- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.681
Ya alsaydın oyle dusunYa ben pek memnun değilim tartıdan ama yapacak bir şey yok artık. 74,5açıkçası daha fazla vermişimdir diye umuyordum sıfır kaçamakla, kaçamak yaptığım zamanlarda bile 800 gram verebilen ben bu hafta niye böyle oldu bilmiyorum neyse buna da şükür
İyi hatırlattın kızzzyeşil çay saatttiiiiiiii
Tabi, o da var değil miYa alsaydın oyle dusun
Bende kayfe koydum ocağayeşil çay saatttiiiiiiii
Sende durumlar nasıl tartıldın mıMerhaba kızlar, geçmişi okuyamadım, parça bölük aralarda denk geldim, nerde başladım nerde bittim anlamadım valla
2 yaş sendromundan cok korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ilk ergenlik diyorlar
Hoşbuldum vesile
Benim ismim de deniz.. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Beraberce kurtulalım kilolarınızdan.. Sağlıklı yaşam için aslında bu şart ama ben ne zaman hayatta zorlarsam böyle bir sonuçla karşılaşıyorum. Canım sıkkın olduğunda yememeye öğrenmek istiyorum bu süreçte :)
Ben şu an gün aşırı yapıyorum. Aslında diyetisyen 75 kiloya kadar 2 gün önermişti fakat ben dayanamadım 3 güne çıktım :)
Leslie 5 mil yapıyorum
Ya da Leslie 3 mil yapıp 35-40 dakika ds yürüyüş bandında 10 dakika koşu olacak şekilde yürüyorum. Sence biraz kısmalı mıyım bu aşamada? Malum daha 20 kilo vereceğim
Yarın son nöbetim ondan sonra izinliyim sükurler olsun ki :) tabi ki bence çok daha güzel olacaksın şarap gibi
Bu arada kızlar çoluk çocuktan konuşuyorduk yaş baş vs girdi işin içine. Dedim 40 yaştan sonra anne olmak insanı genclestiriyor. Çünkü şimdi 2 yaşında cocugu olanlar ya 20li ya da 30lu yaşların ilk yarısında. Eeee.... Bende o annelerle aynı durumda olunca otomatik olarak genç oluyorum. Ne bileyim kendimi hiç yaşıma ait hissetmiyorum. Birde sizinle takılınca daha bir g3nclestim sanki. Bana iyi geldiniz
nilsub @0zlem wendy fancynancy servey @morordek @moni @oynakbasi34 @toplight @inatettimolacak @Cikilatacanavari kız betüş btlbetul seninle yeni tanıştık ama ay unuttuğum varsa çok üzülürüm. Hepiniz iyiki varsınız. Sayenizde daha iyiyim. Tamam bizim ki diyet kardeşliği ama aslında daha da fazla
Ortilerim diyetdaslarim hepiniz mi uyuyorsunuz?wendy ise gitmedin mi sen? Bugün bir tuhaflık var yaa... yollar boş. Minibüs sıra ile olurdu bugün 5dk bekledim. Durakta minibüs yok. Yolda yolcu yok bugün tatilde benim haberim mi yok
Sende durumlar nasıl tartıldın mı
Ya ben pek memnun değilim tartıdan ama yapacak bir şey yok artık. 74,5açıkçası daha fazla vermişimdir diye umuyordum sıfır kaçamakla, kaçamak yaptığım zamanlarda bile 800 gram verebilen ben bu hafta niye böyle oldu bilmiyorum neyse buna da şükür
Ne kadar mutsuzsun %kaç rakam vermutsuzum diyim sen anla, bu tartı beni anlamıyo, ben bi tek dukan yaparsam kilo veriyorum anlaşıldı.
mutsuzum diyim sen anla, bu tartı beni anlamıyo, ben bi tek dukan yaparsam kilo veriyorum anlaşıldı.
Ne kadar mutsuzsun %kaç rakam ver
Dukan ile verilen kilolar geri alınıyor diyorlar doğru mu? Protein ile beslenmek metabolizmayı hızlandırdım için veriyorsun değil mi? Ben de 2 gün protein dieti yapsam mı diyorum.ilk ay alıştım haftada iki kilo vermeye pazartesiden beri verdiğim 500 gr ı beğenmez oldum :) şu an kilo vermem devam ediyor.. İşleyen düzeni bozmak da istemiyorum
Bugün Spor günüm 45 dakika Leslie ile yürüdüm şimdi 45 dakika koşu bandına gidiyorum
Boşu boşuna stres yaptın kendine bakGecen hafta:71,5
Bu hafta: 70,3
Fark: 1,2
Yüzdr: % 1,68
wendigoo (65,9/66,3/-0,4/%-0,61)
ya ben dukanla verdiğimi aldım, sanırım sporla verdiklerimi almadımama sadece spor yapınca da gitmiyo, illa ciddi diyet yapmam lazım. gerçi dukanla resmen oturduğum yerden verdim kiloyu. şu ara yine vicdan yapıyorum. evde bissürü meyve var, ben yemezsem eşim kızım da yemiyo. benim kendime yağsız yaoğurt/peynir/süt alıp bu işe ciddi olarak sarılmam lazım. ben ne güzel çıtırdım bırak anneliği evli olduğuma 9 senelik memur olduğuma inanmayan insanlar doluydu etrafımda
evet dukanla bende 6 ayda verdiğimin 2 katını 2 ayda aldım.... ama karatayla verdiğim kilonun maşallahı var.... afedersiniz fil gibi yememe rağmen sadece 5 kg oynadı... o yüzden karatay candır gerisi heyecandır der geçerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?