- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.721
PikniğiBu arada o istanbul pikniğini kim yapıyo bakem?? Ayrıca tuzlada oturan kımdı gecen arada bı okudum?
İstanbula dönüşüm serefıne pıknık mı yapıyonuz bana bakem
Ben de tuzlada oturuyorum.. işin mi orda ay yol cok büyüyo benım gözüme istanbul ıcın ısınlanmayı bulmak sart
Canımörgümü o ne
kız siz bakmayın benim tipime yaşımadeğişik bi kadınım ben ilgi alanlarım falan senelerce online savaş oyunu oynadım halada oynarım yani ismek te herkes dikiş nakışa giderken ben ingilizce vs kurslarına gittim tipim her ne kadar uymuyorsa da aykırıyım biraz eski alışkanlıklar zayıfladıkça tipide uydurcam da yaşı tutamıyorum o gidiyo
hiç sevmem elişi falangelinim örüyo bol bol torunuma hamarat elinden geliyor bazen diyo zaten bu işte bi yanlışlık var diye o da alıştı bana napsın
yok ayol yedirmem,benim listelerden yapar yeriz çıkın çıkın gelin
Aferin kız sen olacaksın. Böyle devam et. Bize de güzel örnek olursun.Kızlar size bu satırları koşu bandından yazıyorum :) bugün iki dilim pırasalı börek yedim. Yaklaşık 150 kalori direk koşu bandına gittim. Hem yerim hem yürürüm modu :)
Kız sana hergün piknik paylaştın bahçede kahvaltıları yeşil çayları. Bizim burda canımız çekti hiç yolduk mu seni? Yıldırma kendiniolmaz pikniğe gideni yolarımben ne olcam yok piknik miknik
Vaaayyy masallah sana .Kızlar size before after yaptım
Benim terliklerim ,biri 40 diğeri 38 numaraayak bile bu kadar farkederse düşünün artık boşuna hamallık yapıyoruz Eki Görüntüle 2021996
Nefesindesin komşum :)Ben de tuzlada oturuyorum.. işin mi orda ay yol cok büyüyo benım gözüme istanbul ıcın ısınlanmayı bulmak sart
Okula en yakın tarafındanNefesindesin komşum :)
Ben istasyondayımOkula en yakın tarafındansu doktorların cekıldıgı meshur hastane var ya ona yakınım baya.. şifadayım canım.sen?
Gebze teknik mi? Hangi okul?Okula en yakın tarafındansu doktorların cekıldıgı meshur hastane var ya ona yakınım baya.. şifadayım canım.sen?
Amaaan sen de bendenmissin monicim :) ben de hic örgü falan bilmem, o oyunlardan cok oynadım zamanında :) eşim hala şaşırır durur ne biçim kadınsın derörgümü o ne
kız siz bakmayın benim tipime yaşımadeğişik bi kadınım ben ilgi alanlarım falan senelerce online savaş oyunu oynadım halada oynarım yani ismek te herkes dikiş nakışa giderken ben ingilizce vs kurslarına gittim tipim her ne kadar uymuyorsa da aykırıyım biraz eski alışkanlıklar zayıfladıkça tipide uydurcam da yaşı tutamıyorum o gidiyo
Evet canımGebze teknik mi? Hangi okul?
benimki hiç yadırgamıyor alıştı artık garibimAmaaan sen de bendenmissin monicim :) ben de hic örgü falan bilmem, o oyunlardan cok oynadım zamanında :) eşim hala şaşırır durur ne biçim kadınsın der
Çok haklısın ama pırasalı böreğe asla dayanamam.. ama git 1 tane ye dimi :) dün eşime yaptım başıma gelecekler belliydi fakat kendime de biraz kavurduğum pırasadan ayırdım. Öğlen wasa nın üstüne koyup bu da benim böreğim dedim.. ama kendimi pek de ikna edememişim. öğleden sonra yedim. Eğer bir tane yeseydim yürümezdim zaten. Bir börek için 2 dilim ekmek +2 kaşık sebze/2 köfte et+1 tatlı kaşığı yağ yemeyerek dengelenebilir. 2 börek için listemde yeterli ekmek kalmamıştı. 20 dakikada böreklerin kalorisini yaktım. Aslında spor günüm yarın ama bir yerde vücut yağ yakmaya 23. Dakikadan sonra başlar diye duymuştum. Hazır ısınmışken de bırakmadım 50 dakika yaptım yürüyüşü.toplamda 465 kalori yaktım iyi oldu. Akşam yemeğimi de ona göre ayarladım birazdan menümü paylaşacağımMaharet yemeden yürümekte sekercımsaka bı tarafa arada kacamak olabılır ama ben bu kacamakların porsıyonlarına kızıyorum asıl. hadı 1dılım yedın 2.nıye sekerım.. 1i de 2si de aynı bu mubareklerın.. tutun kendınızı accık kızarım heee
Canım benim bu kilo verme süreci ne kadar uzarsa insana bir bıkkınlık geliyor sen de biliyorsun. ben de bir an önce bitsin istiyorum. Gönül ister ki hiç kaçamak olmasın ama hayatta ne o kadar doğru ki? Bu kadar kusur oluyor.. ama bir kaçamak varsa telafi etmek için ertesi günü beklememek gerekiyor. Zaten kaçamak yapıp telafi etmek yerine yine kaçamak yaptığımız için bu kilolardayız :)Aferin kız sen olacaksın. Böyle devam et. Bize de güzel örnek olursun.
150kalori için çırpınıyor. Biz olsak aman canım azmış der otururuz
Sana soyleyecek bişeyım yok artıkSabah 71;9
Yanı 1.6 fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?