsuz tabi patatesten çok bunalmıştı herkez 5 günde 5 kilo topiğinde incilideniz abla bu öneriyi getirdi belki sende denemek istersin haftaya makarnada çok tok tutuyor sabahtan beri 2 porsiyon yedim bir sabah bir öğlen ancak hafif hafif acıkmaya başladım ve eve gidince yiyeceğim deneyen arkadaşlarda var kilo kaybında sorun olmamış bu hafta böyle yaptım inşallah faydasını görürüm glisemik endeksi düşük bir gıdaymış makarna o yüzden patates yerine tercih edilebiliyormuş neyse yarında sebze günüm geçen hafta çok zor geçmişti bu hafta domatesli falan taze fasulye yapıcam belki yemek kıvamında yersem daha tok olabilirim sencede daha uygun olmazmı ablacım sen ne yaptın opuyorumnanaktan

SLM KIZLAR NASILSINIZ?
ben çok mutluyum
bu sabah kiloma baktım 84.1
mayıs 11 de 86.7 ymişim 2.6 kilo gitmiş
dikkat ettim sadece 5 günde 5 kiloyu uygulayamadım tam
acaip mutluyum
darısı başınıza6 günde süper değilmi
öyle ciddi bir sprda yapmadım
bugün 5 tane patatesi fırında yağsız tuzsuz dilimleyip pişirdim
deneyin çok lezzetli oluyor gelip gidip yiyorum
sporda yapıcam
haşlama papatesten daha güzel
kokulu oluyor
olucak inş. takım ayakta kalmalı kızlar bak bizler yeniyiz harcamayın beni
hem kilo almamakta güzel bişey değilmi
bakalım bu hafta tam uyunca ne kadar vericem
maşaaalah deyin nolur durmasın kilo vermem
sizlerle iyi bir başlangıç yaptım arkası gelecekinş..
a e olun...

SLM KIZLAR NASILSINIZ?
ben çok mutluyum
acaip mutluyum
sporda yapıcam
kokulu oluyor
a e olun...

maşallah canım inşallah bol bol kilolar verirsin hepimiz veririz takımımızı canlı tutucaz bu hafta hepimiz iyi bir performans göstermeliyizki takımımızın canlandığını kanıtlayalım kalliste ablama kaydirigubbakcemile5

hafta sonun cok güzel gecmis ferihancigim cok sevindim senin adina.
insallah bu hafta ineceksin ikili rakamlarabilmiyorumkismile

evet ablacım çok güzel geçti ama artık bu hafta inmeliyim ikilli rakamlara iki haftadır hep bu hafta olacak diyorum olmuyor bu hafta artık olmalı sporu yani yürüyüşü iki katına çıkarıyorum ablacım haftasonuda tatil günü diye abartmıyorum ve bu hafta çözeceğim bu işi inşallah opuyorumnanaktan

merhaba ablacım sebze günümü yapıyorsun ben bugün patates yerine makarna yedim haşlanmış makarna üzerine üzerine pul biber ve nane pek lezzetli oldu yağsız tuzsuz tabi patatesten çok bunalmıştı herkez 5 günde 5 kilo topiğinde incilideniz abla bu öneriyi getirdi belki sende denemek istersin haftaya makarnada çok tok tutuyor sabahtan beri 2 porsiyon yedim bir sabah bir öğlen ancak hafif hafif acıkmaya başladım ve eve gidince yiyeceğim deneyen arkadaşlarda var kilo kaybında sorun olmamış bu hafta böyle yaptım inşallah faydasını görürüm glisemik endeksi düşük bir gıdaymış makarna o yüzden patates yerine tercih edilebiliyormuş neyse yarında sebze günüm geçen hafta çok zor geçmişti bu hafta domatesli falan taze fasulye yapıcam belki yemek kıvamında yersem daha tok olabilirim sencede daha uygun olmazmı ablacım sen ne yaptın opuyorumnanaktan

sebze günü yapiyorum bugün güzelim.. sabah turp havuc pancar ve kirmizi lahana rendeledim limon ve az tuz ile onu yedim.
öglende lahana corbasi yapmistim onu yedim aksamda az salata yedim ama doymadim az bir lahana corbam var onu yiyip günü kapatacagim.
valla patates yerine makarna banada cok istah acici geldi. haftaya mutlaka yaparim insallah unutmazsam. evet yemek gibi olunca birde sicak olunca doyuyor insan.

maşallah canım inşallah bol bol kilolar verirsin hepimiz veririz takımımızı canlı tutucaz bu hafta hepimiz iyi bir performans göstermeliyizki takımımızın canlandığını kanıtlayalım kalliste ablama kaydirigubbakcemile5

tşk ler ferihann
hep birlikte veririz inş. kiloları
değilmi silkinelim bu hafta zayıf gezen istediğini alıp giyenlerden neyimiz eksik bizim
çıtır olucaz çıtırr
herkes fesatında çatır çatır çatlayacak ben geçen yaz 78 e inmiştim o bile milleti nasıl çatlattı
dostunu düşmamnını tanıyosun
dostun seviniyo kilo aldığını hiç kaçırmayan düşmanında ise tık yok
noluyo yaaa ne bu fesatlık
ben isterim ki herkes zayıf ve sağlıklı olsun
haksız mıyım nedir bu hasetlik çekememezlik....:hooray::hooray::hooray:

sebze günü yapiyorum bugün güzelim.. sabah turp havuc pancar ve kirmizi lahana rendeledim limon ve az tuz ile onu yedim.
öglende lahana corbasi yapmistim onu yedim aksamda az salata yedim ama doymadim az bir lahana corbam var onu yiyip günü kapatacagim.
valla patates yerine makarna banada cok istah acici geldi. haftaya mutlaka yaparim insallah unutmazsam. evet yemek gibi olunca birde sicak olunca doyuyor insan.

reyhen ablacım bende sebze günümde taze fasulyeyi domates li soğanlı pişirip yiycem yanında salatayla
allah yardımcımız olsun
yaz geliyor hafite beslenmek lazım az yiyince uykularım bile düzene girdi vallla...:teytey:

SLM KIZLAR NASILSINIZ?
ben çok mutluyum
acaip mutluyum
sporda yapıcam
kokulu oluyor
a e olun...
masallah masallah banucuk..:nazar::nazar::nazar: allah nazarlardan esirgesin .
patatesi bende öyle firinda yapiyorum banu güzel oluyor tokta tutuyor.. bu hafta herkes ikiser kilo verecek asagisi kabul edilmiyor..delikafaduldendelikafadulden saka saka gitsinde kac gr giderse gitsin.

tşk ler ferihann
hep birlikte veririz inş. kiloları
değilmi silkinelim bu hafta zayıf gezen istediğini alıp giyenlerden neyimiz eksik bizim
çıtır olucaz çıtırr
herkes fesatında çatır çatır çatlayacak ben geçen yaz 78 e inmiştim o bile milleti nasıl çatlattı
dostunu düşmamnını tanıyosun
dostun seviniyo kilo aldığını hiç kaçırmayan düşmanında ise tık yok
noluyo yaaa ne bu fesatlık
ben isterim ki herkes zayıf ve sağlıklı olsun
haksız mıyım nedir bu hasetlik çekememezlik....:hooray::hooray::hooray:

banucum haklısın canım aman o fesat insanlar elbet bulur hakettiğini bizler sağlığımızı bozmadan verelim bu fazlalık yağlarıda şöyle incecik olalım fesat insanlarda çatlarsa çatlasınlar inşallah vericez bu hafta bol bol kilocuklar opuyorumnanaktan

vallahi ablacım senin salata mönünde bana çok iştah açıcı geldi yarına bende kırmızı lahana kullanayım inşallah yalnız ablam makarnayı spagettiden tercih edersen ve 5 6 dk haşlarsan yeterli oluyormuş ben bilemedim normal makarna yaptım spagetti daha masummuş kepekli makarna gibiymiş yani diğerlerinin hamur olma durumu varya ablacım herhalde o yüzden aklında bulunsun denemek istersen yaparsın zaten cuma cumarteside kilomu bildirdiğimde ne kadar fark olacak görücez inşallah hepbirlikte inşallah işe yararda sadece patatese takılıp kalmayız arada değişiklik yapabiliriz opuyorumnanaktan

vallahi ablacım senin salata mönünde bana çok iştah açıcı geldi yarına bende kırmızı lahana kullanayım inşallah yalnız ablam makarnayı spagettiden tercih edersen ve 5 6 dk haşlarsan yeterli oluyormuş ben bilemedim normal makarna yaptım spagetti daha masummuş kepekli makarna gibiymiş yani diğerlerinin hamur olma durumu varya ablacım herhalde o yüzden aklında bulunsun denemek istersen yaparsın zaten cuma cumarteside kilomu bildirdiğimde ne kadar fark olacak görücez inşallah hepbirlikte inşallah işe yararda sadece patatese takılıp kalmayız arada değişiklik yapabiliriz opuyorumnanaktan
tamam canim bende spagetti kullanayim ozaman yada kepekli makarna alayim bakalim carsiya gidersem bu hafta

6148.jpg

simdi oldumuki

Back
X