Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sen zaten maşallah başarılısın ama bir süre sonra metebolizma yaptığımız diyete alışıyor kilo vermemiz duruyor hemen başka bir diyete geçeceksin hem gidip döner yememişsinya yinede hiç bozma diyetini ama kendinede haksızlık etme,lahana diyeti 4,5 ila 8 kilo arasında verdiriyormuş tabi tam uyarsak çorbayı ne kadar çok içersek okadar faydasını görürmüşüza.s:nazar:

evet canım sağol iyi gittim iki hafta ama sonra alıştı vücudum diyete vermemeye başladı benimde moralim bozuldu dün bozdum diyeti ama pazartesi sıkı bir lahana diyetiyle devam edicem haftasonuda abartmadan yiyip yürüyüş yapıcam inşallah faydalı olur hepbirlikte başarıırız diye düşünüyorum birlikten kuvvet doğar derler ya inanıyorum ben buna opuyorumnanaktan

2-3 kilo civarı verdi hepsi.ama havuz açıldığndan beri hergn havuzda 3 gündür yüzmeye başladı ama su çok soğuk havada .bende o yüzden uzun kalmasına izin vermiyorum havuzda bakalım devam ederse gidecek gibi biraz.
bizim mezuniyette var tabiki.bizde aynı sorunu yaşadık neler giymek istiyor ama istediği hiç bişey olmadı ve bizde siyah bir elbise almak zorunda kaldık.ona kalsa en açık renk rengarenk kıyafetler istiyor ama ne yazıki olmuyor.

vavvvv bu harika bir haber .inşallah çok küçük bir elbise almamışsındır .1beden küçüldüğünde giyebileceğin bir elbise alsaydında kısa zamanda görseydik.ayyy bende aldım elbise accıkta diz üstü ama çok hoşuma gitti.

ferihan bu lahana diyetini nasıl yapıyosunuz.ayın 12 sinde ağbimin düğünü var o güne kadar toparlanmam lazım 3 kilo versem razıyım.

canım lahana diyetini yazdım ama istersen tekrar eklerim obezite olan hastalar ameliyat öncesi fazla kilolardan kurtulsun diye doktor kontrolünde yapıtırılan bir diyetmiş bolca çorba ama yanında ek olarak meyve sebze et vs tüketiliyor o yönden aç kalmayız bir hafta boyunca ve sıkılmayız diye düşünüyorum arkadaşım 4 günde 4 kilo verdiğini söyledi ve kaçamaklarla çok iyi bir kilo onunda benim gibi kilo verimi durmuştu ve sağolsun dene diye bana verdi diyeti bende takım arkadaşlarımsız yapamam diye sizlerle paylaşmak istedim hemen yeniden ekleyeyim istersen gerçi geçmiş sayfalarda var ama kolaylık olsun diye eklerim yeniden yapması kolay ve vereceğin 3 kiloysa kolaylıkla verirsin diye düşünüyorum inşallah hep birlikte vericez kaydirigubbakcemile5

günaydın canım takımım bugün hava yağmurlu burda insanın içini karartıyor birtürlü yaz gelmek bilmedi mayıs bitmek üzere ben daha kısa kollu bir bluz giyemedim ne güzel kaprilerimi kolsuz bluzlerimi ve yazlık ayakkabılarımı giymek için can atıyorum ama bir türlü hava açmıyor neyse inşallah açar hava bundan sonra ...
ben dün diyetimi bozdum ama umutsuz değilim o kadar sıkılmıştımki hiçkaçamaksız diyet yapıp kilo vermemekten kendimi pazartesiye saklıyorum sıkı bir diyet için güç toplayayım bu iki günde tabi haftasonu yediklerimi çok abartmadan hava güzel olsa akşam üzeri bugün ve yarın yürüyüşe çıkmayıda planlıyorum daha iyi olur haftaya daha bol kilolar vermek üzere hepinizi öpüyorum canım takımım :))

mersacım daha önce paylaşmıştım ama sana zorluk olmasın yine ekliyorum diyeti hep birlikte yaparız ve kurtuluruz kilolarımızdan inşallah ...

çok kilolu kalp hastalarının ameliyattan önce çabuk olarak kilo vermeleri için hazırlanmış olan,bu diyet programını sizlerle paylaşmak istedim.Bu programa uyulduğunda mükemmel ve sağlıklı bir diyettir. Bu diyet hızlı bir yağ yakma diyetidir ve daha önce almış olduğunuz fazla kalori bu diyetle yakılır. Diyet, vücudu zararlı maddelerden arındırıp, kendinizi daha sağlıklı hissetmenizi de sağlar. Vücuttaki yağları yakma amaçlı olduğundan kesinlikle alkol alınmamalı alkol, diyet
bittikten ancak 24 saat sonra alınabilir.
Kullanmakta olduğunuz ilaçlar varsa diyete engel değildir.
* Yağ yakıcı çorba, bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar
çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.
* Diyete tam olarak uyarsanız haftada 4,5 ila 8 kilo arasında kilo verirsiniz.
* Diyet süresince sadece belirtilen günlerde önerilen yiyecekler yenecektir.
* Bir haftada 6,5 - 7 kilo verirseniz diyete 2 gün ara veriniz. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.
* Diyette değilseniz çorbayı içmeyin.

Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşilbiber,
1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye
atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber
veya et suyu tableti kullanabilirsiniz.

10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. ıstediğiniz kadar
ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz. Ne kadar çok yerseniz
o kadar çok kilo kaybedersiniz.

*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna
yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.

Diyet Planı

1.gün:
Çorba ve meyve günü:

Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınız ki, kavun ve karpuz diğer meyvelerden daha kalorilidir.
ıçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.
Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.

2. Gün:

Çorba ve sebze günü:

Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle
yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.
Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.
Bu gün hiç meyve yemeyiniz.

3. Gün:

Çorba, meyve ve sebze günü:

ıstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.

Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi
hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.

4.Gün:

Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):

Muz ve yağsız süt bugün serbest.
Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar
yağsız süt içebilirsiniz.
Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun
potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.
ıstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.
(Dikkat en fazla 3 muz)

5. Gün:

Et, Domates ve Çorba günü:

Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca
300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar
domates yiyebilirsiniz.
Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8
bardak su içiniz.
Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.

6. Gün:

Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:

ıstediğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz.
2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz.
Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.

7. Gün:

Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:

Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve
istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.

Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız
4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.

* Et, verilen günde mutlaka yenmeli çünkü vücudun
yüksek proteine ihtiyacı var.
* Gazlı içecekler (maden suyu dahil) yasaktır.

selam arkadaşlar umarım diyetler süper gidiyordur ben daha birşey yemedim ama birazdan kahvaltı yapacağım inşallah miniğim izin verirse:))

günaydinlarrr..
kallisim sen basla lahanaya gülüm benim bugün sebze günüm insallah üc gün sonra pesindeyim.
bu bes gün diyetine son bir sans daha vermek istedim..sempatiksalakcinni bir bakarsin beni sasirtir olurmu olur yani. simdi baslarda okadar yüzümü güldürdü simdi ise yaramayinca bir köseye atmiyayim dedim ..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mersacigim 2 haftada 3 kilo verebilirsin hemen bir sans ver lahanayakaydirigubbakcemile2
ferihancigim senin kilo vermemis olmana cok üzüldüm, yani 200 gr verdin ama daha cok vermeliydin. cesaretini kirmamis olmanda azimli oldugunu gösteriyor.. insallah bu hafta cok güzel sonuclar alirsin canim.

reyhan ablacım sende naptın aldınmı lahananı
bide bunu deneyeceğiz bakalım
amin inş. allah açlıkla imtehan etmesin çokk zoor
a e ol..

lahanayi daha önceleri yapmistim banucugum ben lahanayi sevdigim icin yapiyorum kapuska gibi yapiyorum onu acili eksili cokta güzel oluyor. ama kilo vermismiydim hatirlamiyorum
ya bende bir unutkanlik hasil oldu kizlar bu bes günü saya saya aklimda baska birsey kalmadi beynim uyustu gibi. yani korkmaya basladim. allah hakkimizda hayirlisini yazsin .amin:Saruboceq:

ha unutmadan sunu söyliyeyim..yerimseniben
hic bir diyet bir haftada 4 kilo 7 kilo gibi bir kilo verdirmez yani cok bekleyim sukut-u hayale ugramayin.

herkesi öpmeye geldimmm :))
kahvaltıya misafirim var şu an yoldalar akşam üzeri ancak bakabilirim ortalıkta gözükemem merak edilmiyim diye söylemeye geldim...

günaydin kallisim kolay gelsin bende seni öptüm canim.
pazartesi bayram burada yani iki gün dükkanlar kapali olur bende alisverise gidecegim gerci arada bakarim.havada sanki azicik düzelmis gibi. birazda bahcede olurum bugün

günaydin kallisim kolay gelsin bende seni öptüm canim.
pazartesi bayram burada yani iki gün dükkanlar kapali olur bende alisverise gidecegim gerci arada bakarim.havada sanki azicik düzelmis gibi. birazda bahcede olurum bugün

ablacım hoşgeldin ne güzel havanın güzel olması burdada aksine yağmur yağıyor ve bir haftadır hava yep yağmur yağacak gibi yada yağıyor içimiz karardı hiç görmemiştim böyle istanbulu mayısta hep çoktan yazlıkları çıkarmış kaprileri kolsuzları giymiş yazlık ayaklarımızı giymiştik ama şmdi hala çıkamadık kıştan ne güzel bahçende var mis gibi kokar şimdi bahçen diyettede olsan nefis bir kahve içilir o bahçede dimi opuyorumnanaktan

kahvaltımı yaptım öğle yemeği olarak ton balığı yedim ve ıhlamurlu elmalı şekersiz çay içtim,kızlar ıhlamurunda zayıflamaya faydası varmış aklınızda olsun:)))

ii cmtsiler herkese
nasılsınız kızlar
ben iiyim inş.
sabah tost yedim
abartmıycam bugün pzt si başlıycam lahanaya
hrs kolay gelsin.. a e olun

kahvaltımı yaptım öğle yemeği olarak ton balığı yedim ve ıhlamurlu elmalı şekersiz çay içtim,kızlar ıhlamurunda zayıflamaya faydası varmış aklınızda olsun:)))

ben ıhlamuru birtek soğuk algınlığında içiyrum ama ne güzel oluyor zayıflamaya etkisi olduğunu bilseydim hep içerdim bundan sonra sık sık içerim bari o kadar çok yeşil çay içiyorum ki ıhlamuruda yanında ekstra içerim sağol canım opuyorumnanaktan

ii cmtsiler herkese
nasılsınız kızlar
ben iiyim inş.
sabah tost yedim
abartmıycam bugün pzt si başlıycam lahanaya
hrs kolay gelsin.. a e olun

hoşgeldin canım iyi yapmışsın afiyet olsun bende sabah tatil diye tost yemişim ama farkettimki midem küçülmüş ve zor bitirdim hiçte sevmem yemeğimi yarım bırakmayı :kedi: o yüzden böyle kiloluyum ya yinede zorla yedim akşama kadar bişey yemesem acıkmam herhalde ama akşamı geç yememeye özen göstericem o zaman mide daha rahat ediyor canım opuyorumnanaktan

izmiri begendin degilmi canim? güzeldir inci gibi dizilidir denize.. pek cok sayfiye yeri vardir köyleri falan müthis güzeldir.. dedigin gibi fakir cennetidir. ben evlenip ankaraya gittim hic sevmedim izmirle kiyasliyamadim. zavalli esim ankarayi sevdirmeye cok ugrasti bana gezdirecek yer aradi durdu bulamadi. en sonunda kendiside izmir asigi oldu :))))

evet çok beğendim ablacığım..kesinlikle yaşanılacak yer! ankarayı hiç sevmem, bir iki kere gittim gezdim.soğuk yüzlü bir şehir,bir kere deniz yok,e deniz yoksa da soğuk olur işte öyle... izmirle kıyaslanamaz... ama istanbulum hiçbiriyle kıyaslanamaz!

yazmadım zaten çikolatımda seni aynen geçiyorum gittiğin zamandan beri izinli saymadım çabuk geleceksin diye ama eğer uzun süre böyle devam edeyim dersen izinli göstereyim..

hepimize kaçamak tavsiye ediyorsunda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasıl olacak bu durum çoluk çocuk nereye kaçılır nasıl kaçılır adama hesap sorarlar biz çalışalım sen gez diye yerimseniben onlar hayal bize ...

kallisim sen beni bir süre izinli yaz sana zahmet...çok gelemeyebilirim benim işlerim yazın yoğun oluyor. aranızdan da ayrılmak istemediğim için bu yol en uygunu...

kaç kallisim kaç..hayal deme,bir yolunu bul mutlaka. dünyaya bir kere geliyoruz, ömrümüz çok kısa. dün bunu daha iyi anladım. çalıştğm yerde silahlar patladı ve ben tesadüfen hayattayım... kanların üzerine basa basa çıktım ve arabama bindim. hayat bu kadar işte...ne yaşasak kardır!

canım hoşgeldin ya ne kadar özledim ne kadar merak ettim seni aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başlamıştıartık neler yaptın neler ettin anlat hele bakalım ne kilodasın nasıldı izmir sınavlar bitti mi

tombişim niye merak ettin ki ben yazmadım mı izmire gideceğimi,giremedim orda çok nete... çok güzeldi çok güzel günler geçirdim.gezdim ,arkadaşımla sohbetler ettim...süperdi yani...sınavım çok iyi geçmedi cnm, tahmin ettiğim gibi... yaşananlar kolay değildi,çok çalışamadım napiym...kilom da bir kilo arttı, e yedim tabi..eşekler kovalasın beni..sen ne alemdesin..

en güzel kararı vermişin kendinle barışınca daha rahat gider inşallah kilolar

inşallah tombilim, elimden geleni yapmayı ama kafama çok takmamayı becerebilmem lzm. yoksa asıl o zaman gitmeyecek...sadece az yemeye çalışacağım,bir de sporumu aksatmamaya...

bu arada yeni olan tüm arkadaşlara da hoşgeldiniz demek istiyorum. ben 1 aydır filan çok giremiyorum beni tanımayabilirinz ama grubun eskilerindenim.umarım istediğiniz kilolara kavuşursunz...sevgiler

huuuuuuuuuu
kimse yokmuuuuuuuu?
ben sebze günü yaptim bugün sabah bol bol kilolarca salata yedim aksamada 3 patlican 4 biber közledim yagsiz harika bir salata yaptim ama yarisini zor yedim

Back
X