- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.661
sendemi brütüsHoşgeldin canım ben takım kaptaniyim şu aralar tatildeyim o vatandaş izne ayrılıp annesinin yanına gitti geçen sene 8 kg alıp gelmişti hala garibim listelere döneceği günü bekler
he telefonlarda varya programlar ondan sandımbetüşsoft :))) excel bu beee .... yok öyle bi program :)) kafama göre renk veriyom + daysam kırmızı - deysem yeşil :))
Allah yardımcın olsun Şeymacım, çok erken uyanıyor Umut paşamız yaGünaydın kızlar
Saat 5'te gaz sancısıyla uyandıko zamandan beri döne döne emziriyorum ama uyuyamadı, açılmış uykusu iyice ya da aldı uykuyu
Sayılır şekerim sayılır tabiO zaman bir menü gelsin....
Sabah kakiinca suyumu içmeyi unutmustum ama
1 haşlanmış yumurta
Kahvaltı 8.30
5siyah 5 yeşil zeytin
1kk b. Peynir
1 dilim tbe ekşi mayalı
2.yumurtam yolda dağılmış kabuklarını ayırmak zor geldi.
Öğlen 12.15
1 kepçe cacık
Domates salatası
Taze fasulye etsiz
Ara
1 sade kahve
1 taze kayısı
Akşam 20.00
3 salatalık 3yk yoğurt 1/4demet maydonoz bol pul biber bol nane ile salata yaptım yedim.
Sonra da bizimkilerin az yağlı kıvırcık salatalarına salça oldum
1dllm tbe
Yoğurt kürü
2.5lt su tamamlandı.
Spor; gün içinde 40dk kosusturuyormusum öyle diyor adım sayar. Sayılırsa bir tek o var.
Yaaaa bak gördün mü geç yatmamızın faydaları da oluyormuşBu arada kızlar söz dinlemiş ve hemen yatmışsınız aferin size.
Ama bu yol şimdi nasıl geçecek?
Yok kız gider mi hiç tahtı paylaşıverin, az yana kay gııııtahtım elimden getti miii abboooo :)
SüpersinnnnnmGecen hafta:71,5
Bu hafta: 70,3
Fark: 1,2
Yüzdr: % 1,68
o totolarla anca bir kişi sığar kızYok kız gider mi hiç tahtı paylaşıverin, az yana kay gıııı
o totolarla anca bir kişi sığar kız
Genişletiriz kızzzzzo totolarla anca bir kişi sığar kız
görürsün sen.... jillianla incelecek o toto..... hem bende toto yok göbek var basen var kol var......
var da var diyosun
kilo veremedim ya verenlere gıcık oldum bugun ondan bağladım vasfiyeliğevasfiyee formundasın gene bu gün bakıyorum da.... var bacım var Allah vergisi gitmiyolar.... başımın belası oldular her yer yağ her yer direniş.....
daha ne olsun acabaYa ben pek memnun değilim tartıdan ama yapacak bir şey yok artık. 74,5açıkçası daha fazla vermişizdir diye umuyordum sıfır kaçamakla, kaçamak yaptığım zamanlarda bile 800 gram verebilen ben bu hafta niye böyle oldu bilmiyorum neyse buna da şükür
kilo veremedim ya verenlere gıcık oldum bugun ondan bağladım vasfiyeliğe
Ama nilgüşüm kaçamak yapmadığımla kaldımdaha ne olsun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?