Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ahanda pişti olduk :))) heee valla bir gün indirim vardı herkezden önce geldim sıraya anam beni ittirdiler kaktırdılar atıverdiler arkaya pek fena olmuş onlar..... mahallecek örgütlenmişler bir de... hamiyeeet gel buraya gel gel sana da alam mıııı .... ayyy bir de sözüm ona elit bir semtte oturuyorum :))))
ay sorma dün bütün markalarım bitterleri bitmiş herkes mi bitter yiyiyo anlamadım:işsiz:

Kızlar birşey soracağım.. bugün kahvaltımı çok geç yaptım. Az önce masadan kalktım. Sabah da 2 kayısı yemiştim listeden fazla.. Bu durumda öğlen yemeğini atlayıp +1 ara öğün daha yapsam olur mu acaba? Bir de akşam yemeği sadece sebze yersem tutmaz muhtemelen etli sebze mi yapmak iyidir, protein mi ?
akşamları sebze ve etsiz diyor diyetisyenler :duduk:

ay ben pertim bu hafta:mad: dün bir kaçamak bugun fena oldum cumaya kadar sabit olsam daha ne isterim:işsiz:
Ne yediğini cidden merak etmeye başladım öyle bir söylüyor ki dün bir deve yedin sanıyorum :) diyelim ki öyle yaptın o dünde kaldı. Bugün de vicdan çorbası içiyorsun yana yana.. Dün + olarak döndü ise bugün de - olarak dönecek... Ama sen cuma gününe kadar bu + dan kurtulamayacağına inanırsan emin ol kurtulamazsın.

Ne yediğini cidden merak etmeye başladım öyle bir söylüyor ki dün bir deve yedin sanıyorum :) diyelim ki öyle yaptın o dünde kaldı. Bugün de vicdan çorbası içiyorsun yana yana.. Dün + olarak döndü ise bugün de - olarak dönecek... Ama sen cuma gününe kadar bu + dan kurtulamayacağına inanırsan emin ol kurtulamazsın.
Biz anlatamadık sen anlat Denizcim :)

yok ya ben kaçamak yaptığıma pişmanım ondan bu serzenişlerim kendime bi boğazımı tutamadım:KK11:
söylüyorum madem 78 çıktım bu sabah:olamaz:
Biz anlatamadık sen anlat Denizcim :)
hiç bir fırsatı kaçırma beni yermek için mördak seni:KK11:
geçen kim demişti ben senin adını yüzüklerin efendisinde ki karakter sandım diye ondan sana mördak diyorum:KK70::KK70::KK70:

Kızlar birşey soracağım.. bugün kahvaltımı çok geç yaptım. Az önce masadan kalktım. Sabah da 2 kayısı yemiştim listeden fazla.. Bu durumda öğlen yemeğini atlayıp +1 ara öğün daha yapsam olur mu acaba? Bir de akşam yemeği sadece sebze yersem tutmaz muhtemelen etli sebze mi yapmak iyidir, protein mi ?
Tatlım zaten bu saatte kahvaltın öglen yemegi olmus.
Aksam yemegini erken yiceksen 1 ara gec yiceksen 2 arada yapabilirsin.
Aksam icin etli sebze olabilir.:kk77:

Grup dersleri daha eğlenceli olur aslında. Denizin ve benim kastettiğimiz şu; diyetisyenle besl. düzenlerken spor salonunda da hocaya sorarsın neden incelme yağ yakma oluyor olmuyor diye program değiştirir olmadı.
Kısmet canım okullar acılınca tekrar dusunebilirim gitmeyi.
Evet grup dersleri eglenceli oluyor. :KK76:

bence öğleni atlama 2 kayısı için düzen bozulmaz....

ay ben pertim bu hafta:mad: dün bir kaçamak bugun fena oldum cumaya kadar sabit olsam daha ne isterim:işsiz:

o zaman bu hafta bitter yemeyiver...

kızım sen o mahmutu nasıl kullanmazsın bak ben kullanmak için salona yazıldım ne kadar etkili bir alet o öyle... şanslısın senin elinin altında... git 10 dk yürü hızlı hızlı gel 10 dk mahmutla oyalan.... sizin hatanızı anladım ben salonda adam bana demedi ki 45 dk bunla çalış.... öyle olunca bıkıyor insan....

10 dk yürüyüş 10 eliptik 10 bisiklet sonra değiştirdi 15 dk yürüyüş 10 dk eliptik 5 dk bisiiklet... yani o aletleri 30 dk dan fazla kullandırmıyorlar... sonra karın hareketleri mekik sağa sola dönme vs.....

Back
X