• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Keşke işte fırsatım olsa. Yada fırsat bulabilsem. Evi işe yaklastirabilirsem bu fırsatı bulabilirim inşALLAH:)
insallah canim ama sen yine firsat buldukca evde spormaya calıs.Hem daha guzel kilolar vermek icin hemde sarkmayı engellemek icin.:KK6:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Yine erkenden uyandım hatta keyif kahvemi bile içtim ;)
Cumaya kaldı iki gün :21: İnşallah hepimiz yine güzel rakamlar görür hedeflerimize birer adım daha yaklaşırız :21:

Tebrikler canım ;) inşallah cumaya 77leri bile görürsün aynı azimle devam edersen ;) Bol suyu ihmal etme çok çok faydası var ;)

Ohh yansın yağlar ;) benimde bir an önce en azından kol çalışmam lazım :KK48: 20.5 kg gidince kollarda sarkma başladı hatta iki gündür küçük kızım gelip geçip kollarımı mıncıklayıp ay Anneciğim çok tatlısın yumuş yumuş kolların diye seviyor beni sinirlerim bozuluyor :D
Okuldan bir arkadaş dün bana mesaj atmış İGden takip ediyor kız azmine hayranım benide gaza getirsene diye :D pazartesi itibaren her sabah birlikte yürümeye karar verdik :KK71: onun haricinde de her gün biraz plates lastiği ve ağırlıkla kolları toplamaya çalışacağım inşallah bende ;)
Hadi helal banuş;)
Sorma bacım 76gormuştum hafta sonu bir kaçamak yaptım 78 oldum çuşşş dimi:(

Hadi helal banuş:KK66:
Sorma bacım 76gormuştum hafta sonu bir kaçamak yaptım 78 oldum çuşşş dimi:KK43:

Sağ olasın canım ;) İnan seni çok iyi anlıyorum ;) eskiden bende en ufak kaçamakta hemen artık 2 hatta 3 bile görürdüm :( inanılmaz sinir olurdum hatta takımda geçmiştekilerde bilir aylarca hep mehtaran gibi 2 ileri 1 geri giderdim ( oda ibre bazende aylarca oynamazdı :) )
Hep diyorum kesinlikle su çok çok önemliymiş ;) bir arkadaşa daha ben günlerce su iç su iç diyip durdum sonunda dediğimi yaptı ve haftalardır artı olan arkadaşım eksi gördü :KK48:

Eminim 2 gün dikkat edersen tekrar 76yı bile görebilirsin ;) pozitiv düşün cidden herşey beyinde bitiyor ;)

Canım, seninde başın sağolsun. :KK43: Mekanları cennet olsun.2

Amin

Sorma yaa bayaa canım yandi

Bulguru alırken pirinç kavanozu düştü

Ayy ne güzel olur

Tuz olacaktı zaten
Betus deniz Moni ve nilgün başınız sağolsun mekanları cennet olsun

@wendigo cnm eşim geliyor iş durumu kaldı Ankara'ya döneceğiz artıkbirkaç gün gittim o günler erken gidip geç geldiğim için yürüyüş yapamadım ama bugün 3 saat annemle carsidaydik yürüdük Ankara'da da yürüyüşe devam.
Tek tek herkesi yazamadım yakınlarını kaybedenlerin herkesin başı sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah mekanları cennet olsun

Sağolun Allah razı olsun kızlar....

Günaydın herkese ay çok şükür dun 78.8olan kilom 78.2 olmuş düşmeye başladı anam bir daha kaçamak mı tövbe levent yükselin bi şarkısı vardı ya tövbe diye işte aynen öyle :KK70::KK70: ılık limonlu suyumu içtim ben yürüyüşe çıkıyorum :KK66:

o orda karısını boynuzluyodu :))

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Yine erkenden uyandım hatta keyif kahvemi bile içtim :KK66:
Cumaya kaldı iki gün :21: İnşallah hepimiz yine güzel rakamlar görür hedeflerimize birer adım daha yaklaşırız :21:

Tebrikler canım :KK66: inşallah cumaya 77leri bile görürsün aynı azimle devam edersen :KK66: Bol suyu ihmal etme çok çok faydası var :KK66:

Ohh yansın yağlar :KK66: benimde bir an önce en azından kol çalışmam lazım :KK48: 20.5 kg gidince kollarda sarkma başladı hatta iki gündür küçük kızım gelip geçip kollarımı mıncıklayıp ay Anneciğim çok tatlısın yumuş yumuş kolların diye seviyor beni sinirlerim bozuluyor :KK70:
Okuldan bir arkadaş dün bana mesaj atmış İGden takip ediyor kız azmine hayranım benide gaza getirsene diye :KK70: pazartesi itibaren her sabah birlikte yürümeye karar verdik :KK71: onun haricinde de her gün biraz plates lastiği ve ağırlıkla kolları toplamaya çalışacağım inşallah bende :KK66:

20,5 kg mi vışşş müthişsin beybi....

Günaydın hatunlar :KK25:

günaydııııın zalım ördük :)

günaydın beybiler,

dünkü menüm
sabah 2 yumurtadan semiz otlu yumurta -- ve 2 yumurta çok geldiii

ara 1 elma

öğlen 1 koca kase salata - marul maydanoz dere otu + bir parça peynir

ara 1 elma

akşam 1 tabak barbunya

spor 1 saat

su 1,5 lt

kilo hala 68 :deli::KK53::confused: bu neymiş ama yaaa... psikolojik savaş veriyorum resmen :)

Sağ olasın canım :KK66: İnan seni çok iyi anlıyorum :KK66: eskiden bende en ufak kaçamakta hemen artık 2 hatta 3 bile görürdüm :KK43: inanılmaz sinir olurdum hatta takımda geçmiştekilerde bilir aylarca hep mehtaran gibi 2 ileri 1 geri giderdim ( oda ibre bazende aylarca oynamazdı :) )
Hep diyorum kesinlikle su çok çok önemliymiş :KK66: bir arkadaşa daha ben günlerce su iç su iç diyip durdum sonunda dediğimi yaptı ve haftalardır artı olan arkadaşım eksi gördü :KK48:

Eminim 2 gün dikkat edersen tekrar 76yı bile görebilirsin :KK66: pozitiv düşün cidden herşey beyinde bitiyor :KK66:
tam benlik bir kelime mehteran gibi:KK70::KK70::KK70:

Amin

Sağolun Allah razı olsun kızlar....

o orda karısını boynuzluyodu :))

20,5 kg mi vışşş müthişsin beybi....

günaydııııın zalım ördük :)
tamam işte bende kaçamak yapıp kendime ihanet ediyorum bi daha tövbeee:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
günaydın beybiler,

dünkü menüm
sabah 2 yumurtadan semiz otlu yumurta -- ve 2 yumurta çok geldiii

ara 1 elma

öğlen 1 koca kase salata - marul maydanoz dere otu + bir parça peynir

ara 1 elma

akşam 1 tabak barbunya

spor 1 saat

su 1,5 lt

kilo hala 68 :deli::KK53::confused: bu neymiş ama yaaa... psikolojik savaş veriyorum resmen :)
su az canım 3 lt içmen lazım spor da yaptığın için kesin 3 lt bulmalı suyun:KK50:

Back
X