Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedefe kilitlendim modu süpersin
Bayram hedefim 69,9 du kaldı 2,7 kilo. Diyetisyene de 69 ile gitsem süper olur.75 kabusu gibi bir kabus da orada var. En azından onu kırıp gönderir beni Belçika'ya. Böylece 75 Kiloda süründüğüm gibi sürünmem harika olur.

Bence de giderek daha iyi olur, diyetisyen kontrolunde olunca durumuna göre diyet vermeleri cok etkiler :)
Söylüyor zaten sana bir öğüne 2 ceviz koyuyorsam bunun bir anlamı var ve uzakta kontrol edemem diye. Ama yine de gerektiğinde müdahale etti saolsun. İnsanın diyetisyen olası geliyor :)

Söylüyor zaten sana bir öğüne 2 ceviz koyuyorsam bunun bir anlamı var ve uzakta kontrol edemem diye. Ama yine de gerektiğinde müdahale etti saolsun. İnsanın diyetisyen olası geliyor :)
Evet seninki cok iyiymis cidden uzaktan da olsa yardımcı oluyor :)
Sen bence de Fransızca öğrenince orada diyetisyenlik okumaya başla :)

Ne güzel olur ya.. kendime yazarım reçete bir daha gr kilo almak olmazdı :) Keşke orada okusaymışım seneler önce. :)
İnsan ne okumak istediğine yıllar sonra daha iyi karar veriyor galiba, bence lise sonrası meslek seçimi icin uygun bir yaş değil :) a tabi bir de Türkiye'deki eğitim sisteminde her istedigini olamadığın gibi bir gerçek de var, sınavlara tabiiyiz malum :)
Herkese günaydınnnnn
Patlat hadi bombayı bekliyoruz :)

Öyle yapıyorum canım yaa.. yoksa bu beni çok strese sokuyor
Beni de taşınma işleri strese sokar. Çünkü ben bu konuda çok beceriksizim. Öylece bakar beklerim. Ben de stratejik davranıp, yakınımda bu işi bilen kişilere tutunuyorum. bende bir kuzen var nakliye şirketi gibi kadın. Taşınırken gelir toplar bana da bir kap kacak bırakır tanışma gününe kadar kullanayım diye. Taşınma işini de organize eder. Bir de aman ne var bunda der.seni yeteneksizliğinle yerin dibine sokar :)

O zaman gelsin bombaaaaaaa
71,4 kızlaaaarrrrrrr

***5. Takım 531. Etap***

servey (71,6/ / /% )
moni (86,5/ / /% )
fancynancy (73,5/ 71,4/2,1 /2,86% )
inatettimolacak (59,6/ / /% )
dennisgo (74/72.7 /1,3 /1,76% )
Egeliegeli (64,5/ /0 /% ) sabit
lalemisal (65,1/ / /% ) 2. kez bildirimde bulunmadı. Katılım yetersizliğinden diskalifiye edildi.

5. Takım Ortalaması: %

toplight (72,9/ / /% ) 514. etapta 72,9 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (66,6/ / /% ) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /% ) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (78.5/ / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / /% ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.

btlbetul (67,2/ / /% ) Karmaşık Üye.

bu haliyle bile notadan kurtulduk kaptanım toplight

Ta
Süpersin canım.
Seni yakalamak şöyle dursun, verdiğin kilo ile bir de fark atmışsın bana :) bu hafta daha çok çalışmak lazım. :)))
Baktım rakip dişli, beni sollayıp geçecek, korktum valla, birşeyler yapmam lazım dedim. Kuşhan koştu imdadıma haftaya bakalım ne kadar vermiş olacağız. Bu hafta gibi vermeye devam etsek var ya, oohhhhh 6 lı rakamları görürüz kesinnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…