Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

15 dk mı abbo çok erken kapamışım az daha açem altını.... sütlü kahvemi de yaptım bi de utanmadan :)) koli basili oliim de göriim ben...
yok yok olmazsın ALLAH korusun şap hastalığı birde brusella var büyük hayvanlarda bruselle çok tehlikeli hamile kadının bebeğini bile hemen öldüren bir bakteri ama devlet 3 ve 6 ayda bir aşılama yapıyor 1 gün önceden telefonuma msj geliyor yarın havyanlarınıza veteriner hekimlerimiz gelicek bir yere ayrılmayın diye çok dikkatli tarım bakanlığı bu konuda birde aşı olmayan hayvanların devletin her yıl verdiği destekleme paraları var onu alamıyo aşı yaptırmayan hayvan başına 400 tl düşün 10 baş hayvanın varsa dünya para alıyosun o yüzden herkes aşısını yaptırıyordur

14 TEMMUZ -1 EYLÜL BAYRAM HEDEF LİSTESİ

@servey>>70,3>>

@0zlem >>? >>69

@inatettimolacak>>? >>

@moni >>89,5 >>79,9 abovv çok mu attım ne

@fancynancy >>74,5 >> 69,5

@Cikilatacanavari>>76,7 >>

@lydznp>>83,2 >>

@nilsub>>78,8 >>70

@wendigo>>66,3 >>

@morordek >>68,5 >>65,9

@dennisgo >>78,8 >>

@betulbtl >>68,5 >>

@Egeliegeli >> 67,9 >>58

BAYRAM HEDEFLERİNİZİ EKLEYİN KIZLAR 7 HAFTA VAR BAYRAMA

14 TEMMUZ -1 EYLÜL BAYRAM HEDEF LİSTESİ

@servey>>70,3>>65

@0zlem >>? >>69

@inatettimolacak>>? >>

@moni >>89,5 >>79,9 abovv çok mu attım ne

@fancynancy >>74,5 >> 69,5

@Cikilatacanavari>>76,7 >>

@lydznp>>83,2 >>

@nilsub>>78,8 >>70

@wendigo>>66,3 >>

@morordek >>68,5 >>65,9

@dennisgo >>78,8 >>

@betulbtl >>68,5 >>

@Egeliegeli >> 67,9 >>58

BAYRAM HEDEFLERİNİZİ EKLEYİN KIZLAR 7 HAFTA VAR BAYRAMA

hımmm iyi bari :) sen de kaç inek vardı zor mu bende dedim benim arkadaş var ne güzel organik yaşıyor bende yapçam dedim sen yapamazsın inek zor dediler :) kendimi kurtarcaktım bu hayattan olmadı bacım :))

Wendigocum, çok iyi geldi tatil. Hiç tartılamıyorum ama kilo aldığımı değil verdiğimi hissediyorum.
Fena hareket ediyoruz. Hareketin önemini çok iyi anlıyorum ama tabi her zaman imkan olmuyor böyle harekete.
Biraz uzatacak gibiyiz ama inşallah bomba gibi döneceğim.

Siz nasılsınız kızlar? Umarım kimsede sıkıntı sorun yoktur.

heyy maşşallah oluyo mu öyle yaaa :)
yapınca oluyo
Ortim bizde 58'i gorurmuyuz acaba?
ay ben 60 bile görsem yeter ortikim
Aman iyi olsunlarda kudursunlar..
--
Annemde erkenci benim gibi.
öyle aman diyim kudursun dursun
ahanda bir yolukçu daha
Kıss nilsub sacini basini yolcam senin sen dun menu paylastin mi? Benim mi gozumden kacti?
ahanda bir yolukçu daha moninin çırağımı olcan kızzz
tamam tamam bugun başlıyorum paylaşmaya
hımmm iyi bari :) sen de kaç inek vardı zor mu bende dedim benim arkadaş var ne güzel organik yaşıyor bende yapçam dedim sen yapamazsın inek zor dediler :) kendimi kurtarcaktım bu hayattan olmadı bacım :))
bende 4 inek 3 düve var tabi hayvancılık yapmak için yerin olacak birde kırsal da oturacaksın yoksa şehirde nerde yapcan yok zor değil her şeyi makineler yapıyor artık (sen şimdi düve ne dersin yaşında olan dişi inek şuan gebeler doğum yapınca inek olacaklar nasipse)
ne bitmez tatilmişkıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…