Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Banucum çok tebrik ederim, insallah daha güzel sayılara da düşeceksin

Allah razı olsun canım inşallah

Günaydın kızlar
Sabahı nasıl ettik bilmiyorum, gözüme uyku girmedi desem yeridir. Sabah 6'da bile hala ara ara sallanıyorduk. Allahım kimseye göstermesin cok fena bir şey.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim herkesi korusun...Aminnnn
İnsan birde evladı olduktan sonra daha bir korkuyor depremden eskiden sadece kendim için endişelenirken şimdi ara ara aklıma geldiğinde hemen dua ediyorum Rabbim evlatlarımı koru, bizleri gözle görünen görünmeyen her türlü kötülükten muhafaza et diye

İnşallah Rabbim bir daha göstermez Aminnn

hayırlı cumalar şekerlerim
benim tartı pilini de değiştirdiğim halde doğru sonuç vermiyor geçen hafta en yüksek sonucu baz almıştım bu hafta da en düşük sonucu baz alıyorumdoğru sonuç yarın sibelin tartıda çıkacak,ne yapıp edip sibelin gününü cumaya almalıyız

Kızlar depremi cok fena hissettik korkudan geberiyordum. Balkonda yatıyoruz şimdilik, Allahım herkesi korusun
çok geçmiş olsun ördeğim rabbim bir daha yaşatmasın inş hiç birimize
banumm harikasın bitanem maşallah sana
oy oy oynamayı sevmeyen ben kalkıp oynayasım geldikızz bu kış bitecek inşallah bu kilo derdimiz ayy seneye yazı düşünemiyorum

günaydın kızlar bo bol eksiler görün tartıda inşALLAH

geçen hafta 78,8
bu hafta 77,5 kilom olsun bunada şükür
pazartesi bildirimim 76 olur belki
vayy nilgünüm harikasın maşallah böyle devam o 70 görülecek

Allah razı olsun Ayşem inan bende aynı moddayım hatta komşunun altta iki çocuk uyumasa şu anda bile son ses açıp oynardım
Bakalım yarın sibelde ne çıkacağız dediğin gibi cumaya almamız şart yoksa hem haftasonlarımız gidecek hemde emin olamayacağız doğrumu diye

Ay ben kilolar gittikçe daha fazla hayal kurmaya başladım
Kız benimkinin kıskançlıkları da kilolar gittikçe arttı dün hastaneye MR çekilmeye gittik ya yolda birine ana avrat saydırmaya başladı bende trafikten diye sadece ya aşkım bir sakin ne var bukadar hiddetlenecek dedim öküz gibi bakıyor dedi hastanede MR sırası beklerkende biri geçerken bakmışmış anam işte bugün hepsi beni mi buluyor birinin ağzını burnunu dağıtacağım diye yine söylenmeye başlayınca len şimdi ne var dedim görmüyormusun nasıl bakıyor kafasını gözünü patlattıracak bana sonra acil tarafına geçip tamir ettirir demezmi yeminle gülmemek için zor tuttum kendimi hani görse çaktırmadan sırıttığımı banada sataşır seninde hoşuna gidiyor tabi falan diye

Allah kalbine göre versin inşallah canım :)

Çok mantıklı herşey beyinde bitiyor

kıskançlıkları sorma benimki de aynıama benimki belli etmemeye çalışır ,demez ama ben hareketlerinden anlarımiyidir iyi beter olsunlar

Evet canım kesinlikle hayat çocukla daha bi kompleks. O an direkt çocuğun yanına uçtum. Ilk sallanma geçti hemen bir daha başladı şiddetli şekilde, tek düşündüğüm şey "ev yıkılırsa direkt çocuğun üzerine atacağım kendimi" oldu. Artık insan kendi için değil evladı için korkuyor her şeyde.

Her hafta böyle veririm inşallah :)

Günaydınlaaaaaar :)

kız bu saatte korkarım ben ne işin var sokakta

kuzum millet sokakta, korkulacak inan hiç bişi yok.

Wendi protein günlerini nasıl yapcaz şimdi?

canım sana örnek saf pro menüleri yazayım ben, yapalım. etiketlicem seni.

hadi gazanız mübarek olsun, gece uykusu falan düzene girer, mert bey söyleidğini anlayıp ona göre davranıyo mu? mesela kızıma süt bitti meme yara olmuş emilmez artık dedim tamam diyip kabullendi, meme yara diye ağlıyodu ilk günlerde..

ee artık burda mısın? eşin çocuklar? bi sıkıntı yok dimi?

Bendeki insülin direnci de 8.2 isteyince kilo veriyorum ama ramazanda ilacı bıraktım bakalım duruma göre tekrar baslarim

kilo durumun ne şu anda? imkansız almazsın sen inanmam.

Günaydın kızlar
Sabahı nasıl ettik bilmiyorum, gözüme uyku girmedi desem yeridir. Sabah 6'da bile hala ara ara sallanıyorduk. Allahım kimseye göstermesin cok fena bir şey.

amin canım, onunla geçmiş olsun, Allah bi daha yaşatmazsın.

Cumartesi 67.9 kg ile başlamistim bu arada.
Geçen cumartesi: 67.9
Bu cuma: 67.7
Fark : 200gr (6 gunde)

Çook az yaa :))

neden acaba, 5 simitten olabilir mi, dengesiz beslenmeden mesela?

Benide etiketle bakalım neler yiyeceksiniz..

Hadi gözün aydın banuşcum daha da vereceksin inşallahhh.

***5. Takım 527. Etap***

servey (70,3/ / /% )
moni (89,5/ / /% )
fancynancy (74,5/ / /% )
Cikilatacanavari (76,7/ / /% )
lydznp (82,9/82,5/0,4/%0,48)
inatettimolacak (60,8/ / /%) 519. etapta izne ayrılan üye döndü. Yüzdesi 8'e bölündü.

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,8/77,5/1,3/%1,65) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / / ) Mezun olan üye.
wendigo (66,3/65,9/0,4/%0,60) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
matilda34 (65,9/ / /%) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /%) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
hedef38beden (80,8/ / /%) 524. etapta 80,8 ile izne ayrıldı.(2017 1. izin hakkı)
0zlem (73,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı
dennisgo (78,8/ / / /%) Yeni üye Baş. Tarihi: 13.07.2017 Baş. Kilosu: 78,8 Hedef Kilosu: 58
Egeliegeli (67,9/67,7/0,2/%0,30) Yeni üye Baş. Tarihi: 14.07.2017 Baş. Kilosu: 67,9 Hedef Kilosu: 58
lalemisal (68/ / /% ) Yeni üye Baş. Tarihi: 17.07.2017 Baş. Kilosu: 68 Hedef Kilosu: 59
betulbtl (68,5/ / /% ) Karmaşık Üye
Oynakbasi34 (100,8/99,9/0,9/%0,90) Fahri üye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…