- 23 Ağustos 2012
- 14.803
- 39.141
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.741
***5. Takım 531. Etap***
servey (71,6/69,2/2,4/%3,35 )
moni (86,5/ / /% )
fancynancy (73,5/ 71,4/2,1 /2,86% )
inatettimolacak (59,6/59,9/-0,3/-%0,50)
dennisgo (74/72.7 /1,3 /1,76% )
Egeliegeli (64,5/ /0 /% ) sabit
lalemisal (65,1/ / /% ) 2. kez bildirimde bulunmadı. Katılım yetersizliğinden diskalifiye edildi.
5. Takım Ortalaması: %
toplight (72,9/ / /% ) 514. etapta 72,9 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (66,6/ / /% ) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /% ) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (78.5/ / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / /% ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.
btlbetul (67,2/ / /% ) Karmaşık Üye.
Şuan hiç bişeyin iyi gittiği yokSenin Ekmeksiz diyet nasıl gidiyor? Menü yaz, spor yaz, mesaj yaz.. Beraberce gidecek bu kilolar. Kendi köşede çekilme lütfen
Kızzzzzıımmm silkelen biraz kendine gel yaa... Yok böyle düşük mod. Pozitif ol biraz. Olmuyorsa bir daha dene.Şuan hiç bişeyin iyi gittiği yokzor tekrar motive olmam saldım çayıra mevlam kayıra modundayım
Böyle pes etmek yok listeni yazsan, sadece yazacak olmak bile bir parça frenleyebir seni. Ya daŞuan hiç bişeyin iyi gittiği yokzor tekrar motive olmam saldım çayıra mevlam kayıra modundayım
Beraber olmak size iyi gelecektir bence.. sağlıklı beslenme ile ilgili bir sıkıntın olmadığı için o konuda söylenecek pek birşey yok. Beraber spor da yaparsınız belki :)Kızzzzzıımmm silkelen biraz kendine gel yaa... Yok böyle düşük mod. Pozitif ol biraz. Olmuyorsa bir daha dene.servey gibi yap bakalım. Önceden menü hazırla. Ben bu hafta evde olacağım bakalım nasıl gidecek Zeynocanım'la
Kızzzzzıımmm silkelen biraz kendine gel yaa... Yok böyle düşük mod. Pozitif ol biraz. Olmuyorsa bir daha dene.servey gibi yap bakalım. Önceden menü hazırla. Ben bu hafta evde olacağım bakalım nasıl gidecek Zeynocanım'la
Kızlar sağolun ama şuan diyet en basit sorun benim için başka sorunlar var modumu düşürenBöyle pes etmek yok listeni yazsan, sadece yazacak olmak bile bir parça frenleyebir seni. Ya dalydznp sana ne güzel öneri sunmuş servey gibi yapsan? Ben bunun çok faydasını görüyorum. servey zaten gördü. Sen de denesen belki sana iyi gelecek.
Beraber olmak size iyi gelecektir bence.. sağlıklı beslenme ile ilgili bir sıkıntın olmadığı için o konuda söylenecek pek birşey yok. Beraber spor da yaparsınız belki :)
Kusura bakma canım. Hiç öyle bir şey düşünmemiştik sen de söylemedin. Ben hep bir diyet yapamama sorunu gibi gördüm durumu. umarım sorun her ne ise bir an önce çözülür ve eski neşene kavuşursun canım.Kızlar sağolun ama şuan diyet en basit sorun benim için başka sorunlar var modumu düşüren
Benim sporum belli. eğil kalk sil süpür ütü yapBöyle pes etmek yok listeni yazsan, sadece yazacak olmak bile bir parça frenleyebir seni. Ya dalydznp sana ne güzel öneri sunmuş servey gibi yapsan? Ben bunun çok faydasını görüyorum. servey zaten gördü. Sen de denesen belki sana iyi gelecek.
Beraber olmak size iyi gelecektir bence.. sağlıklı beslenme ile ilgili bir sıkıntın olmadığı için o konuda söylenecek pek birşey yok. Beraber spor da yaparsınız belki :)
Hayırdır belin mi yine?Kızlar sağolun ama şuan diyet en basit sorun benim için başka sorunlar var modumu düşüren
Tarihsel önemi olan bir spor.. yüzyıllardır değişmez, yeri ve önemi hiç bir spor ile ölçülemez.hele ev için, ortak yaşam için maksimum fayda sağlayan kutsal spor. İyi ki anneler var :)Benim sporum belli. eğil kalk sil süpür ütü yap
Sağol canım anlatmak istemedim o yüzden modunuz düşmesin diyeKusura bakma canım. Hiç öyle bir şey düşünmemiştik sen de söylemedin. Ben hep bir diyet yapamama sorunu gibi gördüm durumu. umarım sorun her ne ise bir an önce çözülür ve eski neşene kavuşursun canım.
Yok canım.belim değil eşimin ailesi ile sorunları bir türlü çözemedim artık dayanamıyorum da galiba bize ayrılık göründü annemin yanına temelli dönmeyi düşünüyorumHayırdır belin mi yine?
Sorunların bu kadar büyük olmasına üzüldüm canım. Haklısın yanında kilo kısmı biraz komik kalıyor. Umarım senin ve ailen için bu durumdan bir çıkış yolu vardır. Herşeyin en iyisini hak ediyorsun.Sağol canım anlatmak istemedim o yüzden modunuz düşmesin diye
Yok canım.belim değil eşimin ailesi ile sorunları bir türlü çözemedim artık dayanamıyorum da galiba bize ayrılık göründü annemin yanına temelli dönmeyi düşünüyorum
Sağol canım rabbim herkesin yuvasını korusun inşallahSorunların bu kadar büyük olmasına üzüldüm canım. Haklısın yanında kilo kısmı biraz komik kalıyor. Umarım senin ve ailen için bu durumdan bir çıkış yolu vardır. Herşeyin en iyisini hak ediyorsun.
Tarihsel önemi olan bir spor.. yüzyıllardır değişmez, yeri ve önemi hiç bir spor ile ölçülemez.hele ev için, ortak yaşam için maksimum fayda sağlayan kutsal spor. İyi ki anneler var :)
SaçmalamaSağol canım anlatmak istemedim o yüzden modunuz düşmesin diye
Yok canım.belim değil eşimin ailesi ile sorunları bir türlü çözemedim artık dayanamıyorum da galiba bize ayrılık göründü annemin yanına temelli dönmeyi düşünüyorum
Bende takım işlerine daha yatkın olduğumu anladım burada :) yalnızken olmuyor ya, burada herkes sağolsun birbirine destek oluyor ve gerçekten güzel dostluklar kazanılıyor. Seviyorum 5. TakımııııııDeniz bunu sevdi..bir şeyi yapmaya karar vermişsem elde edene kadar her yolu denerim ve pozitif olmak bunun başında gelir. Zaten umutsuz halim pek sevimsizdir :)
Ayrıca çocukluğumdan beri takım oyunlarını severim.. Beraberce eksi görmek, birlikte başarmak beni çok mutlu ediyor. Burada birbirimizi etkiliyor ve hepimiz birbirimize daha hafif bir beden için yardım ediyoruz. Belçikaya döndüğümde gruba katıldım ve iyi ki de katıldım.
Seni de aramızda görmek istiyoruuzzzzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?