- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.761
ay tartılmadan olmuyo tartılmayı bırakıncada tartılasım gelmiyo bir garip manyağım benDurmadan tartılıyorsun. Aynı ben diyeceğim ama tutuyorum kendimi her gün tartılmamak için artık :)
Bebegim aksam cok az olmus 3-4 kasik daha kabak yiyebilirdin diyecem ama en azindan sende menu denilen birsey var bende sadece sabah kahvaltisi var bisey yiyesim yok.kızlar menümmmmmmm
sabah 1 gün kurusu kayısı 1çk çörek otu yağı 500 ml su
kahvaltı 1 yumurta domates 1 yk lor salatalık 1 dilim tam tane ekmek
ara sade türk kahvesi 1 küçük armut tarçınlı
öğlen 1 tabak bol nar ekşili tavuklu salata yağsız 1 kase kabaklı yoğurt salatası
ara 10 kiraz yarım yk lor yarım yk keten tohumu 1 kupa yeşil çay
akşam 4 yk kabak yemeği 3 yk yoğurt
su 2bitti
3 duble türk kahvesi 2 kupa yeşil çay 1 sade maden suyu
birazdan papatya çayı ile 1 tane maden suyu daha içerim
spor 30 dk yürüyüş
evet canım sağol hadi bakalım darısı sanaGenelde akşam sabah arası 1 kilo fark ediyor ya bence yarın gelecek 77 ler. Şimdiden tebrikler :)
ay çok tokum karnım davul gibi yemeseydimde olacaktı aslında yoğun oldu bugun biraz sanki ama hiç aç kalmadım o yüzden canım tatlıda çekmediBebegim aksam cok az olmus 3-4 kasik daha kabak yiyebilirdin diyecem ama en azindan sende menu denilen birsey var bende sadece sabah kahvaltisi var bisey yiyesim yok.
Sende iyi gidiyorsun canim..Bugünkü menüm
Sabah
2 wasa, 2 light karper, söğüş domates salatalık , dereotu maydanoz nane, 5 zeytin
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Öğlen
2 wasa, 5 kaşık kavrulmuş pırasa
Ara ; 1 nektar, 2 ceviz , yeşil çay
Ara; 1/8 yufka ile iki dilim pırasalı börek
Akşam ; 4 kaşık yoğurt yeşil salata 1 tatlı kaşığı keten tohumu
Ara : soda
3 litre su (1,5 litresi nane salatalık maydanoz zencefil ile )
50 dakika yürüşüş ( 20 dakikası yenilen börekleri telafi için )
Özlem senin iştahsızlık ne kadar zamandır var. Bazen yememek metabolizmayı yavaşlatıyor ve kilo almaya neden oluyor ya öyle bir sorun yok değil mi ?Bebegim aksam cok az olmus 3-4 kasik daha kabak yiyebilirdin diyecem ama en azindan sende menu denilen birsey var bende sadece sabah kahvaltisi var bisey yiyesim yok.
Yaa bıktım ınan özgemmOoy ooyy catlak askos kiyamam ben sana gel sarilam gelanlat bakem niye boyle oldu veysosum anlat dinliyom
Bence odem degılBu 2 kilo ödem mi kaçırdın mı bu hafta ?
Bana tartı deme yolarım seni!!!ay tartılmadan olmuyo tartılmayı bırakıncada tartılasım gelmiyo bir garip manyağım ben
Yok canım diyetisyen önermedi ben kendim aldım. 2 dilim wasa 1 dilim ekmek yerine geçiyor. Buğday ekmeğinden sıkılıyorum bir süre sonra değişiklik arıyorum :) Diyetisyen bana buğday lavaşı veriyordu oradayken o da çok keyifliydi. Etimi salata ile dürüm yapıp yiyordum :) burada onu bulamadım ben de wasa aldım alternatif olarak.Sende iyi gidiyorsun canim..Bende wasa almistim tekrar alim diyorum. Diyetisyen mi onerdi sana?
nasıl kendineden geçirdiysen tartıyıBana tartı deme yolarım seni!!!
10 gun oldu gideli napsın benden kurtulmak icin kıydı kendine!!
4 yıldır tepesindeydim!!!
Canım 2-3 gundur boyleyim.. istahsiz olsaydim hic kilo almazdim sanirim..Özlem senin iştahsızlık ne kadar zamandır var. Bazen yememek metabolizmayı yavaşlatıyor ve kilo almaya neden oluyor ya öyle bir sorun yok değil mi ?
Bu arada diyetisyenimin instegram paylaşımında 2 dilim wasa 2 dilim light karper ile ara öğün yaptığını gördüm öyle almak ve ekmek yerine tüketmek geldi aklıma. Kadın dal gibi o ara öğün yapar ben ancak ana öğün :)Yok canım diyetisyen önermedi ben kendim aldım. 2 dilim wasa 1 dilim ekmek yerine geçiyor. Buğday ekmeğinden sıkılıyorum bir süre sonra değişiklik arıyorum :) Diyetisyen bana buğday lavaşı veriyordu oradayken o da çok keyifliydi. Etimi salata ile dürüm yapıp yiyordum :) burada onu bulamadım ben de wasa aldım alternatif olarak.
Bugday lavasida mantikliymis uno mu markasi lavasin bende alim evde kebap,kofte vb gibi yemeklerde iyi olur benim icin.Yok canım diyetisyen önermedi ben kendim aldım. 2 dilim wasa 1 dilim ekmek yerine geçiyor. Buğday ekmeğinden sıkılıyorum bir süre sonra değişiklik arıyorum :) Diyetisyen bana buğday lavaşı veriyordu oradayken o da çok keyifliydi. Etimi salata ile dürüm yapıp yiyordum :) burada onu bulamadım ben de wasa aldım alternatif olarak.
Belki mevsimden kaynaklıdır. Bende bazen mevsim geçişlerinde yemek hassasiyeti olurdu. Asla tencere yemeği giyemez deli gibi midem bulanırdı. Son yıllarda kilomdan anlaşılacağı gibi kalmadı tabii öyle birşey. Ya da belki hayattaki en basit sorunum oymuş artık takılmadığım için o da küstü oynamıyor belki de :)Canım 2-3 gundur boyleyim.. istahsiz olsaydim hic kilo almazdim sanirim..
Bir lavaş 2 dilim ekmek yerine geçiyor ve sindirim süresi uzun olsun diye öğlen öğününe koyuyorlar canım. Akşama 2 ekmek nadiren konuyor biliyorsunBugday lavasida mantikliymis uno mu markasi lavasin bende alim evde kebap,kofte vb gibi yemeklerde iyi olur benim icin.
Hani genel bir durum vardır ya ne yersen ne yememelisin.. bu sürede sadece öyle bir program takip etsen? Seni zorlayan bir süreçten geçiyorsun sonuçta böyle dönemlerde kilo almamak bile önemli bir başarıdır. Önce onu sağlasan belki vermeye de devam edersin.Yaa bıktım ınan özgemm
Zaten 2 dk oturmuyorum gece uykusuzluk klasıgımız oldu
Ne yedıgımı bılmıyorum aslındaa
Bırakasım var yaaa
Çok haklısın ama pırasalı böreğe asla dayanamam.. ama git 1 tane ye dimi :) dün eşime yaptım başıma gelecekler belliydi fakat kendime de biraz kavurduğum pırasadan ayırdım. Öğlen wasa nın üstüne koyup bu da benim böreğim dedim.. ama kendimi pek de ikna edememişim. öğleden sonra yedim. Eğer bir tane yeseydim yürümezdim zaten. Bir börek için 2 dilim ekmek +2 kaşık sebze/2 köfte et+1 tatlı kaşığı yağ yemeyerek dengelenebilir. 2 börek için listemde yeterli ekmek kalmamıştı. 20 dakikada böreklerin kalorisini yaktım. Aslında spor günüm yarın ama bir yerde vücut yağ yakmaya 23. Dakikadan sonra başlar diye duymuştum. Hazır ısınmışken de bırakmadım 50 dakika yaptım yürüyüşü.toplamda 465 kalori yaktım iyi oldu. Akşam yemeğimi de ona göre ayarladım birazdan menümü paylaşacağım
Sana soyleyecek bişeyım yok artık
Ne halın varsa gor
Haha supersin vallahi, iste ben de bu yüzden erkek çocuk istemeye başlamıştım birlikte oyunlar oynayalım falan :)benimki hiç yadırgamıyor alıştı artık garibimgece saat kurup kalkardım savaşa giricem diye 2 erkek çocuğun olunca ve onlarla birlikte sen de büyüyünce böyle model anne oldum bende çocuklarımla bir araya gelince oyunlardan vs konuşunca gelinim ne diyorsunuz siz yahu diyor fransız kalıyo ne yapsın yeğenlerim de ablama der teyzem gibi sende bilsen de bizle konuşsan diye böyle değişik bişeyim işte torunumuda ayartırım az büyüsünde char falan kasarız beraber
Sanırım Umut'un yarım yamalak olan düzeni de bozulduYaa bıktım ınan özgemm
Zaten 2 dk oturmuyorum gece uykusuzluk klasıgımız oldu
Ne yedıgımı bılmıyorum aslındaa
Bırakasım var yaaa
Kızlar yazdıklarınızı okudukça Bebek istemekte hata mı yapmaya başladım acaba diyorum? Ben rahatına düşkün insanım bu kadar zorluyorsa çıra gibi yanarım :)Haha supersin vallahi, iste ben de bu yüzden erkek çocuk istemeye başlamıştım birlikte oyunlar oynayalım falan :)
Sanırım Umut'un yarım yamalak olan düzeni de bozuldusana doğru geliyorum serveyim aç kollarını bekle beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?