Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle haklısın. Ben işten gelip yemek mutfak sonra sızıyorum. Yürüyüş spor hak getire. Bende dennisgo nün bahsettiği spor düşüncesini kullanmaya başlayayım belki faydası olur. Hem denemiş oluruz

Tabiki canım tardı da gördüğün anı düşüş ve yükselişler ödemden olur. 1 günde 4 kg yağ alamazsın. Yediğin şeylerin yağa dönüşmesi için o kalorinin en az 24 saat vücutta kalması gerekiyor. Ama insan atalet halinde bile kalori harcayan bir varlık. 7000 kalori 1kg yağ demek değilmiydi. Benimde devreleri yakacaksın az kaldı. Ha gayret

ay kendim kilo vermiş kadar çok sevindim gözün aydın hadi baklım devamını bekliyoruz
ay çok zor canım o kadar iyi anlıyorum ki endişelerini çok kötü bir devirde yaşar olduk neler izliyoruz tv de tabiki kızı erkeği yok sapıklar için kreş gibi bir yere versen

Aleyküm selâm Banuş. Sana da hayırlı cumalar. Sibele sor belki diyetine ekler bir parça bustiyer bir parça duvak

Maşallah sana. Hakettin.

3 yaşı bekliyordum. Birde bizim servis p.tesi başlıyormuş kurtkoyden e5 e bağlanıp gidecekmiş. Ben yine minibüsle servise gitmek zorunda kalacağım. Dedim kurtkoye taşınayım. Eşimin işine yakın olsun. Bende servise direk binerim kreşide oralardan bulalım diye. Orada az da olsa çevremizde var. Düşün düşün hayırlısı olsun bakalım. Yada yine ümraniye ye taşınma gündeme gelecek.

ne düşüncesi ortikim ben kaçırdım mı

diziye takıldım yaaa
Deniz Özleme yazmıştı. Herşey beyinle alakalı diye. 2 grup insan almışlar diyet ve spor yapmış 1.grup 2.grupta diyet ve spor yaptığını dusunmus. Sonuçlar ayniymis. Yemeyi hayal edip yemediğimiz yiyecekleri de beyin yemiş gibi algılıyor olabilir mi gibi birşeydi. dennisgo

ay kendim kilo vermiş kadar çok sevindim gözün aydın hadi baklım devamını bekliyoruz

Aleyküm selâm Banuş. Sana da hayırlı cumalar. Sibele sor belki diyetine ekler bir parça bustiyer bir parça duvak

Maşallah sana. Hakettin.

Allah razı olsun kızlar dünden beri sırıtık bir vaziyette dolanıyorum ortalarda Rabbim inşallah hep daha aşağıları nasip eder de bende çok daha sağlıklı ve fit olurum

Allah korusun . Dikkat edin.
Sağol canım
Banucum çok tebrik ederim, insallah daha güzel sayılara da düşeceksin
Geçmiş olsun canım
Sağol Ayşecim
ay ben yatınca mı oldu geçmiş olsun rabbim büyük afetlerden korusundevamı gelmez inşALLAH
Oraya kadar hissedilmemistir belki Nilgunum, Gokova Körfezi-Mugla-Bodrum merkezli olmus depremler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…