- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.481
Şimdi fark ettim güzelmiş. Tartı ile mücadelende tüylerin diken diken oluyor ya tam ona gönderme yapmışsın :)Ama yeni avatarım çok şeker dimi:)
Zeki kadınŞimdi fark ettim güzelmiş. Tartı ile mücadelende tüylerin diken diken oluyor ya tam ona gönderme yapmışsın :)
Ya türk bakkalından aldım ama hiç köpük olmuyor sanırım bayat. Yine de bazen içiyorum ama tadını beğenmedim. Bence türk kahvesi daha iyi ama burada da filtre kahve güzelken de ondan devam ediyorum.Kalk kalk üşenme içte meton çalışsın orda turk kahvesi bulabiliyormusun
Afiyet olsun menulerin çok iyi canımBugünkü menüm ;
Sabah 1 dilim buğday ekmeği, 2 Light karper peynir,7 zeytin, Söğüş domates salatalık,sarı biber
Ara ; filitre kahve
Öğlen ; 2 dilim buğday ekmeği, 5 köfte haşlama tavuk göğsü, limonlu yağsız çoban salata
Ara; filitre kahve
Ara; bir bardak dereotlu kefir+2 ceviz
Akşam; 1 nektar, 4 kaşık yoğurt, 2 kaşık çiya tohumu
Ara ; yeşil ça
3 litre su (1,5 litresi tarçın zencefil limon ile)
Spor yok
Bu akşam yemek yemeyeyim yarın tartı günü ne de olsa dedim. Çiya tohumu tok tutuyor zaten bu karışımı ben çok sevdim.Afiyet olsun menulerin çok iyi canım
Hayırlısı inşALLAHHaberim yoktu canım çok geçmiş olsun.umarım Ağustos ayı bizim için mucizelerle dolu bir ay olur :)
Bizim ilk çocuğumuz olacak. Eşimle neredeyse 6 sene olacak birlikte olduğumuz.. Zorlu süreçlerimiz oldu büyük savaşlar verdik beraberce sonuç olarak Eylül 2015 te ancak evlendik ve Kasım 2016 da ancak yanyana gelebildik. O tarihten beri de istiyoruz ama henüz olmadı.
Sen kas yapıyor olabilir misin özlem? Bana hiç mantıklı gelmiyor.Spor salonuna gidiyor musun orada diyetisyenlerdeki gibi yağ kas ödem ölçen tartılar oluyor ya ondan sordum.Bendende kol,bacak,gobis kombinasyonu arkasindan yapilan 30dk eliptik an itibariyle bitmistir.Simdide yuzmeye gidicem. Bu ayda incelemezsem atin beni ucurumdan..
En azından bu konuda savaşmayız sanıyordum ama tüm hayatımız istediğimiz anda olmayan şeyler ve olduğu anda da iyiki şimdi oldu bak o zaman olsa şöyle sorunlar çıkardı dediğimiz şeylerle dolu..o nedenle bu ay olmadı ise daha iyi bir zamanda olacağı içindir diye düşünmek istiyorum :)Hayırlısı inşALLAH
SelaaammmmSelam canikolar
Hahaaa o olmaz bebişim bir bıraktın mı başlamak zor geliyor tekrar :))). Tembelleşmeyeyim.Sen yapma ama lütfen ki sana yetişeyim
Ay evet işte banada zor geliyordu neyse kırdım bugun devamı gelir inşallahHahaaa o olmaz bebişim bir bıraktın mı başlamak zor geliyor tekrar :))). Tembelleşmeyeyim.
Evet metabolizma hızlandırıyor ama iştahta açıyor maalesefO zaman çok şanslısın sonuçta acı metabolizmayı hızlandırıyor böyle bir karışım yapabilirsin belki ara öğün olarak
Hahahaaa bana yeşil çay demleyiver kalkmışken nilgüşüm yaaaaBen bir kahve yapayım içecek olan varsa kalksın yapsın kendine benden mi bekliyonuz
En güzeli vakti zamanı vardır diye düşünmek herşeyi hayra yormak bu şekilde gönlümüzü avutmazsak yaşam çok zorlaşırdı insan deli çıkardı herhalde olsun bencede herşeyin bir vakti varEn azından bu konuda savaşmayız sanıyordum ama tüm hayatımız istediğimiz anda olmayan şeyler ve olduğu anda da iyiki şimdi oldu bak o zaman olsa şöyle sorunlar çıkardı dediğimiz şeylerle dolu..o nedenle bu ay olmadı ise daha iyi bir zamanda olacağı içindir diye düşünmek istiyorum :)
Öbürünü daha çok seviyordum ben. Daha komikti o. Bende avatarımı değiştireyim ya. Ne koyim resme kız fikir ver bakemAma yeni avatarım çok şeker dimi:)
Ay yeşil çayımı artık akşamları içeceğim akşam yemekten sonra sağa sola sarıyorum yoksaHahahaaa bana yeşil çay demleyiver kalkmışlarmış nilgüşüm yaaaa
Pc ye geçince ötekini koyayım bari seni mi kıracağım :) bilmem oc den bak hangisi hoşuna giderse onu koyÖbürünü daha çok seviyordum ben. Daha komikti o. Bende avatarımı değiştireyim ya. Ne koyim resme kız fikir ver bakem
Dürteyim mi seni durmadan eliptik için. Sonra çemkirme ama banaAy evet işte banada zor geliyordu neyse kırdım bugun devamı gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?