Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2 yaş sendromundan cok korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ilk ergenlik diyorlar

aynen öyle canım, Allahtan 3-5 aya atlattık, ama zordu cidden.

inşallah hepimiz öğrenmeliyiz, yoksa al ver al ver hiç bitmiyo bu serüven.

bence kısma canım, yürüyüş en sağlıklısı hele de açık havada yapılanı.

Yarın son nöbetim ondan sonra izinliyim sükurler olsun ki :) tabi ki bence çok daha güzel olacaksın şarap gibi

hadi bakalım kuzucum, artık düğün başladı yaww, bi çıtır gelinimiz daha oluyo

kız sen hiç yaşını göstermiyosun da zaten, kesinlikle çocuk gençleştirir insanı, hele de senin şirine zeynep çooook daha gençleştirir

geldim kuzucum işteyim, sabah kahvaltı yapalım demiştik arkadaşlarla, koşturmacayla oturamadım bi türlü.

Biliyorsun her hafta aynı hızla vermiyoruz önemli olan süreklilik ve eninde sonunda istediğimiz kiloya gelmek.. Bu nedenle aslında verdiğin kilo için kendini tebrik etmelisin :)

mutsuzum diyim sen anla, bu tartı beni anlamıyo, ben bi tek dukan yaparsam kilo veriyorum anlaşıldı.
Dukan ile verilen kilolar geri alınıyor diyorlar doğru mu? Protein ile beslenmek metabolizmayı hızlandırdığı için veriyorsun değil mi? Ben de 2 gün protein dieti yapsam mı diyorum.ilk ay alıştım haftada iki kilo vermeye pazartesiden beri verdiğim 500 gr ı beğenmez oldum :) şu an kilo vermem devam ediyor.. İşleyen düzeni bozmak da istemiyorum

Ne kadar mutsuzsun %kaç rakam ver

wendigoo (65,9/66,3/-0,4/%-0,61)

ya ben dukanla verdiğimi aldım, sanırım sporla verdiklerimi almadım ama sadece spor yapınca da gitmiyo, illa ciddi diyet yapmam lazım. gerçi dukanla resmen oturduğum yerden verdim kiloyu. şu ara yine vicdan yapıyorum. evde bissürü meyve var, ben yemezsem eşim kızım da yemiyo. benim kendime yağsız yaoğurt/peynir/süt alıp bu işe ciddi olarak sarılmam lazım. ben ne güzel çıtırdım bırak anneliği evli olduğuma 9 senelik memur olduğuma inanmayan insanlar doluydu etrafımda

evet dukanla bende 6 ayda verdiğimin 2 katını 2 ayda aldım.... ama karatayla verdiğim kilonun maşallahı var.... afedersiniz fil gibi yememe rağmen sadece 5 kg oynadı... o yüzden karatay candır gerisi heyecandır der geçerim :))

***5. Takım 526. Etap***

servey (71,5/70,3/1,2/%1,68)
moni (91,0/ / /%)
fancynancy (75,2/74,5/0,7/%0,93)
Cikilatacanavari (76.7/ / /%)
sabit
lydznp (83,2/ / /%) sabit

5. Takım Ortalama:

nilsub (77/78,8/-1,8/%-2,38) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (69/68,5/0,5/%0,72) Mezun olan üye.
wendigo (65,9/66,3/-0,4/%-0,61) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
matilda34 (65,9/ / /%) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /%) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
inatettimolacak (60,8/ / /%) 519 etapta 60,8 ile izne ayrıldı.
hedef38beden (80,8/ / /%) 524. etapta 80,8 ile izne ayrıldı.(2017 1. izin hakkı)
0zlem (73,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı

dennisgo (78,8/ / / /%) yeni üye başlangıç tarihi: 13.07.2017 başlangıç kilosu: 78,8 hedef kilosu: 58
betulbtl (68,8/68,5/0,3/%0,44)
Oynakbasi34 (101,8/ / /% ) Fahri üye

kız ben sana mesaj da atmıştım, şu karatayın mantığını anlat bana diye. karatay diye başlayıp dönüp dolaşıp dukan yaparken buluyorum kendimi. karatay denince bi ceviz kuruyemiş yiyom o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…