Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

moni monican sırf spoiler yememek ıcın oturdum izledim artık rahatca sosyal medtada dolasabılırım
verım mı sana spoıler şaka bı tarafa #ÖzledikJonSnow demek istiyorum
Hazır kıskanc vakvak uzaktayken ızlıym dedım o sorarsa yooo daha ızlemeye fırsat bulamadım derım

hiç sevmem anam izliyon mu sen ne işin var anacım yaşlıyız biz örgü örek
örgümü o ne
kız siz bakmayın benim tipime yaşıma değişik bi kadınım ben ilgi alanlarım falansenelerce online savaş oyunu oynadım halada oynarım yaniismek te herkes dikiş nakışa giderken ben ingilizce vs kurslarına gittimtipim her ne kadar uymuyorsa da aykırıyım biraz eski alışkanlıklarzayıfladıkça tipide uydurcam da yaşı tutamıyorum o gidiyo

Önümüz kış moni toruna patik yelek hırka lazım
hiç sevmem elişi falangelinim örüyo bol bol torunuma hamarat elinden geliyorbazen diyo zaten bu işte bi yanlışlık var diye o da alıştı bana napsın
aaaaaaaaa koş ortim koş

piknikte seni yedircekti bol bol
yok ayol yedirmem,benim listelerden yapar yeriz çıkın çıkın gelin

çılgın babaanne seni

yok kız ben daha izlemedim istemem spoilerjonu özlemedim zaten bizde var bi jonama Arya'nın maceraları merak ediyorum
Bu arada o istanbul pikniğini kim yapıyo bakem?? Ayrıca tuzlada oturan kımdı gecen arada bı okudum?
İstanbula dönüşüm serefıne pıknık mı yapıyonuz bana bakem
piknik ben banuşa demiştim ordan çıktıe madem toplaşak yapalım bi gün

yok kız ben daha izlemedim istemem spoilerjonu özlemedim zaten bizde var bi jonama Arya'nın maceraları merak ediyorum

piknik ben banuşa demiştim ordan çıktıe madem toplaşak yapalım bi gün
Valla aryayla baslıyo zaten bolum.. kafaya koyduğunu yapıyo cadı
Tabıı sen demıstın bızde var dıye yıne gecmıstı bu muhabbet ama bızde yok anacım bız seneden seneye görüyoz az gözümüz bayram etsın
Piknik bana uyar konusuruz detayları..

olmaz pikniğe gideni yolarım ben ne olcam yok piknik miknik

Kızlar size before after yaptım
Benim terliklerim ,biri 40 diğeri 38 numaraayak bile bu kadar farkederse düşünün artık boşuna hamallık yapıyoruzEki Görüntüle 2021996
Kız ben dedım dedım kımse ınanmadı.. benım de 1numara küçüldü ayaklarım. kıslık botları 37 almıstım yazlıklarım ayagımdan cıkıyo. spor ayakkabıları bagcıklarla ıdare edıyorum ama babetsız kaldım resmen..
kılo vermeye devam ettıkce daha da kuculecek fazla alma sımdı ayakkabı tarzı hersey bıtınce baslarsın almaya

Kızlar size bu satırları koşu bandından yazıyorum :) bugün iki dilim pırasalı börek yedim. Yaklaşık 150 kalori direk koşu bandına gittim. Hem yerim hem yürürüm modu :)
Maharet yemeden yürümekte sekercım saka bı tarafa arada kacamak olabılır ama ben bu kacamakların porsıyonlarına kızıyorum asıl. hadı 1dılım yedın 2.nıye sekerım.. 1i de 2si de aynı bu mubareklerın.. tutun kendınızı accık kızarım heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…