- Konu Sahibi Cherry Mom
- #25.601
tombilicim selam canım.. sanırım erkek kardeşinle görüştünüz çok iyi olmuş tombilim bak bende istanbula gittiğimde gittim ya abime çok mutluyum eşime anlattım filan gittim diye eşimde meraklandı ne yapıyorlar ne ediyorlar sordu durdu... hani olmasa iyi ama oluyor malesef işte... davette aldınız çıkın gidin ilk fırsatta hepiniz için çok iyi olur yada onlar gelebilirler yaz tatillerinde...
canım resim bol bol ekliycem merak etme... ilk resimler bu akşam hatta :)) ufaklığın mezuniyet yemeği var bu akşam aman okula gitmedi servis eve geç getiriyor hazırlanamam diye sabahtan beri bir heyecan bir heyecan sormayın gitsin... hepsi gelip hazırlansınlarda çekip eklerim buraya fıstıklarımı...
evet kallisim onunla görüştük abimle telefonda sık sık görüşüyoruz artık ama işte diğerleriyle görüşemiyorduk iyi oldu tabi olmaz mı bi de bu olaylarda en suçsuz benim kavganın gümbürtünün koptuğunda ben 10-12 yaşlarındaydım bu kadar hasretlik çektim hadi herkes suçluydu da bi ben mutlaka suçsuzdum neyse mutlu oldum yeter bu da bana durumlar müsait olsa hiç durmayacam zaten hemen atlar giderim
ay ay ne güzel heyecanlar bunlar böyle sakın hiçbişeyin bu güzel gününü bozmasına izin vermesin hep hafızasında kalacak çünkü inşallah en güzel şekilde geçer geceleri bekliyoruz fıstıklarını