- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.721
Bu hafta sen hem spor hem diyet konusunda gayet iyiydin canım. Seni ne oreolar ne çikolatalar yoldan çıkarmak istedi ama sen sporla onlara gereken cevabı verdin. Tartıdaki bu rakamı sonuna kadar hak ettin. Haftaya 6 lı rakamlarda buluşsak ne güzel olur ya :)Ta
Baktım rakip dişli, beni sollayıp geçecek, korktum valla, birşeyler yapmam lazım dedim.Kuşhan koştu imdadıma haftaya bakalım ne kadar vermiş olacağız. Bu hafta gibi vermeye devam etsek var ya, oohhhhh 6 lı rakamları görürüz kesinnnnn.
Gecen hafta:71,6
Bu hafta:69,2
Fark: 2,4
% 3,35
Bence yapabilirizzzzz. O zaman ben sabah kahvaltımı bugün serbest bıraksam ya da öğle yemeğimi hafta sonu da kaçamak yapmam. Zaten 1 öğün hakkımız var değil mi kaçamak için?Bu hafta sen hem spor hem diyet konusunda gayet iyiydin canım. Seni ne oreolar ne çikolatalar yoldan çıkarmak istedi ama sen sporla onlara gereken cevabı verdin. Tartıdaki bu rakamı sonuna kadar hak ettin. Haftaya 6 lı rakamlarda buluşsak ne güzel olur ya :)
Hehe haftaya tartilicam ben de 68e geri döndüysen belki seni gecmisimdir
Haha takımda fena olmayan mı varayyy valla düğün dernek spor iş artık allak bullak oldu bünyem.... her şeyi bırakıp kaçmak istiyorum yeminle.... uzaklara çooook uzaklaraaaaaaaa........... en uzağa gidesim var....
ne fenasın...
Süpersin canım. Bu liste işi sana nasıl yaradı baksana. Pazartesi itibariyle tekrar başlamalısın.tebrikler.Gecen hafta:71,6
% 3,35
Süpersin canım. Liste yaparak beslenmek sana çok yaradı. Tebrikler ..Gecen hafta:71,6
% 3,35
Canım sadece bir öğünde kaçamak yap ve mümkünse bu erken saatlerde denk gelsin. Ama tabii kaçamak derken neden bahsediyoruz burger kinden bir menü de kaçamak, 2 top dondurma da.. O nedenle kaçamağı da abartmamak lazım :) çok iyi gidiyorsun metabolizmana yardımcı olmalısın :)Bence yapabilirizzzzz. O zaman ben sabah kahvaltımı bugün serbest bıraksam ya da öğle yemeğimi hafta sonu da kaçamak yapmam. Zaten 1 öğün hakkımız var değil mi kaçamak için?
Senin Ekmeksiz diyet nasıl gidiyor? Menü yaz, spor yaz, mesaj yaz.. Beraberce gidecek bu kilolar. Kendi köşede çekilme lütfenKızlar kilo verenleri tebrik ediyorum :)
Valla Nutella ile bakıştık ve cazibesine yenilerek 1 dilim Çavdarlı ekmek üstünde yedim kendisini. Hakkımı böyle kullandım.Canım sadece bir öğünde kaçamak yap ve mümkünse bu erken saatlerde denk gelsin. Ama tabii kaçamak derken neden bahsediyoruz burger kinden bir menü de kaçamak, 2 top dondurma da.. O nedenle kaçamağı da abartmamak lazım :) çok iyi gidiyorsun metabolizmana yardımcı olmalısın :)
Afiyet olsun canım. Şimdi kuşhan ile yola devam..dennisgo seni ortim ilan ediyorımmmm
Valla Nutella ile bakıştık ve cazibesine yenilerek 1 dilim Çavdarlı ekmek üstünde yedim kendisini. Hakkımı böyle kullandım.
Deniz bunu sevdi..bir şeyi yapmaya karar vermişsem elde edene kadar her yolu denerim ve pozitif olmak bunun başında gelir. Zaten umutsuz halim pek sevimsizdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?