- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.521
Canim burada vardi bi tane birakip gitmis poliklinik var ama doktor yok.Arkadaşın haklı Özlemcim, yani bir yerde bir sorun var. Onu bulsan bari bir an önce. Uzakta olsa gitsen mi endokrine acaba?
Dahiliye guatr bakmıştır o zaman kaç çıkmıştı? Az çalışıyorsa o da metabolizma yavaşlatır.. insülin direnci de kilo vermeye engel ama sadece daha zor kilo veriyorsun.. protein diyeti yapıyor musun? O zaman da kilo vermiyor musun ? Protein tüketmek metabolizma hızlandırır ya ondan sordum. Bir de bu kilo senin acaba takıldığın kilo mu inatçı bir kiloda mısın ? Zaman içerisinde başıma gelen herşeyi sana sordum :)Canim Kas yapmak kolay degilki erkekler onlarla kilo agirlik kullaniyor bunun icin.
1 cm'de olsa incelmem gerekirdi.butun oculerim ayni..Gobisimdeki yaglarda ayni sekilde.
Bize yakin endokrin malesef yok baska ilcede var oda uzak. Dahileyeye gittim glifor kullanyorum suan.
Ozele gittmistim bir kac ay once diyet listesini birebir uyguladim tekrar kontrole gittigim gun randevulari iptal etmis ve bana haber gelmedi bosu bosuna gittim dogal olarak tekrar gidesim gelmedi. Evdeki tarti sonucum ayniydi ama degisiklik yoktu.
Bilmiyorum artik!! Bugun bir arkadas senin yaptigini ben yapsam erir giderdim diyor.
Çalışan annenin en büyük çilesi maalesef..Zeynep'in bakıcı işi bırakacakmış. Bana 3 ay verdi. Ben sana birini bulurum vs dedi amabu bizim 2. Bakıcı 1.si hamile kaldi. Şimdi kendi çocuğuna bakıyor. Bu da gidince... Biz de bahtsız bedevî gibiyiz....
Evet canim hemen olmasa 84'ten 76'ya indimm burada takildim hatta bir detoks yaptim 5 gun ac kaldim resmen tuz ve yag bile yoktu 1 haftada 2 kilomu ne verdim(tam hatirlamiyorum) birakinca daha fazlasini aldim. Sonra ramazanda 73.'e indim suan kacim bilmiyorum tartimm kirildi. Bende tartilma hastaligindan kurtulmak icin bir sure almamaya karar verdim ama takimda takilyorum yine.Dahiliye guatr bakmıştır o zaman kaç çıkmıştı? Az çalışıyorsa o da metabolizma yavaşlatır.. insülin direnci de kilo vermeye engel ama sadece daha zor kilo veriyorsun.. protein diyeti yapıyor musun? O zaman da kilo vermiyor musun ? Protein tüketmek metabolizma hızlandırır ya ondan sordum. Bir de bu kilo senin acaba takıldığın kilo mu inatçı bir kiloda mısın ? Zaman içerisinde başıma gelen herşeyi sana sordum :)
Çok haklısın uzadıkça tekrar ettikçe insana bir bıkkınlık geliyor. Psikolojik olan kısımlar olduğunu düşünüyorum ben..Evet canim hemen olmasa 84'ten 76'ya indimm burada takildim hatta bir detoks yaptim 5 gun ac kaldim resmen tuz ve yag bile yoktu 1 haftada 2 kilomu ne verdim(tam hatirlamiyorum) birakinca daha fazlasini aldim. Sonra ramazanda 73.'e indim suan kacim bilmiyorum tartimm kirildi. Bende tartilma hastaligindan kurtulmak icin bir sure almamaya karar verdim ama takimda takilyorum yine.
Genelde 75'te takilirdim sanki. Okadar cok sil bastan yaptim ki bu son olsun istiyorum..
Psilolojikte olur mu acaba?
Bir yerde duymuştum ne kadar bilimsel bir fikrim yok ama uyguluyorum; beslenirken bir öğüne iki protein koymuyorum. İki protein gittiğinde vücut yakamıyor diye duymuştum. Yani kahvaltıda 2 yumurta ya da 2 kibrit kutusu peynir yiyorum. 1 yumurta 1 peynir yapmıyorum. (Aslında diyetisyen öyle bir şey demedi ikisini de verdi) Öğlen protein ile yoğurt yemiyorum.(zaten diyetimde de yok) akşam da sebze yoğurt yiyerek her öğünde mutlaka protein tüketmiş oluyorum. Bir de tüm öğünlerde ağzıma ilk attığım şeyin protein olmasına dikkat ediyorum. Saçma mı faydalı bir bilgi mi hiç bilmiyorum ama yapması kolay diye uyguluyorum ne kaybederim ki ?Menum;
09:00
1 bardak ev yapımı muzlu sut
10:30
1 d.cavdar ekmegi
1,5 h.yumurta
8 zeytin
Kk suzme peynir
Domates,salatalık
14:30
3yk yulaf ezmesi+5yk yogurt
1 lokma ekmek+1 lokma sucuklu yumurta
19:00
6 yk lübye
5 yk yogurt
1 h.yumurta
1 aci köz biber
3 L su
3 t.kahvesi
Spor;
100 jumping jack
30 burpee
20 dk kadar(cok dikkat edemedim sureye) 2kg dumbell ile kol,bacak,gobis hareketleri
30 dk eliptik
Spordan sonra 30dk yuzme
Sabahta 15 dk yuzmustum.
Aksamda gircez yapabilirsem bir 30dk daha yuzerim.
Canım bu liste ile hala hayatta olmana sevindim :) acaba simit mi yeseydin sen ? Yollardasın sanırım hala ama aç karna nasıl olacak ki? Diet kola falan içmiyorsun değil mi ? yaşamak için bir şeker kaynağı lazım sana bilemedim onu nereden alıyorsun :)Menum:
Sabah: Yok
Öglen: Yok
Aksam: 4 y.k. pirinç lapasi
1 domates, 1 salatalik
2.5 litre su
kız gelinliği yeme giySelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Cumaya kaldı bir :) inşallah yarın çok çok güzel rakamlarla bildirim yapar herkes
Ben yine ayağı yanmış kedi modundayımdışarı çıkmadığımda da evin içinde bir ordan oraya koşturmam var kilolar gittikçe kendimi tutamıyorum
Dün eşim bile diyor hatun eskiden tayt niyetine giydiğin şeyler artık popişinden düşüyor diye
Yahu insana iç çamaşırı bol gelirmi ( hadi sütyeni anladım )
Evlilik yıldönümümüz ayın 8indebakalım hangi rakamı görebileceğim o zamanlar Gönül çok güzel bir organizasyon yapmak ister ama bu sene değil de seneye yapacağım o işi Nikah tazeleyeceğim 20.cı yılımızda o zamana kadar da zaten çoktannnn fıstık gibi olmuş olacağım veeeee tekrar gelinlik yiyeceğim
Tabi bu planımdan henüz eşimin haberi yoksürpriz yaparım ona büyük ihtimalle
Ay daha bir sene öncesinden heycan yaptım ya la
geçmiş bitmiş olsun kaptanımKızlar çıktım operasyon 'dan ıyiyim
ALLAH iyi birini denk getirir inşALLAHZeynep'in bakıcı işi bırakacakmış. Bana 3 ay verdi. Ben sana birini bulurum vs dedi amabu bizim 2. Bakıcı 1.si hamile kaldi. Şimdi kendi çocuğuna bakıyor. Bu da gidince... Biz de bahtsız bedevî gibiyiz....
Allahım en zayıfınız benımm***5. Takım 527. Etap***
servey (70,3/ / /% )
moni (89,5/ / /% )
fancynancy (74,5/ / /% )
Cikilatacanavari (76.7/ / /% )
lydznp (82,9 / / /% )
5. Takım Ortalama: %
Canım bu liste ile hala hayatta olmana sevindim :) acaba simit mi yeseydin sen ? Yollardasın sanırım hala ama aç karna nasıl olacak ki? Diet kola falan içmiyorsun değil mi ? yaşamak için bir şeker kaynağı lazım sana bilemedim onu nereden alıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?