- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.621
Kesinlikle haklısın. Ben işten gelip yemek mutfak sonra sızıyorum. Yürüyüş spor hak getire. BendeVar ya su yaz mevsımını degerlendırmemız lazım neden dersenız
Sabah öğle aksam domates salatalık bıber yıyebılırız kışın yok bunlar
Ikıncısı hava gec kararıyor cıkıp yuruyebılırız hergun sporun coook faydadı var
Ayrıca ben şimdı evdeyım bu da bır fırsat işe baslayınca farklı olur
Iyısı mı bunları degerlendırelım
6gr yaklaşık 1 tatlı kaşığıAz önce bir şey okudum günde fazladan tüketilen her 1 gr tuz vücutta 200 ml su tutuyormuş.. günlük ne kadar tuz tüketebileceğimizi yazsaymış daha iyi olurmuş tabii :)
Sorma yaaaa Alaçatı muhallebicisine geldik. Tatlılar geçiyor önümden, kayınpeder tavuk göğsü yiyor, kayınvalidemle kızım da dondurma. Kocişimle ben aldık americanoları kuzu kuzu bakıyozama mıtluyuuummmm neden? Çünküüüü pişmanlık duymayacağımmm. Heyoooo.
Tabiki canım tardı da gördüğün anı düşüş ve yükselişler ödemden olur. 1 günde 4 kg yağ alamazsın. Yediğin şeylerin yağa dönüşmesi için o kalorinin en az 24 saat vücutta kalması gerekiyor. Ama insan atalet halinde bile kalori harcayan bir varlık. 7000 kalori 1kg yağ demek değilmiydi. Benimde devreleri yakacaksın az kaldı. Ha gayretKızlar bısey dıyecegım yanlışsa beni duzeltın
Şimdı dıyelım kı 71 kg sun 2 kg verıyorsun 69 oluyorsun denılıyor kı onun hepsı kg degıldır bır kısmı su kaybıdır ödem atmışındır denılıyor ya
O halde tartıda 71 dıye gordugumun hepsı de kg degıl bır kısmı ödem su kı verdıgınde tartıda eksı oluyorsun ödem olmus yag olmuş önemı yok doğru mu
Yoksa yıne mı sıyırdım
Yatıp uyuyaydın yaa...şimdide papatya çayı içiyorum açlıktan ne yapacağımı şaşırdım
Geçmiş olsun canımKızlar depremi cok fena hissettik korkudan geberiyordum. Balkonda yatıyoruz şimdilik, Allahım herkesi korusun
ALLAH aşkına sen nereye gidiyorsun böyle 2 gündür yol sürüyor. Uçakla gitmiyormuydun? Tur falan mi?Evet dikkat edecegim. 2 gun yoldaydim da kötü beslendim.
ay ben yatınca mı oldu geçmiş olsun rabbim büyük afetlerden korusunKızlar depremi cok fena hissettik korkudan geberiyordum. Balkonda yatıyoruz şimdilik, Allahım herkesi korusun
ay kendim kilo vermiş kadar çok sevindim gözün aydın hadi baklım devamını bekliyoruz
EVETTTTTTTTTTT sonunda bende 2li rakamlara düştümmmmmm 99,9um
Aslında itiraf edeyim dün görüştüm hatta 100 gr aşağısınıda gördüm de sizlere sürpriz yapayım istedimDün koşturmacalara rağmen diyetim dışında sadece 1/2 haşlanmış patates yedim şimdi kendi kendime acaba o mu sebep oldu 100 gr da olsa fazla görmeme diye düşündüm sonrada aaaa 100 gr ın lafı mı olur bundan sonra daha dikkatli olurum olur biter dedim
Allahın izniyle haftaya da şu 3lü rakamlardan bir adım daha ileri gidip görme olasılığımı iyice yok edeceğim
Şimdi bu müjdenin üzerine kendime güzel bir türk kahvesi yapıp bol suyumu içerim
ay çok zor canım o kadar iyi anlıyorum ki endişeleriniInşALLAH. Dün birde bir şey duydum. Bizim bir tanıdığın taşıdığının 17yaşındaki kızını komşusu daha kaçırmış taciz etmiş. Adam şimdi hapisteymiş. Bunu da duyunca işten mi ayrılsam diye düşündüm4.5 yıldan az kaldı emeklilik için. Bazen sık dişini diyorum ama bilemiyorum ALLAH hepimizin evlatlarını kötü niyetli fesat sapık insanlardan korusun inşALLAH. Bu işin kızı erkeği de yok maalesef
Aleyküm selâm Banuş. Sana da hayırlı cumalar. Sibele sor belki diyetine ekler bir parça bustiyer bir parça duvakSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzdekileri şu mübarek günün hürmetine bizlere hayırlı olarak tez zamanda nasip eder inşallah ......Aminnnnnn
Dün erkenden uykum gelince doğal olarak erkenden de uyandımTekrar yatsam mı bir yarım saat diye düşündüm ama bu seferde iyice aptal gibi olurum diye vazgeçtim ( sonuçta her zamankinden alt tarafı 15 dakika önce uyandım )
Anammmm aklım fikrim yemektemi yoksa diyeceğim ama kesinlikle değil klavye maduruyum valla yimemdiyetim bozulur
ne düşüncesi ortikim ben kaçırdım mıKesinlikle haklısın. Ben işten gelip yemek mutfak sonra sızıyorum. Yürüyüş spor hak getire. Bendedennisgo nün bahsettiği spor düşüncesini kullanmaya başlayayım belki faydası olur. Hem denemiş oluruz
diziye takıldım yaaaYatıp uyuyaydın yaa...
Aslında itiraf edeyim dün görüştüm hatta 100 gr aşağısınıda gördüm de sizlere sürpriz yapayım istedimDün koşturmacalara rağmen diyetim dışında sadece 1/2 haşlanmış patates yedim şimdi kendi kendime acaba o mu sebep oldu 100 gr da olsa fazla görmeme diye düşündüm sonrada aaaa 100 gr ın lafı mı olur bundan sonra daha dikkatli olurum olur biter dedim
Allahın izniyle haftaya da şu 3lü rakamlardan bir adım daha ileri gidip görme olasılığımı iyice yok edeceğim
Şimdi bu müjdenin üzerine kendime güzel bir türk kahvesi yapıp bol suyumu içerim
3 yaşı bekliyordum. Birde bizim servis p.tesi başlıyormuş kurtkoyden e5 e bağlanıp gidecekmiş. Ben yine minibüsle servise gitmek zorunda kalacağım. Dedim kurtkoye taşınayım. Eşimin işine yakın olsun. Bende servise direk binerim kreşide oralardan bulalım diye. Orada az da olsa çevremizde var. Düşün düşün hayırlısı olsun bakalım. Yada yine ümraniye ye taşınma gündeme gelecek.ay kendim kilo vermiş kadar çok sevindim gözün aydın hadi baklım devamını bekliyoruz
ay çok zor canım o kadar iyi anlıyorum ki endişeleriniçok kötü bir devirde yaşar olduk neler izliyoruz tv de tabiki kızı erkeği yok sapıklar için kreş gibi bir yere versen
Deniz Özleme yazmıştı. Herşey beyinle alakalı diye. 2 grup insan almışlar diyet ve spor yapmış 1.grup 2.grupta diyet ve spor yaptığını dusunmus. Sonuçlar ayniymis. Yemeyi hayal edip yemediğimiz yiyecekleri de beyin yemiş gibi algılıyor olabilir mi gibi birşeydi.ne düşüncesi ortikim ben kaçırdım mı
diziye takıldım yaaa
Hadi hadi listeler seni bekliyorgünaydın kızlar bo bol eksiler görün tartıda inşALLAH
geçen hafta 78,8
bu hafta 77,5 kilom olsun bunada şükür
pazartesi bildirimim 76 olur belki
ay kendim kilo vermiş kadar çok sevindim gözün aydın hadi baklım devamını bekliyoruz
Aleyküm selâm Banuş. Sana da hayırlı cumalar. Sibele sor belki diyetine ekler bir parça bustiyer bir parça duvak
Maşallah sana. Hakettin.
Sağol canımAllah korusun . Dikkat edin.
Banucum çok tebrik ederim, insallah daha güzel sayılara da düşeceksin
Sağol AyşecimGeçmiş olsun canım
Oraya kadar hissedilmemistir belki Nilgunum, Gokova Körfezi-Mugla-Bodrum merkezli olmus depremleray ben yatınca mı oldu geçmiş olsun rabbim büyük afetlerden korusundevamı gelmez inşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?