• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK48::KK48::KK48:

Mantıklı :rapci:

geçmiş olsun kaptanım, size sakının dedikçe iş çıkarıyosunuz başınıza :sinirli: yüzsüz derken tuz mu diyosunuz?

:KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:

o ne öyle kızzz :rolleyes:

canım kemoterapi ilaçlarını mı hazırlarmış yoksa ışın mı verirmiş? ilaç hazırlarken kurşun yelek korumaz da, özel sistemle hazırlanması lazım. o nedenle sordum. bende kemoterapi eczacısıyım.

yarışıyoruz ya kuzucum, sende ye gitsin, yoğunmuşsun zaten. yemekle stresin geçer :p:p
Canım aslında detayları çok bilmiyorum ama 30 sene öncesi işte. Sakarya'da yaşıyorduk.orada özel bir hastanede çalışıyordu. o zamanlar taşra hastanesi olarak geçiyor o şehirler tabii ve tedavi görmek için hastalar istanbulda gidiyormuş. son evrelerindealın evinize götürün denildiğinde bunlara gelirmiş. O süreçteki uygulamaları.. kendi aralarında konuştukları zaman duyduğum şeyler..çok detaylı ben de bilmiyorum

o ne öyle kızzz :rolleyes:
Ben üniversiteye kadar spor yaptım. Voleybol oynuyordum daha çok ama ayrıca atletizm takımındaydım. Koşmaktan pek hoşlanmazdım ama bu bir sır :)
100 mt/ bayrak yarışı/ atıcılık gibi şeyler yapıyordum. Bazen uzun mesafe de koşuyordum takımdaki boşluğa göre..
o yüzden ben spora başlayınca garip bir hırs oluyor bende. Akşam bir yarım saat 6 da yürüyeceğim mesela. Ama başlıyorum ya bir dakika sonra kendimi 8 de koşarken buluyorum. Kiminle yarışıyorsam ben orada :)
Spor salonunda eliptik bir saat falan yapardım böyle deli deli işler yani :)

Koşu bandında öyle oluyor. Ama 8 de koştum 15 dakika 6,5 da hızlı yürüdüm yarım saat 6 da yürüdüm 45 dakika ve eğimleri kullandım yarısı 3 te yarısı 6 da.. koşu bandında 10 km ye 1,5 saatten biraz uzun zamanda ulaşıyorsun. Yakılan kaloride 875 ti. Eliptik yapsan 1,5 saat bin küsür yakarsın herhalde :)

:KK9::KK9::KK9:
Başın sağolsun.... ecel diyelim... benim annemde trafik kazasında vefat etti... kazadan bir kaç gün öncesi pasta alayımda yiyelim demiştim alma kızım kilo alıyoruz demişti :KK43: bende bunu düşünüp düşünüp o kadar çok pasta yedim ki ondan sonra.... o canı istediği halde yemedi neymiş kilo verecekmiş :KK43: boşa uğraş gibi geldi her şey uzunca bir süre... hayat boş anlamsız vs vs... karmaşık işte....

65 in altına inersem inşallah gidip kocaman pasta yicem :)

Allahım rahmet etsin betüşüm, ne zor :KK42:yazamadım bişi..

Canım aslında detayları çok bilmiyorum ama 30 sene öncesi işte. Sakarya'da yaşıyorduk.orada özel bir hastanede çalışıyordu. o zamanlar taşra hastanesi olarak geçiyor o şehirler tabii ve tedavi görmek için hastalar istanbulda gidiyormuş. son evrelerindealın evinize götürün denildiğinde bunlara gelirmiş. O süreçteki uygulamaları.. kendi aralarında konuştukları zaman duyduğum şeyler..çok detaylı ben de bilmiyorum

kuzum senin de annene Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun :KK61:

Başın sağolsun.... ecel diyelim... benim annemde trafik kazasında vefat etti... kazadan bir kaç gün öncesi pasta alayımda yiyelim demiştim alma kızım kilo alıyoruz demişti :KK43: bende bunu düşünüp düşünüp o kadar çok pasta yedim ki ondan sonra.... o canı istediği halde yemedi neymiş kilo verecekmiş :KK43: boşa uğraş gibi geldi her şey uzunca bir süre... hayat boş anlamsız vs vs... karmaşık işte....

65 in altına inersem inşallah gidip kocaman pasta yicem :)
Başın saolsun canım.. herşey önemini yitiriyor ölüm karşısında. Seni çok iyi anlıyorum ve maalesef sözün bittiği yerdeyiz.

:KK9::KK9::KK9:

Allahım rahmet etsin betüşüm, ne zor :KK42:yazamadım bişi..

kuzum senin de annene Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun :KK61:
Çok teşekkürler canım benim. bir klişe olacak ama hayatın her anının tadını çıkarmak lazım.

Dun paket paket bitter çikolata aldım dağıtayım hayrına size:KK70::KK70::KK70:
Ben yemez..kaşık kaşık bitter çikolatalı dondurma yedim dün. Kaşıkla yedim ya kaç top sayamadım :) Benim payımı 65 olduğunda btlbetul btlbetul e verebilirsin ama :)

şimdi sütlü nescafe keyfisi yapıyorum bi bitter iyi giderdi neyseki yok bipaket giderdi valla :))) evde var ama yemiyorum çok edepliyim bu aralar... tabi eve gider gitmez eşyamı alıp spor salonuna gidiyorum döndüğümde de haşat olmuş oluyorum ondan da olabilir :rolleyes:

yalnız hocalar çok acımasız.... :KK62:

Back
X