- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.681
Tartılmadın mı yoksa?Bugün cumaymışben perşembe sanıyorum yaaa...
Yok tartılmadım. Dün akşam hatta hassas aletler diye kenara güvenli bir yere koydum tartıldıktan sonra toplar kaldırırım diyeGünaydınlar
Tartılmadın mı yoksa?
Ayy ben seni hala listede sanıyorum o yüzden napıcaz falan yazıyordum az kalsınYok tartılmadım. Dün akşam hatta hassas aletler diye kenara güvenli bir yere koydum tartıldıktan sonra toplar kaldırırım diye
Benim saatler böyle oluyo maalesef.O saatte genelde uyunur canım. Spor daha erken saatlerde yapılmalı.
Günaydınnnnn, yorgunluktan günleri de şaşırdın sen canımGünaydın tatlışlar.
Valla ne yalan söyleyeyim hiç 40 lı rakam hatırlamıyorum hayatımda :) bildim bileli 55 fix tim. Ne olduysa evlendikten sonra oldu :))))
Canım mutlaka etkisi vardır. Ben dünden beri ödem atıcı çaylar yapıyorum kendime,sen de yap :)) tatlı krizi bende de var ama tartı günü diye dayanıyordum tarçına. Bugün bir dondurma yesem ne güzel olur. Amaeviit muhteşem 68 geri döndü.... malum günlerde başladı... onunda etkisi varmış meğer tatlı krizimde :)
Regle rağmen cok iyi vermişsin Denizcim tebrikler :)***5. Takım 531. Etap***
servey (71,6/ / /% )
moni (86,5/ / /% )
fancynancy (73,5/ / /% )
inatettimolacak (59,6/ / /% )
dennisgo (74/72.7 /1,3 /1,76% )
Egeliegeli (64,5/ /0 /% ) sabit
lalemisal (65,1/ / /% ) 2. kez bildirimde bulunmadı. Katılım yetersizliğinden diskalifiye edildi.
5. Takım Ortalaması: %
toplight (72,9/ / /% ) 514. etapta 72,9 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (66,6/ / /% ) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /% ) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (78.5/ / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / /% ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.
btlbetul (67,2/ / /% ) Karmaşık Üye.
Yorgunluk gerginlik sorma gitsinGünaydınnnnn, yorgunluktan günleri de şaşırdın sen canım
Verdigin kiloların hatırına ceza vermeyecegim seker, ödül olsun o kadar, ye bence :)Canım mutlaka etkisi vardır. Ben dünden beri ödem atıcı çaylar yapıyorum kendime,sen de yap :)) tatlı krizi bende de var ama tartı günü diye dayanıyordum tarçına. Bugün bir dondurma yesem ne güzel olur. Amamorordek ceza verecek benim de hiç halim yok diye şimdilik tutuyorum kendimi :)
Hedefe kilitlendim modu süpersin]***5. Takım 531. Etap***
servey (71,6/ / /% )
moni (86,5/ / /% )
fancynancy (73,5/ / /% )
inatettimolacak (59,6/ / /% )
dennisgo (74/72.7 /1,3 /1,76% )
Egeliegeli (64,5/ /0 /% ) sabit
lalemisal (65,1/ / /% ) 2. kez bildirimde bulunmadı. Katılım yetersizliğinden diskalifiye edildi.
5. Takım Ortalaması: %
toplight (72,9/ / /% ) 514. etapta 72,9 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (66,6/ / /% ) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /% ) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (78.5/ / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / /% ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.
btlbetul (67,2/ / /% ) Karmaşık Üye.
Teşekkür ederim canım. Dün ödem atıcı çay yaptım bugün de devam ediyorum onun etkisi sanırım. umarım haftaya daha iyi olur. Ama ben en çok Eylül'den umutluyum. 5 Eylül'de diyetisyene gideceğim ve ölçümlerim yapılacağı için yeni diyetimi de alacağım.Regle rağmen cok iyi vermişsin Denizcim tebrikler :)
Hehe haftaya tartilicam ben de 68e geri döndüysen belki seni gecmisimdireviit muhteşem 68 geri döndü.... malum günlerde başladı... onunda etkisi varmış meğer tatlı krizimde :)
Hehe haftaya tartilicam ben de 68e geri döndüysen belki seni gecmisimdir
Bence de giderek daha iyi olur, diyetisyen kontrolunde olunca durumuna göre diyet vermeleri cok etkiler :)Teşekkür ederim canım. Dün ödem atıcı çay yaptım bugün de devam ediyorum onun etkisi sanırım. umarım haftaya daha iyi olur. Ama ben en çok Eylül'den umutluyum. 5 Eylül'de diyetisyene gideceğim ve ölçümlerim yapılacağı için yeni diyetimi de alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?