Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bebegim aksam cok az olmus 3-4 kasik daha kabak yiyebilirdin diyecem ama en azindan sende menu denilen birsey var bende sadece sabah kahvaltisi var bisey yiyesim yok.

Bebegim aksam cok az olmus 3-4 kasik daha kabak yiyebilirdin diyecem ama en azindan sende menu denilen birsey var bende sadece sabah kahvaltisi var bisey yiyesim yok.
ay çok tokum karnım davul gibi yemeseydimde olacaktı aslında yoğun oldu bugun biraz sanki ama hiç aç kalmadım o yüzden canım tatlıda çekmedi

Sende iyi gidiyorsun canim.. Bende wasa almistim tekrar alim diyorum. Diyetisyen mi onerdi sana?

Özlem senin iştahsızlık ne kadar zamandır var. Bazen yememek metabolizmayı yavaşlatıyor ve kilo almaya neden oluyor ya öyle bir sorun yok değil mi ?

Sende iyi gidiyorsun canim.. Bende wasa almistim tekrar alim diyorum. Diyetisyen mi onerdi sana?
Yok canım diyetisyen önermedi ben kendim aldım. 2 dilim wasa 1 dilim ekmek yerine geçiyor. Buğday ekmeğinden sıkılıyorum bir süre sonra değişiklik arıyorum :) Diyetisyen bana buğday lavaşı veriyordu oradayken o da çok keyifliydi. Etimi salata ile dürüm yapıp yiyordum :) burada onu bulamadım ben de wasa aldım alternatif olarak.

Bu arada diyetisyenimin instegram paylaşımında 2 dilim wasa 2 dilim light karper ile ara öğün yaptığını gördüm öyle almak ve ekmek yerine tüketmek geldi aklıma. Kadın dal gibi o ara öğün yapar ben ancak ana öğün :)

Bugday lavasida mantikliymis uno mu markasi lavasin bende alim evde kebap,kofte vb gibi yemeklerde iyi olur benim icin.

Canım 2-3 gundur boyleyim.. istahsiz olsaydim hic kilo almazdim sanirim..
Belki mevsimden kaynaklıdır. Bende bazen mevsim geçişlerinde yemek hassasiyeti olurdu. Asla tencere yemeği giyemez deli gibi midem bulanırdı. Son yıllarda kilomdan anlaşılacağı gibi kalmadı tabii öyle birşey. Ya da belki hayattaki en basit sorunum oymuş artık takılmadığım için o da küstü oynamıyor belki de :)

Bugday lavasida mantikliymis uno mu markasi lavasin bende alim evde kebap,kofte vb gibi yemeklerde iyi olur benim icin.
Bir lavaş 2 dilim ekmek yerine geçiyor ve sindirim süresi uzun olsun diye öğlen öğününe koyuyorlar canım. Akşama 2 ekmek nadiren konuyor biliyorsun

Yaa bıktım ınan özgemm
Zaten 2 dk oturmuyorum gece uykusuzluk klasıgımız oldu
Ne yedıgımı bılmıyorum aslındaa
Bırakasım var yaaa
Hani genel bir durum vardır ya ne yersen ne yememelisin.. bu sürede sadece öyle bir program takip etsen? Seni zorlayan bir süreçten geçiyorsun sonuçta böyle dönemlerde kilo almamak bile önemli bir başarıdır. Önce onu sağlasan belki vermeye de devam edersin.

Canım sen bayaa bilgilisin maşallah sana :) diyetisyen olma yolunda ilerliyorsun resmen :)

Bu yolda daimi ve kalıcı kilo vereceğine eminim. Eşin ne diyor bu duruma?

Sana soyleyecek bişeyım yok artık
Ne halın varsa gor

Kuzucum bi Pazartesi +2 gelmeyen servey tanımıyorum ben, çok takılma Cuma'ya eksi gelirsin sen Emin'im ben :)

Haha supersin vallahi, iste ben de bu yüzden erkek çocuk istemeye başlamıştım birlikte oyunlar oynayalım falan :)
Yaa bıktım ınan özgemm
Zaten 2 dk oturmuyorum gece uykusuzluk klasıgımız oldu
Ne yedıgımı bılmıyorum aslındaa
Bırakasım var yaaa
Sanırım Umut'un yarım yamalak olan düzeni de bozuldu sana doğru geliyorum serveyim aç kollarını bekle beni

Kızlar yazdıklarınızı okudukça Bebek istemekte hata mı yapmaya başladım acaba diyorum? Ben rahatına düşkün insanım bu kadar zorluyorsa çıra gibi yanarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…