- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.421
Herıldın çıtırız kız biz dahaKız bende 92 de liseden mezun oldum. Ama sen de çok gençsin benim gibi
Okiş bebeğim. Zaten sen yokkene biz onu 1 haftaya indirdik ama bu haftayı ben takip edemedim. Bu hafta başlarım yine tutmaya.fancynancy şekercim spor listesi tutmaya başladın mı?başlamadıysan bugünden itibaren haftalık liste tutalım cumadan cumaya (akşam)toplayalım listemiz hazır olsun
Hahahaaaaa ay valla gülmekten gözümden yaş geldi. Çok alemsin nilgüncüm yaaaaafancynancy telime günde 3 kere alarm kurdum alarma not olarak diyeti bozma ferah seni geçicek yazdım çalıp duruyo habire
Aman aman rütbeme dokunma sonra ikimizde boşlukta hissediyoruzba baaaaaa laflarayine rütbe düşüreyim mi
sağol canım
Delifancynancy telime günde 3 kere alarm kurdum alarma not olarak diyeti bozma ferah seni geçicek yazdım çalıp duruyo habire
Alintiladigin mesajın başında ve sonunda yazan quote yazılarını sil. Adını karşısına da hedefini yazıyorsunYa ben ekleyemiyorum sanirim hedef kilomu. Beceremedim. Nasıl olacak ?
O zaman akışına bırak biz bu kadar çok yakışırsak zaten çok geride kalır araki bulasın. Unutulur giderJoker hakkımı kullanayım
Aşkolsun sen hiç mi 58i görmedin. Yine göreceğizOrtim bizde 58'i gorurmuyuz acaba?
ALLAH kolaylık versin Nilgun. Ne kadar makinada yapsa zordur. Şimdi senin buzağıların mi olacak? Foto isteriz artıkyapınca oluyo
ay ben 60 bile görsem yeter ortikim
öyle aman diyim kudursun dursun
ahanda bir yolukçu daha
ahanda bir yolukçu dahamoninin çırağımı olcan kızzz
tamam tamam bugun başlıyorum paylaşmaya
bende 4 inek 3 düve var tabi hayvancılık yapmak için yerin olacak birde kırsal da oturacaksın yoksa şehirde nerde yapcan yok zor değil her şeyi makineler yapıyor artık (sen şimdi düve ne dersin yaşında olan dişi inek şuan gebeler doğum yapınca inek olacaklar nasipse)
ne bitmez tatilmişkıskandım
Ben yolacağım seni dondurma dondurma...Evet canım 10 numara bu sekilde devamını bekliyoruz ki biran once 7li rakamlardan kurtulalım..
--
Ama ben azonce ara ogun olarak azcıkk dondurma yedim.
Kızlar benim dedigimi yapın amaaa yaptıgımı yapmayın..
Uzun zamandir gormedim canim.. insallllahhhh...Aşkolsun sen hiç mi 58i görmedin. Yine göreceğiz
InşALLAH ortimBacım monican bunlar inanmıyor ama sana söz bayrama 70 olcam
Yok canim kakaolu cikolata parcali..Ben yolacağım seni dondurma dondurma...
sekerpareli mi dondurma
Cok sevgili ortim neden 2 catal yumurta yesene 1 tam yumurtayi hem tok tutar.Evet kızlar menüm
Kahvaltı
2çatal yumurta
2zeytin domates 1kk peynir şekersiz çay
2 dilim tam tahıllı ekmek
Öğlen 3kaşık keşkek 2badem
Ara 2 yk ev yoğurdu 3taze kayısı 1yk keten tohumu
Ara sade Türk kahvesi 2 küçük dilim kavun
Akşam
Eki Görüntüle 2021610
Yağsız derisiz 1 tavuk pirzola 3yk barbunya 3yk yoğurtlu kabak 2dilim domates
Su 2bitti daha içerim 2buyuk kupa yeşil çay tarçınlı limonlu
Spor yok
Canım apar topar çıktık ondan ne yediğimi bile anlamadımCok sevgili ortim neden 2 catal yumurta yesene 1 tam yumurtayi hem tok tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?