Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Meyve için ananas veya şeftali verebiliriz. Bonkör günümüzdeyiz üstüne tarçın bile dökeriz. İçecek için tarçın zencefil ve limon ile kaynatıp hazırladığımız dolaba attığımız suyu verebiliriz. Beğenmediniz mi? Kakaolu ya da Hindistan cevizli soya sütü de veririz :)
Ben hepsinden ortaya karışık alayım

Hâlâ çok sıcak saat kaç oldu. 1 damla serinlemez mi hava? Atın beni kızgın kumlardan serin sulara yanıyorum :mad::mad:
Serin sulara pek yakınım ama bebe sağolsun evde birlikte pişiyoruz :işsiz:
Ama benim bugün Bon Jovi aşkım depreşti jon bon jovi getirsin. Adam şarap gibi yaşlandı ama hala çok yakışıklı yaaa..:KK23:
Ayy ben senin fotoya yorum yapacaktım bak bon jovi diyince aklıma şimdi geldi. Ya yemin ediyorum kafa kalmadı. Rockçı mısın sen de benim gibi? :rapci::KK48:
:KK70::KK70::KK70: Anacuğuma gidiyorum, çok uzak sayılmaz 100 kilometrecik :KK70:
Yaa off söylemiştin tabi ki. Aklın benim ilk cocukla birlikte tamamı gitti heralde yaa :(

Bugun olmediysek daha ölmeyiz herhalde.. bu ne sicakti ya rabbi..
Menuyu de yazayim

Sabah
1yumurtadan otlu omlet
Domates salatalik peynir cay
2dl cok tahilli ekmek

Ogle
1kepce domates corbasi
Ispanak yemegi
Yogurtlu kabak
Bol salata

Ara
1seftali

Aksam
1buyuk kase yogurt 2salatalik nane

Su 3,5lt +beyaz cay yesilcay...
Spor 1saat yuruyus yarim saat spor aletleri tamamlandi ;)

kızlar ilk spor salonu günümden bildiiriyorum cibremi çıkardı zalım hoca her hareketten sonra bitti mi diyorum ama gel gel kol gel gel karın gel gel bilmem ne oyyşşş.... bana beslenme programı da verecekmiş...

tam 1 saat spor yaptım
10 dk koşu bandı 5 dksı yürüyüş 5 dk sı koşu şeklinde
10 dk bisiklet
10 dk eliptik

ben burda bitti sandımdı....

3 x 10 kollar için bir alet dirsekleri birleştiriyorsun ayrıyorsun
3 x 10 omuz için bir alet yukardan aşağı çekiyosun

--- bunlar evde yapılabilir ---
3 x 10 mekik - v şeklinde bir zımbırtı
3 x 10 dumbel ön kol
3 x 10 duble arka kol
3 x 10 duble kolları yana açtım kapadım
3 x 10 başka çeşit bir mekik - sırt üstü yatıp ayaklarınızı kanepeye koyduğunuzu hayal edin az az kalkıyorsun...
3 x 10 yerde sırt üstü yatıp bacakları havaya kaldırıp indirme -- bu varya hiç biri bunun kadar zorlamadı beni bunda öldüm....

başka şeyler yaptımsada unuttum

menüm
sabah 1 dlm tb ekmek
1 yumurta
1 parça çeçil peynir

öğlen 2 salatalık
biraz tavuk ciğer

akşam
1 kase yoğurt içine 4 kepekli grisini

su 2 lt

uyudunuz mu gııı aa aaaaaaa benim kaderim hep yalnızlık zannımca.... kara bahtım kör talihim.... sizde gidin siz de siz deee :KK53:

ben de form çayımı içiyim bari kimseler yokkene........

ay bi tarttılar beni 70 kg çıktım... herkezin için 70 sin dediler bana.... ohhooooo bu vermiş halim diyemedim :halay:

ayyy iyiki gitmişim kızlar çok mutluyuuuum inşallah başarırım... :spor::spor::spor:

uyudunuz mu gııı aa aaaaaaa benim kaderim hep yalnızlık zannımca.... kara bahtım kör talihim.... sizde gidin siz de siz deee :KK53:

ben de form çayımı içiyim bari kimseler yokkene........

ay bi tarttılar beni 70 kg çıktım... herkezin için 70 sin dediler bana.... ohhooooo bu vermiş halim diyemedim :halay:

ayyy iyiki gitmişim kızlar çok mutluyuuuum inşallah başarırım... :spor::spor::spor:

Hadi tebrikler betüş, beslenme programına da uy da güzelce sonuç al inşallah :)

Meyve için ananas veya şeftali verebiliriz. Bonkör günümüzdeyiz üstüne tarçın bile dökeriz. İçecek için tarçın zencefil ve limon ile kaynatıp hazırladığımız dolaba attığımız suyu verebiliriz. Beğenmediniz mi? Kakaolu ya da Hindistan cevizli soya sütü de veririz :)
Ooo..süper. medusa38 medusa38 bundan sonra buraya gelelim hep biz. Hizmete sınır yok baksana:KK70::KK70::KK70:

Serin sulara pek yakınım ama bebe sağolsun evde birlikte pişiyoruz :işsiz:

Ayy ben senin fotoya yorum yapacaktım bak bon jovi diyince aklıma şimdi geldi. Ya yemin ediyorum kafa kalmadı. Rockçı mısın sen de benim gibi? :rapci::KK48:

Yaa off söylemiştin tabi ki. Aklın benim ilk cocukla birlikte tamamı gitti heralde yaa :KK43:
Eskilerden bir ben kaldım birde erkin koray :KK70::KK70:diğerleri toprak oldular :(

Back
X