- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.621
Çok geçmiş olsun kaptanım. Bende aynı dertten müzdariptim. Hatta ve hatta karpal tünel de quervain e çevirdi. iltihap yapmış tendonlar. o iltihapta kıkırdaklarımı eritmiş. Bildiğin kapı kilidini açarken bileğim dönüyordu. fizik tedavi Dr.u ameliyat olma dedi. tip 2 kolojenle 3 ayda tedavi oldum ve bitti. Ortopedi dr. ve beyin cerrahı 2si de ameliyat dedi. Çok şükür hiçbirşeyim kalmadı. Fizik tedavi dr.u eşimde aynı dertten müzdarip ve onuda ameliyat etmiyorum sonuç değişmiyor dedi. keşke ameliyat için acele etmeseydinkızlar okunması gereken 232 mesaj var ama benim okuyacak zamanım yok maalesef
sabah doktordan geldim perşembe sabah karpal tünelden operasyon geçireceğim, yarın babamı istanbul a kontrole götüreceğim, bilginize müsait olunca geçmişi okurum eğer önemli bir şey olursa çoğunuzda cebim var mesaj atarsanız sevinirim
bu arada tatilden dün geldik bir tatil klasiği büyük olan acillik oldu onunla uğraştım ev harman yeri misali ortalık toparlanacak şimdi işyerine geldim görüşmek üzere fırsat buldukça geçmişi okuyacağım
yani o deliğim üstünden ölçü. bilemedim şimdiCanim gobek deliginin ustu bel olmuyor mu?
Benim gobek deligim 97 gobek deligimin 3 parmak kadar alti 103..
Bel 87..
Selam kızlar sabahtan beri girme fırsatım olmadı. Bu gece çok şenlikliydi. Umut bey dün uyuyunca geceyi dar etmek üzereydi bize. Öf neyse. Sabahtan beri gene durmuyor.
Bi ben kalmıştım çünkürüya değil kabus olur o
Lutfen yeni uyelerimizi kendinize benzetmeyinizbiz onları takım yüzdemiz yükselsin diye alıyoruz
Gel gel kaşınıyosun herhalde
Yaa ne güzel bak fark edilmeye başlanmış bile. Cook daha iyi olacak inşallah :)
Senden önce duygu vardı bilirsin sen de herhalde, kızı nasıl kaçırdıysa ses seda yok :)
Hoşgeldin canım. Yarın sabah aç karnına tartıl onu başlangıç kilon olarak kaydedelim :)
Kuralları kabul ettiğini yazman gerekiyor bir de :)
Aaa doğru ya ben fi tarihinde keşfetmiştim onu bak unutmuşum :)
Kız boşver onu almayalım listeye, 3 gün burdaysa 3 ay arazi bu Betül, ondan diskalifiye olmuştur :)
Sen 70 ol da neden olursa olsun
Kaptanım yine cok yoğunsun, kolay gelsin. Biz hallederiz, içinden çıkamadığımız bi durum olursa ulaşırız sana. Geçmiş olsun oğluşa.
geçmiş olsun kaptanım kolay gelsin
kızlar teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kaptanım. Bende aynı dertten müzdariptim. Hatta ve hatta karpal tünel de quervain e çevirdi. iltihap yapmış tendonlar. o iltihapta kıkırdaklarımı eritmiş. Bildiğin kapı kilidini açarken bileğim dönüyordu. fizik tedavi Dr.u ameliyat olma dedi. tip 2 kolojenle 3 ayda tedavi oldum ve bitti. Ortopedi dr. ve beyin cerrahı 2si de ameliyat dedi. Çok şükür hiçbirşeyim kalmadı. Fizik tedavi dr.u eşimde aynı dertten müzdarip ve onuda ameliyat etmiyorum sonuç değişmiyor dedi. keşke ameliyat için acele etmeseydin
ALLAH şifa versin kaptanım :)kızlar teşekkür ederim
Ayşem valla artık kararttim gözümü sağ elimden olayım olmazsa sol el için dediğini uygularım
Yorgunluktan ölüyorum şimdi biraz uzanıp dinleneyim
Evet bu kadın faceden paylaştı bu listeyi her tatil dönüşü dengeleme programı yapıyor kendine çokda güzel bir liste birtek çiğ bademim yok yarın marketten aldırayım kim yapcak şimdi bu listeyi kızlar
Afiyet bal olsun ortim. Bende ton balıklı salata ile cacık yedim bugün :) menü aynı sankiEki Görüntüle 2021920
Öğlen yemeğimdi ortikim Ayşe senin yerinede yedimçok severim tavuklu salatayı demiştin:)
lydznp
7otlu çayımı içtim. Ama eliptik falan yok çalışmaya devamYeşil çayımı demleyip eliptik yapıcam :)
ben bu kadar yemek taşıyamam yoldaEvet bu kadın faceden paylaştı bu listeyi her tatil dönüşü dengeleme programı yapıyor kendine çokda güzel bir liste birtek çiğ bademim yok yarın marketten aldırayım kim yapcak şimdi bu listeyi kızlar
Sanada afiyet olsun bol bol meto çalıştırsınAfiyet bal olsun ortim. Bende ton balıklı salata ile cacık yedim bugün :) menü aynı sanki
Gitsin gariiiSanada afiyet olsun bol bol meto çalıştırsın
Ay evet çok güzel olmuş menumuz aferin bize:) eee gitcek bu kilolar
Evet çalışanlar için zor sende cumartesi pazar 2gun yap evdeyken olmaz mıben bu kadar yemek taşıyamam yolda
Afiyet olsun canim..Bende iciyorum simdi o caydan..7otlu çayımı içtim. Ama eliptik falan yok çalışmaya devam
Gecmis olsun Kaptan'ım dikkat et kendine..kızlar teşekkür ederim
Ayşem valla artık kararttim gözümü sağ elimden olayım olmazsa sol el için dediğini uygularım
Yorgunluktan ölüyorum şimdi biraz uzanıp dinleneyim
ben c.tesileri çalışıyorum canım yaa...Evet çalışanlar için zor sende cumartesi pazar 2gun yap evdeyken olmaz mıpazartesi tartına yansır:)
3gun izin al patrona detox yapcam deben c.tesileri çalışıyorum canım yaa...
Benim de düğünden sonra 10 günüm var kendime ait harika beslenip güzelce spor hayalim var beni bana birakirlarsa3gun izin al patrona detox yapcam de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?