Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay onu hatırlatma. Ürdün den dönerken kanat arkası vermişler koltuğu bursa da türbülansa yakalandık. Bir tek o zaman korkmuştum

Ayy ondan korkuyorum ben. Pek ödleğim :))) Neyse ki bu uçuş cok guzeldi. Gecen sefer 900 km hizla gidiyordu, şimdi 800. Çok şukur :))

Aaa doğru ya ben fi tarihinde keşfetmiştim onu bak unutmuşum :)
Kız boşver onu almayalım listeye, 3 gün burdaysa 3 ay arazi bu Betül, ondan diskalifiye olmuştur :)

liste alerji yapıyo zaten onda, alsakta kendi girmez :)

bi ayran içtimi ortalık talan olur misal

geçmiş olsun kaptanım kolay gelsin

olıcığımmm sende görcen seni mördak seni

İnşALLAH kız artık yenelim şu kara bahtımızı kör talihimizi. Bir ileri bir geri işleri. Gerçi ben sabit ileri sabit ileri ama olsun yine de hoş değil
Sevgili ortilerimmm. Bende size sesleniyorumm.. servey 3 gunluk detoks paylasmisti deneyelim mi onu?

ben ölçüleri yazıp kaçarım.
göğüs 101
bel 93
kalça 112 (hızır acil servis)
sağ bacak 67
sol bacak 68
Göbek delik üstü 98 diğer ölçüler aynı şekerim @inatettimolacak
Canim gobek deliginin ustu bel olmuyor mu?
Benim gobek deligim 97 gobek deligimin 3 parmak kadar alti 103..
Bel 87..

Selam şekerler
Yürüyüşümü yapıp geldimşimdiye kadar neden yürüyüş için gölete(bahçeşehir gölet) gitmemişim çok kızdım kendimeburnumun dibinde sadece 3 dakika uzaklıkta resmen şehir dışına çıkmış hissi veren çok güzel gölet var yürüyüş koşu ve bisiklet yoluda yapmışlar1 saat mis gibi havada yürüdüm artık mekanım belli
Karadenizliler bilir karayemiş meyvesini bi tabak ta karayemiş topladım ohh missresim de paylaşayım sonrada öğlen yemeğimi hazırlıyımgeçmişe yemekten sonra bakıcam

ay ohh misss
kızlar monican yetişcek koşunnnn

Çok geçmiş olsun canım RAbbim yardımcın olsun ve acil şifalar versin ...Aminnn

Ayşem maşallah anlatığından daha güzelmiş valla bir ara eşimi ikna edebilsem bende canlı canlı görmek isterim zaten kesin o zaman ararım seni kız ben buralardayım diye
Bende şimdi hemen öğlenlik yemeğimi hazırlamaya başlıyacağım yarım saattir kalkamadım bir türlü

cennet gibiymiş cidden, açık havada yürümek gibisi var mı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…