Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalar :)
ben aranıza yeni katılmak isteyen kişiyim :)
26 yaşındayım boyum 165 ve yaklaşık 68 kiloyum. dikkat etmediğim zaman çok kolay kilo alıyorum ve şu anki halimden pek memnun değilim. uzun zamandır 60 kilonun altına düşmedim ama 62 ye kadar düştüğüm olmuştu. Sanırım ben de evlilik sonrası kilo alma durumu yaşayanlardanım artık :skandal:
Şu an 59 a düşme hedefi ile başlıyorum.
kurallar vs okudum ama zamanla öğreneceğim galiba hepimiz için en iyi şekilde biter inşallah.
Merhaba hoşgeldin
Beraberce ideal kilolara inmek dileği ile :)

kızlar okunması gereken 232 mesaj var ama benim okuyacak zamanım yok maalesef
sabah doktordan geldim perşembe sabah karpal tünelden operasyon geçireceğim, yarın babamı istanbul a kontrole götüreceğim, bilginize müsait olunca geçmişi okurum eğer önemli bir şey olursa çoğunuzda cebim var mesaj atarsanız sevinirim
bu arada tatilden dün geldik bir tatil klasiği büyük olan acillik oldu onunla uğraştım ev harman yeri misali ortalık toparlanacak şimdi işyerine geldim görüşmek üzere fırsat buldukça geçmişi okuyacağım

sabah doktordan geldim perşembe sabah karpal tünelden operasyon geçireceğim, yarın babamı istanbul a kontrole götüreceğim, bilginize müsait olunca geçmişi okurum eğer önemli bir şey olursa çoğunuzda cebim var mesaj atarsanız sevinirim
bu arada tatilden dün geldik bir tatil klasiği büyük olan acillik oldu onunla uğraştım ev harman yeri misali ortalık toparlanacak şimdi işyerine geldim görüşmek üzere fırsat buldukça geçmişi okuyacağım

geçmiş olsun kaptanım, bişi olursa etiketleriz sen düşünme buraları :(

Günaydın kızlar

Kilom 78.. cuma gününe göre -800.. hedef için kaldı 1,2 kilo. ölçülerimi bilmiyorum mezura yok ki ölçeyim. burada nereden bulurum en ufak fikrim yok :)

bu cumartesi muhtemelen regl olacağım.böyle bir haftada 2 kilo hedef gerçekten güzel olmuş.yapacak bir şey yok o hedef gerçekleşsin diye; ödem tutmamak için bu hafta ödem atıcı sulara dayanırım artık :)

Günaydın kızlar

Kilom 78.. cuma gününe göre -800.. hedef için kaldı 1,2 kilo. ölçülerimi bilmiyorum mezura yok ki ölçeyim. burada nereden bulurum en ufak fikrim yok :)

bu cumartesi muhtemelen regl olacağım.böyle bir haftada 2 kilo hedef gerçekten güzel olmuş.yapacak bir şey yok o hedef gerçekleşsin diye; ödem tutmamak için bu hafta ödem atıcı sulara dayanırım artık :)

canım iple ölçüp belli bi yerden ölçsen?

Günaydın kızlar

Vay bak ben -700 verdim sende -800 aferin bize ;)

Selam kızlar sabahtan beri girme fırsatım olmadı. Bu gece çok şenlikliydi. Umut bey dün uyuyunca geceyi dar etmek üzereydi bize. Öf neyse. Sabahtan beri gene durmuyor.

iyi geceler rüyanda beni gör:KK70::KK70::KK70::KK70:ortim diye peşinden kovalıyormuşum:KK70::KK70::KK70:
Bi ben kalmıştım çünkü :p rüya değil kabus olur o :p
Bizden ancak okey dörtlüsü olur. @0zlem Sen ben 2 ileri 1 geri gidip duruyoruz. dennisgo dennisgo u da kendimize benzetirsek tam olacak. Dediğin gibi @moni yarışmayı bırakır. Korumayı bitirir biz buranın gediklisi hababam sınıfı gibi kalırız :KK70::KK70:
Lutfen yeni uyelerimizi kendinize benzetmeyiniz :p biz onları takım yüzdemiz yükselsin diye alıyoruz :p
yok gıı morordek morordek ben kiminle konuşsam orti yapıyo beni onunla:KK19:yakında onun peşine düşcem oerim diye haberi yok:KK70::KK70::KK70:
Gel gel kaşınıyosun herhalde :D
Bu arada kızlar sabah şantiyeye doğru yürüyordum. Bir araba kornaya bastı bakmayacaktım ama bakayım hadi bu yoldan yabancı geçmez dedim. Benim eski şef. "Seni tanıyamadım ne kadar incelmişsin" dedi. "Önce kararsız kaldım kornaya basayım mı basmayayım mı diye. Dedim bu Ayşe'den çok zayıf ama o değildir dedim. sonra da aman ne de olsa bayan yürümesin bu yolu diye bastım"dedi. Ölçüler ne söylerse söylesin görüntü herşey :KK48::KK48::KK48:
Yaa ne güzel bak fark edilmeye başlanmış bile. Cook daha iyi olacak inşallah :)
Olursun tabi canim daha guzellerini bile yaparsin. Gecen sene nisandan beri takimdayim ben gecti gitti hem gunler hem kilolar..
Hosgeldin bu arada.ozge ben.takimin zorunlu izindeki kaptan yardimcisiyim :KK66: donuyorum sahalara ama alisirsiniz bana yakinda tum yeniler olarak.
Not nilsub nilsub nilgunun ilk ortilerinden biriyim buarada.. dimi ordekcim benden oncesini de sen bilirsin zatiii morordek morordek :KK70: :KK70:
Senden önce duygu vardı bilirsin sen de herhalde, kızı nasıl kaçırdıysa ses seda yok :)
merhabalar :)
ben aranıza yeni katılmak isteyen kişiyim :)
26 yaşındayım boyum 165 ve yaklaşık 68 kiloyum. dikkat etmediğim zaman çok kolay kilo alıyorum ve şu anki halimden pek memnun değilim. uzun zamandır 60 kilonun altına düşmedim ama 62 ye kadar düştüğüm olmuştu. Sanırım ben de evlilik sonrası kilo alma durumu yaşayanlardanım artık :skandal:
Şu an 59 a düşme hedefi ile başlıyorum.
kurallar vs okudum ama zamanla öğreneceğim galiba hepimiz için en iyi şekilde biter inşallah.
Hoşgeldin canım. Yarın sabah aç karnına tartıl onu başlangıç kilon olarak kaydedelim :)
Kuralları kabul ettiğini yazman gerekiyor bir de :)
btlbetul (72///%) katılım yetersizliğinden dolayı diskalifiye oldu

4. takım :) çokta konuşursun aslında ama :) alırlar kuzucum sen yeterki listeye girmek iste, paylaşıma yazılıp itiraz gelmezse yeniden girebiliyosun listeye.

seni yanlış yazmış kızlar hedeflerde burda, betulbtl diye, düzelmiştim bende aklımda kalmışsın, diskalifiye listesinde direkt gözüme çarptın :olamaz:
Aaa doğru ya ben fi tarihinde keşfetmiştim onu bak unutmuşum :)
Kız boşver onu almayalım listeye, 3 gün burdaysa 3 ay arazi bu Betül, ondan diskalifiye olmuştur :)
Sırf zaten morordek morordek mördak :KK70: inat bayrama 70 olacağım :KK66:
Sen 70 ol da neden olursa olsun :D
Kaptanım yine cok yoğunsun, kolay gelsin. Biz hallederiz, içinden çıkamadığımız bi durum olursa ulaşırız sana. Geçmiş olsun oğluşa.

Back
X