Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm ;
Sabah 1 dilim buğday ekmeği, 2 Light karper peynir,7 zeytin, Söğüş domates salatalık,sarı biber

Ara ; filitre kahve

Öğlen ; 2 dilim buğday ekmeği, 5 köfte haşlama tavuk göğsü, limonlu yağsız çoban salata

Ara; filitre kahve

Ara; bir bardak dereotlu kefir+2 ceviz

Akşam; 1 nektar, 4 kaşık yoğurt, 2 kaşık çiya tohumu

Ara ; yeşil ça

3 litre su (1,5 litresi tarçın zencefil limon ile)
Spor yok

Kalk kalk üşenme içte meton çalışsın orda turk kahvesi bulabiliyormusun
Ya türk bakkalından aldım ama hiç köpük olmuyor sanırım bayat. Yine de bazen içiyorum ama tadını beğenmedim. Bence türk kahvesi daha iyi ama burada da filtre kahve güzelken de ondan devam ediyorum.

Afiyet olsun menulerin çok iyi canım

Hayırlısı inşALLAH

Bendende kol,bacak,gobis kombinasyonu arkasindan yapilan 30dk eliptik an itibariyle bitmistir.Simdide yuzmeye gidicem. Bu ayda incelemezsem atin beni ucurumdan..
Sen kas yapıyor olabilir misin özlem? Bana hiç mantıklı gelmiyor.Spor salonuna gidiyor musun orada diyetisyenlerdeki gibi yağ kas ödem ölçen tartılar oluyor ya ondan sordum.
Bu ay sonuç almazsan seni bir endokrin doktorunun kapısına atalım bence biz :)

Hayırlısı inşALLAH
En azından bu konuda savaşmayız sanıyordum ama tüm hayatımız istediğimiz anda olmayan şeyler ve olduğu anda da iyiki şimdi oldu bak o zaman olsa şöyle sorunlar çıkardı dediğimiz şeylerle dolu..o nedenle bu ay olmadı ise daha iyi bir zamanda olacağı içindir diye düşünmek istiyorum :)

O zaman çok şanslısın sonuçta acı metabolizmayı hızlandırıyor böyle bir karışım yapabilirsin belki ara öğün olarak
Evet metabolizma hızlandırıyor ama iştahta açıyor maalesef
Çoğu yemeğime pul biber katıyorum zaten, mesela mercimek çorbasına en az 1 tatlı kaşığı ekler yerim. Diyetten önce ketçabımdan mayonezime kadar acılı alıyordum :))) kızımda bana çekmiş acı koy anne diyor yemeklerine.
Bu arada canım Allah gönlünüze göre versin, hayırlısıyla sende Vesilecim de bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. @wendigo

En güzeli vakti zamanı vardır diye düşünmek herşeyi hayra yormak bu şekilde gönlümüzü avutmazsak yaşam çok zorlaşırdı insan deli çıkardı herhalde olsun bencede herşeyin bir vakti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…