- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.641
Banucum çok tebrik ederim, insallah daha güzel sayılara da düşeceksin
Günaydın kızlar
Sabahı nasıl ettik bilmiyorum, gözüme uyku girmedi desem yeridir. Sabah 6'da bile hala ara ara sallanıyorduk. Allahım kimseye göstermesin cok fena bir şey.
Evet yeniyim ya toplight a mı? Takımın Kaptanı çünküüüü. Sanırım sende yeni katıldın aramıza canım.
çok geçmiş olsun ördeğim rabbim bir daha yaşatmasın inş hiç birimizeKızlar depremi cok fena hissettik korkudan geberiyordum. Balkonda yatıyoruz şimdilik, Allahım herkesi korusun
banumm harikasın bitanem
EVETTTTTTTTTTT sonunda bende 2li rakamlara düştümmmmmm 99,9um
Aslında itiraf edeyim dün görüştüm hatta 100 gr aşağısınıda gördüm de sizlere sürpriz yapayım istedimDün koşturmacalara rağmen diyetim dışında sadece 1/2 haşlanmış patates yedim şimdi kendi kendime acaba o mu sebep oldu 100 gr da olsa fazla görmeme diye düşündüm sonrada aaaa 100 gr ın lafı mı olur bundan sonra daha dikkatli olurum olur biter dedim
Allahın izniyle haftaya da şu 3lü rakamlardan bir adım daha ileri gidip görme olasılığımı iyice yok edeceğim
Şimdi bu müjdenin üzerine kendime güzel bir türk kahvesi yapıp bol suyumu içerim
vayy nilgünüm harikasın maşallah böyle devam o 70 görülecekgünaydın kızlar bo bol eksiler görün tartıda inşALLAH
geçen hafta 78,8
bu hafta 77,5 kilom olsun bunada şükür
pazartesi bildirimim 76 olur belki
Hastamisin? Hiçbirşey yetmemişsin. Miden mi bozuk?
ALLAH aşkına sen nereye gidiyorsun böyle 2 gündür yol sürüyor. Uçakla gitmiyormuydun? Tur falan mi?
hayırlı cumalar şekerlerim
benim tartı pilini de değiştirdiğim halde doğru sonuç vermiyorgeçen hafta en yüksek sonucu baz almıştım bu hafta da en düşük sonucu baz alıyorum doğru sonuç yarın sibelin tartıda çıkacak,ne yapıp edip sibelin gününü cumaya almalıyız
çok geçmiş olsun ördeğim rabbim bir daha yaşatmasın inş hiç birimize
banumm harikasın bitanemmaşallah sana
oy oy oynamayı sevmeyen ben kalkıp oynayasım geldikızz bu kış bitecek inşallah bu kilo derdimiz ayy seneye yazı düşünemiyorum
vayy nilgünüm harikasın maşallah böyle devam o 70 görülecek
Allah kalbine göre versin inşallah canım :)3 yaşı bekliyordum. Birde bizim servis p.tesi başlıyormuş kurtkoyden e5 e bağlanıp gidecekmiş. Ben yine minibüsle servise gitmek zorunda kalacağım. Dedim kurtkoye taşınayım. Eşimin işine yakın olsun. Bende servise direk binerim kreşide oralardan bulalım diye. Orada az da olsa çevremizde var. Düşün düşün hayırlısı olsun bakalım. Yada yine ümraniye ye taşınma gündeme gelecek.
Çok mantıklı herşey beyinde bitiyorDeniz Özleme yazmıştı. Herşey beyinle alakalı diye. 2 grup insan almışlar diyet ve spor yapmış 1.grup 2.grupta diyet ve spor yaptığını dusunmus. Sonuçlar ayniymis. Yemeyi hayal edip yemediğimiz yiyecekleri de beyin yemiş gibi algılıyor olabilir mi gibi birşeydi. @dennisgo
kıskançlıkları sorma benimki de aynıAllah razı olsun Ayşem inan bende aynı moddayım hatta komşunun altta iki çocuk uyumasa şu anda bile son ses açıp oynardım
Bakalım yarın sibelde ne çıkacağızdediğin gibi cumaya almamız şart yoksa hem haftasonlarımız gidecek hemde emin olamayacağız doğrumu diye
Ay ben kilolar gittikçe daha fazla hayal kurmaya başladım
Kız benimkinin kıskançlıkları da kilolar gittikçe arttıdün hastaneye MR çekilmeye gittik ya yolda birine ana avrat saydırmaya başladı bende trafikten diye sadece ya aşkım bir sakin ne var bukadar hiddetlenecek dedim öküz gibi bakıyor dedi hastanede MR sırası beklerkende biri geçerken bakmışmış anam işte bugün hepsi beni mi buluyor birinin ağzını burnunu dağıtacağım diye yine söylenmeye başlayınca len şimdi ne var dedim görmüyormusun nasıl bakıyor kafasını gözünü patlattıracak bana sonra acil tarafına geçip tamir ettirir demezmi yeminle gülmemek için zor tuttum kendimi hani görse çaktırmadan sırıttığımı banada sataşır seninde hoşuna gidiyor tabi falan diye
Evet canım kesinlikle hayat çocukla daha bi kompleks. O an direkt çocuğun yanına uçtum. Ilk sallanma geçti hemen bir daha başladı şiddetli şekilde, tek düşündüğüm şey "ev yıkılırsa direkt çocuğun üzerine atacağım kendimi" oldu. Artık insan kendi için değil evladı için korkuyor her şeyde.Çok geçmiş olsun canımRabbim herkesi korusun...Aminnnn
İnsan birde evladı olduktan sonra daha bir korkuyor depremdeneskiden sadece kendim için endişelenirken şimdi ara ara aklıma geldiğinde hemen dua ediyorum Rabbim evlatlarımı koru, bizleri gözle görünen görünmeyen her türlü kötülükten muhafaza et diye
İnşallah Rabbim bir daha göstermezAminnn
Devamı gelmez inşallah bende çok korkarım depremdenSağol canım
Banucum çok tebrik ederim, insallah daha güzel sayılara da düşeceksin
Sağol Ayşecim
Oraya kadar hissedilmemistir belki Nilgunum, Gokova Körfezi-Mugla-Bodrum merkezli olmus depremler
Her hafta böyle veririm inşallah :)hayırlı cumalar şekerlerim
benim tartı pilini de değiştirdiğim halde doğru sonuç vermiyorgeçen hafta en yüksek sonucu baz almıştım bu hafta da en düşük sonucu baz alıyorum doğru sonuç yarın sibelin tartıda çıkacak,ne yapıp edip sibelin gününü cumaya almalıyız
çok geçmiş olsun ördeğim rabbim bir daha yaşatmasın inş hiç birimize
banumm harikasın bitanemmaşallah sana
oy oy oynamayı sevmeyen ben kalkıp oynayasım geldikızz bu kış bitecek inşallah bu kilo derdimiz ayy seneye yazı düşünemiyorum
vayy nilgünüm harikasın maşallah böyle devam o 70 görülecek
kız bu saatte korkarım ben ne işin var sokakta
Wendi protein günlerini nasıl yapcaz şimdi?
Dışarı çıktık ama benim burnumdan geldi, mert bey kıyametleri kopardı meme için. 2 defa arabada emzirmek zorunda kaldım. Aklına geldikçe yakamı bağrımı çekiştiriyor. Bu böyle olmayacak. Parka bile çıkamıyorum bu veledin yüzünden. Babası da kızıyor haliyle. Oturduğum yerden emziremiyorum emzirme önlüğüyle çünkü beyfendi etrafı seyredecek, kapattırmıyor. Oofff offf. Kesmeyeyim dedim sütten ama maalesef artık kescem. Gece süte kalkıyor 3-4 defa.Deliksiz uykulara da hasret kaldım 19 aydır yaaa.
Sonlandıracağım artık bu işi. Bir tek evde mutluyuz. Bıraksam ilkokula kadar içer bu, kriz geçiriyor resmen memeyi alamayınca.
Neyse gece gece bir dünya yazmışım. Memeden kesme maceralarımız yarından itibaren başlıyooorrrr. Hadiyn gazamız mübarek ola
Selam cnm Kayseri'deyim ya yoğun geciyor her gün birde geçici bir işe baslicam bir iki güne yeni bir şirketin bilgisayar sistemi muhasebe kayıtları birde eğitim danışmanlığı var 15 gün daha burdayım
Sınavı hiç sorma alan çok zordu alanda batirdım bildiğim konuları bile yanlış yaptım hayırlısı artik
Bendeki insülin direnci de 8.2 isteyince kilo veriyorum ama ramazanda ilacı bıraktım bakalım duruma göre tekrar baslarim
Günaydın kızlar
Sabahı nasıl ettik bilmiyorum, gözüme uyku girmedi desem yeridir. Sabah 6'da bile hala ara ara sallanıyorduk. Allahım kimseye göstermesin cok fena bir şey.
Cumartesi 67.9 kg ile başlamistim bu arada.
Geçen cumartesi: 67.9
Bu cuma: 67.7
Fark : 200gr (6 gunde)
Çook az yaa :))
Canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Şimdi gördüm, kaç şiddetinde nerede olmuş Şeymacım?Kızlar depremi cok fena hissettik korkudan geberiyordum. Balkonda yatıyoruz şimdilik, Allahım herkesi korusun
Benide etiketle bakalım neler yiyeceksiniz..Günaydınlaaaaaar :)
kuzum millet sokakta, korkulacak inan hiç bişi yok.
canım sana örnek saf pro menüleri yazayım ben, yapalım. etiketlicem seni.
hadi gazanız mübarek olsun, gece uykusu falan düzene girer, mert bey söyleidğini anlayıp ona göre davranıyo mu? mesela kızıma süt bitti meme yara olmuş emilmez artık dedim tamam diyip kabullendi, meme yara diye ağlıyodu ilk günlerde..
ee artık burda mısın? eşin çocuklar? bi sıkıntı yok dimi?
kilo durumun ne şu anda? imkansız almazsın sen inanmam.
amin canım, onunla geçmiş olsun, Allah bi daha yaşatmazsın.
neden acaba, 5 simitten olabilir mi, dengesiz beslenmeden mesela?
Hadi gözün aydın banuşcum
EVETTTTTTTTTTT sonunda bende 2li rakamlara düştümmmmmm 99,9um
Aslında itiraf edeyim dün görüştüm hatta 100 gr aşağısınıda gördüm de sizlere sürpriz yapayım istedimDün koşturmacalara rağmen diyetim dışında sadece 1/2 haşlanmış patates yedim şimdi kendi kendime acaba o mu sebep oldu 100 gr da olsa fazla görmeme diye düşündüm sonrada aaaa 100 gr ın lafı mı olur bundan sonra daha dikkatli olurum olur biter dedim
Allahın izniyle haftaya da şu 3lü rakamlardan bir adım daha ileri gidip görme olasılığımı iyice yok edeceğim
Şimdi bu müjdenin üzerine kendime güzel bir türk kahvesi yapıp bol suyumu içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?