• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

her gün yazıyom yaa :))

uzun zamandır metabolizmam duruktu... 3 gündür maşallah diyim iyi çalıştı.... bu eksilerde bence zaten olması gereken kiloydu ...... yoksa ne zamandır kaçamak yok spor çok öğünlerim muntazam gidiyorum.... bir ay 68 de takılı kaldım ve buna rağmen bozmadım yani.... bir aylık 68 abartıydı... çünkü dediğim gibi yatmadan tartılıyorum 68 sabah uyanıtyırum 68,2 böyle abuk bir dönem yaşadım....
bazen duruyor öyle nedense ,bozmamak lazım aynen çok iyi yapmışsın

bazen duruyor öyle nedense ,bozmamak lazım aynen çok iyi yapmışsın

valla artık 68 de kalcam herhalde dedim ama dedim bari 69 a çıkmıyayım....çok değil geçen hafta bu lafı ettim :)) çok şükür....

Herkese günaydın :KK25: Akşama misafirim geliyor çaya. Onlara ne yapsam da beni fazla fena vurmasa :KK70: tavsiyelerinize açığım

fırında mücver yap hem lezzetli hem hafif... hem misss ben bile gelirim :))

valla artık 68 de kalcam herhalde dedim ama dedim bari 69 a çıkmıyayım....çok değil geçen hafta bu lafı ettim :)) çok şükür....
kalmazsın ya hep aynı beslenme aynı spor tarzından oluyor,bi değişiklik yapınca hemen geri gitmeye başlıyor. bak sporu değiştirdin hemen gitmeye başlamış.durunca bir şeyleri değiştirmek gerekiyor demekki

bugün evdeki eliptiği yapıcam ,kuzenime mesaj atıcam spora ne zaman yazılıyoruz diye,bu hafta derse gidip eşofman alıcam :halay:

sen eşofmanını al kuzenede baskı yap taciz et onu gece bile arar rahatsız ederim de tehdit et :KK53:

Bu nasıl bir hayattır kaptanım yaa... Biz kadınlar ne zaman rahat edeceğiz. Erkekler sadece dışarıda çalışıp para kazanıyor, sonrada tüm zamanı yayılarak geçiriyorlar. Biz dışarıda çalış evde çalış çoluk çocuk :ukala::ukala::ukala: ay kafayı yiyeceğim :KK43:
Kız benim koca yardımcı allah var ben iş yapınca hele şu dönem kızıyor ben yaparım diye de benim kakilmis ruhum iste
inşallah valla bu spor salonu bana can kan oldu.... ve bu sabah 66,3 ile uyandım :KK31:
Waww betus kız 67 de durmadım bile hemen 66 maşallah

Teknosa'dan onu aldik. Fazla mi tartiyor o yuzden mi bildirimde kullanmiyorsun onu?
Hayır tatlım eksik tartıyor :KK70::KK70::KK70: 2 kilo eksik kararıyor beni diğerine göre. Hangisi doğru çok emin değilim ben fazla tartanı baz alıyorum. Ne kadar çok veririrsem o kadar kar :KK66:

image.webp
Bir kupa beyaz çay ile kahvaltım:KK72:

Günaydın şekerler:KK36:
Kahvaltıda 2 yumurtanın beyazı vardı ama ben sarılarını da yedim:sus::KK22:

İyi yapmışsın moni ablam, tek beyazını nasıl yiceksin ya. Protein olsun diye yaZmış Sibel heralde ama dünden beri dicektim sana tek beyaz zor olacaktır diye.

Back
X