- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.681
evet cuma sabahları aç karnına tartılıp yazıyoruzKilomuzu her cuma günü paylaşmayacak mıydık? Bi de vücut ölçüleri mi var?
Ya ben balayında beyaz bikini giyme hedefime ulasamadım ama
ayy bir dahada yazamıcam uyuz oldumben dicektim okudum ama şimdi göremiyorumben geleyim pikniğe o zaman
Tabi canım her dk olur mu arada dinlenmek lazım
Aaaa... küserim baak.. bensiz olur mu kıztakım olarak pikniğe gidiyoz sen kaldın
neyse üzülme bari bir kişi okudu deayy bir dahada yazamıcam uyuz oldum
kız keşke alıntılasaydın mesajı
gel şekerim toplaşın gelin hemde
git kız git ben gelemem o uzakAaaa... küserim baak.. bensiz olur mu kız
Aynen hiç gerek yokliste alerji yapıyo zaten onda, alsakta kendi girmez :)
bi ayran içtimi ortalık talan olur misal
sen tartını kırdığın gibi mezurayıda at bencebi işe yaradığı yok
evet düğün yakında beyaz bikini uzakUlaşamasan da bence niyetten kazanıyorsun arkadaşım :) Düğün yakın galiba böyle balayı planları olduğuna göre.
hiç sevmembugün günlerden game of thrones
ben bilirim vasfiyeyim bençalçeneler....
çok iş var ama okudum :))
maşallah her bişiyi biliyon....
Piknik senin neyine ne piknigiymis bide moni dibinde bakne pikniği?
Hoşgeldin aramıza bu cumartesi pazar düğünüm var ama ben hala buralardayım :)Ulaşamasan da bence niyetten kazanıyorsun arkadaşım :) Düğün yakın galiba böyle balayı planları olduğuna göre.
En azından bikini kısmını tutturdum sen kendine yan sen yakında memlekete de gidip löp löp yiyip iki katı olarak gelirsinevet düğün yakında beyaz bikini uzak
yok bu sene memleket kaldı sevinme o yüzdenPiknik senin neyine ne piknigiymis bide moni dibinde bak
Hoşgeldin aramıza bu cumartesi pazar düğünüm var ama ben hala buralardayım :)
En azından bikini kısmını tutturdum sen kendine yan sen yakında memlekete de gidip löp löp yiyip iki katı olarak gelirsin
Evet moni cok sevindirik oldum bendeözetliyim bari
toplight kaptanım geçmiş olsun
oynakbasi34 banum sen bir gün kızları al gel sabahtan piknik yapar yürürüz tüm gün
lydznp dün de bana beni 2 aydır görmeyen eşimin akrabaları ne kadar zayıflamışsın dedi çok hoşuma gitti ne güzel bir duygudur bu
PikniğiPiknik senin neyine ne piknigiymis bide moni dibinde bak
Hoşgeldin aramıza bu cumartesi pazar düğünüm var ama ben hala buralardayım :)
En azından bikini kısmını tutturdum sen kendine yan sen yakında memlekete de gidip löp löp yiyip iki katı olarak gelirsin
İyi yönünden bak işte. Kuymak yok +8kg yokyok bu sene memleket kaldı sevinme o yüzden
Önümüz kışhiç sevmemanam izliyon mu sen ne işin var anacım yaşlıyız biz örgü örek
Aaa neden gitmiyorsun ya ozlemistir oralar seni git gityok bu sene memleket kaldı sevinme o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?