- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.541
ben bu toto ile ne zaman giyerim bilmem o kotlarıBugun olmayan bır kotumu gıydım sıkma rahatsız etme olmadı hıc 28 beden lıkralı
Ama eskıden basende kalırdı çok mutlu oldum
5 kg verınce zaten 27 Gıycem o yuzden hedefım 26 gıyıp buraya foto koymak
Hatta cok begendıgım bır kot var ama hedıye alırım kendıme
Uzun zamandır kot gıymıyordum cok hoşuma gıdıyor gıyınce
ay bol bol acılı menemen patlıcan tostVar ya su yaz mevsımını degerlendırmemız lazım neden dersenız
Sabah öğle aksam domates salatalık bıber yıyebılırız kışın yok bunlar
Ikıncısı hava gec kararıyor cıkıp yuruyebılırız hergun sporun coook faydadı var
Ayrıca ben şimdı evdeyım bu da bır fırsat işe baslayınca farklı olur
Iyısı mı bunları degerlendırelım
aferin çekirgeYaz kızım 50 dk yuruyus yapıldı
Ben de yeşil çay içiyorum. Evde elma çayı da varmış acaba yatmadan ondan da içsem mi ?nerdesinizzzzzzzzzzzz ne yapıyonuz bakayım yaramazlık yapan yok dimi ben yeşil çay içiyorum kaçak varmı kaçak
iç sen bilirsin bi zararı olmaz herhalde yarın tartıyaBen de yeşil çay içiyorum. Evde elma çayı da varmış acaba yatmadan ondan da içsem mi ?
Sabaha kadar kalır mı o be :) daha kaç saat var sabaha :) sen dediğim ödem atıcıyı yaptın mı ?iç sen bilirsin bi zararı olmaz herhalde yarın tartıyayada içme fazla sıvıda artı çıkarıyor
tabi ya akşam sekizden sonra alınan sıvı artı yapabiliyor gece uyurken hepsi atılıyor mudurSabaha kadar kalır mı o be :) daha kaç saat var sabaha :) sen dediğim ödem atıcıyı yaptın mı ?
Ben de serıldım mmnerdesinizzzzzzzzzzzz ne yapıyonuz bakayım yaramazlık yapan yok dimi ben yeşil çay içiyorum kaçak varmı kaçak
Doktordan doktora değişiyor işte canım fikir ve yöntemler. Sen git şu endokrine özlemcim. Belki de onunla çözülür sorun. Artık uzak mı uzak demeden git kuzucum ya.Canim burada vardi bi tane birakip gitmis poliklinik var ama doktor yok.
Baska ilcedeki 1,5 saat yol 1 defa gitmekle bitmiyorki.
Cok onceden ozel hast. gidiyordun orada insulin hormonuna bakiyorlardi. Artik devlette bakiyor zaten. 2 ay once baktirdim insulin hormonu ve seker yuksekti.. Tekrar ilaca basladim. Eski doktorumda cok zor kilo verirsin gunde enaz 1 saat spor (sporunda tin tin yavas olmucak),diyet ve ilac sart demisti..
Sonra baska bir doktora denk geldim bir ara ona anlattim soyle bir bakti cok kilon yok senin niye dert ediyorsun. Birak ayda 1 kilo gitsin senede 12 kilo eder.az olsun saglam olsun. Her napiyorsan devam et dedi.
Bazen bunu dusunup motive etmeye calisyorum kendimi.
Ben de hazırlayıp koymustum kenara yatarken atarım dıyodum.gene cenemız duser arkada kalır dıye şeetmediydim..elıne saglık canım***5. Takım 527. Etap***
servey (70,3/ / /% )
moni (89,5/ / /% )
fancynancy (74,5/ / /% )
Cikilatacanavari (76.7/ / /% )
lydznp (82,9 / / /% )
5. Takım Ortalama: %
Ben de tam listeye giricektim oysakiii napsam ki simdiAllahım en zayıfınız benımm
Valla yenı gırdım eve cok yoruldum maden suyu ıcıyorum cok üseniyorum su anda yesılcay yapmayanerdesinizzzzzzzzzzzz ne yapıyonuz bakayım yaramazlık yapan yok dimi ben yeşil çay içiyorum kaçak varmı kaçak
Beğeniyorum ama menünü değil katılımınıMenum:
Sabah: Yok
Öglen: Yok
Aksam: 4 y.k. pirinç lapasi
1 domates, 1 salatalik
2.5 litre su
Sorma yaaaa Alaçatı muhallebicisine geldik. Tatlılar geçiyor önümden, kayınpeder tavuk göğsü yiyor, kayınvalidemle kızım da dondurma. Kocişimle ben aldık americanoları kuzu kuzu bakıyoznerdesinizzzzzzzzzzzz ne yapıyonuz bakayım yaramazlık yapan yok dimi ben yeşil çay içiyorum kaçak varmı kaçak
aferin kızzzzzzzzzSorma yaaaa Alaçatı muhallebicisine geldik. Tatlılar geçiyor önümden, kayınpeder tavuk göğsü yiyor, kayınvalidemle kızım da dondurma. Kocişimle ben aldık americanoları kuzu kuzu bakıyozama mıtluyuuummmm neden? Çünküüüü pişmanlık duymayacağımmm. Heyoooo.
Özge ayıptır yaa bu kıloyla ne ısın var listedee***5. Takım 527. Etap***
servey (70,3/ / /% )
moni (89,5/ / /% )
fancynancy (74,5/ / /% )
Cikilatacanavari (76,7/ / /% )
lydznp (82,9 / / /% )
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519.etapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi 8'e bölündü.
5. Takım Ortalama: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?