- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.341
Günaydıngünaydın şekerler
HoşgeldinBen geldim :)) bir sorum var. Ben dün sabah 69kg dum. Bu sabah 67.9kg. Haftaya cuma tartilacagiz ya ben hangi kilomu başlangiç sayayim.
Hahahha yok kız tabi ki halktanım, bu noktaya tırnaklarımla kazıyarak geldim diyormusum, tövbe tövbeNe yalan söyleyeyim sen doktora öğrencisiyim falan dediğinde kim milyoner olmak istere çıkan zatlar gibi olduğunu düşünmüştüm. Kız sende bizim gibi halktanmışsın yaaa....
Adamın birine santrayi sordu o da akademisyen yada olma yolunda oyle biri işte bilmiyorum dedi. Biride 1 deste iskambil kağıdın kaç adettir dedi iskambil kağıdı ne dedibende öyle insanların fanusta yaşadığını düşünmüştüm hep
Günaydın kızlar zor bir gecenin ardından kalktım kahvaltı hazırlıyorum oğlum uyuyor daha hafif ateşide var biraz toparlayayım ortalığı oda uyanınca acile goturelim dedik ...
Gelemem akşama kadar öpüyorum hepinizi yek tek alıntılamadım kusura bakmayın
geçmiş olsun canımcımGünaydın kızlar zor bir gecenin ardından kalktım kahvaltı hazırlıyorum oğlum uyuyor daha hafif ateşide var biraz toparlayayım ortalığı oda uyanınca acile goturelim dedik ...
Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlar sürpriz yumurta canavarı oğlunGünaydın kızlar zor bir gecenin ardından kalktım kahvaltı hazırlıyorum oğlum uyuyor daha hafif ateşide var biraz toparlayayım ortalığı oda uyanınca acile goturelim dedik ...
Geçmiş olsun Nilgunum insallah iyilesir oglusun en kısa süredeGünaydın kızlar zor bir gecenin ardından kalktım kahvaltı hazırlıyorum oğlum uyuyor daha hafif ateşide var biraz toparlayayım ortalığı oda uyanınca acile goturelim dedik ...
kız betüş nerdesinbtlbetul bir lafı var ne iş yapıyosun demiştim geçen sene
getir götür götür getirme niye getirdin şimdi götür demişti çatlamıştım gülmekten
bende balıkesirdeyim canımTürkçe öğretmeniyim canim. Manisaliyim ama Doğuda ögrwtmenlik yapiyorum. Komsumun burda olmasi mumkün degil çünkü o kilo almaya çalisiyor :))))))))))
ay inşALALH diyeyim incecik olalımHoş bulduk, ben de Hatice . Beraber zayiflariz insallah :)))
sağol canımGeçmis olsun canim .
sağol özlemciğim iyi gibi kudurmaya başladıCanım gecmis olsun.. insallah iyidir simdi.
ya kadını sabah sabah ne rahatsız ediyon bırak yatsınGünaydın kızlar..Yuruyus yaptım anneme geldim sabahın köründe neyseki uyanmisti aradigimda.. Kahvemi icip geri donecegim..
iyi gibi ortikim sağolGünaydın:)
Sağlıklı mini poğaçalar ve sağlıklı mini şekerparelerle mi?
Şimdi nasıl ogluş?
ba baaaaaa laflaraMuhtemelen sen zayıflarsın da Nilgunu bilmiyorum. Ben takıma girdiğimde 92ydim nilgum 79. Şimdi ben 83 Nilgun 78e indin minilsub ? canım ortim benim. O zayıflayacak dimi Nilgunum
Ne yalan söyleyeyim sen doktora öğrencisiyim falan dediğinde kim milyoner olmak istere çıkan zatlar gibi olduğunu düşünmüştüm. Kız sende bizim gibi halktanmışsın yaaa....
Adamın birine santrayi sordu o da akademisyen yada olma yolunda oyle biri işte bilmiyorum dedi. Biride 1 deste iskambil kağıdın kaç adettir dedi iskambil kağıdı ne dedibende öyle insanların fanusta yaşadığını düşünmüştüm hep
sağol canımÇok geçmis olsun
iyi gibi şimdi zıplayıp duruyorGeçmiş olsun Nilgunum insallah iyilesir oglusun en kısa sürede
fil hafızasınasıl hafıza var kız sende maşallah...
sağol x gelinim gel de bak yarinenilsub geçmiş olsuuun oğluşuna... Allah kolaylık vesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?