Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inatettimolacak Özgeciğim bir daha tartılsan mı acaba? Belki ödem atmışsındır.

Şuan hiç bişeyin iyi gittiği yok zor tekrar motive olmam saldım çayıra mevlam kayıra modundayım
Kızzzzzıımmm silkelen biraz kendine gel yaa... Yok böyle düşük mod. Pozitif ol biraz. Olmuyorsa bir daha dene. servey gibi yap bakalım. Önceden menü hazırla. Ben bu hafta evde olacağım bakalım nasıl gidecek Zeynocanım'la

Şuan hiç bişeyin iyi gittiği yok zor tekrar motive olmam saldım çayıra mevlam kayıra modundayım
Böyle pes etmek yok listeni yazsan, sadece yazacak olmak bile bir parça frenleyebir seni. Ya da lydznp sana ne güzel öneri sunmuş servey gibi yapsan? Ben bunun çok faydasını görüyorum. servey zaten gördü. Sen de denesen belki sana iyi gelecek.
Beraber olmak size iyi gelecektir bence.. sağlıklı beslenme ile ilgili bir sıkıntın olmadığı için o konuda söylenecek pek birşey yok. Beraber spor da yaparsınız belki :)

Kızlar sağolun ama şuan diyet en basit sorun benim için başka sorunlar var modumu düşüren

Kızlar sağolun ama şuan diyet en basit sorun benim için başka sorunlar var modumu düşüren
Kusura bakma canım. Hiç öyle bir şey düşünmemiştik sen de söylemedin. Ben hep bir diyet yapamama sorunu gibi gördüm durumu. umarım sorun her ne ise bir an önce çözülür ve eski neşene kavuşursun canım.

Benim sporum belli. eğil kalk sil süpür ütü yap

Sağol canım anlatmak istemedim o yüzden modunuz düşmesin diye
Hayırdır belin mi yine?
Yok canım.belim değil eşimin ailesi ile sorunları bir türlü çözemedim artık dayanamıyorum da galiba bize ayrılık göründü annemin yanına temelli dönmeyi düşünüyorum

Sorunların bu kadar büyük olmasına üzüldüm canım. Haklısın yanında kilo kısmı biraz komik kalıyor. Umarım senin ve ailen için bu durumdan bir çıkış yolu vardır. Herşeyin en iyisini hak ediyorsun.

Bende takım işlerine daha yatkın olduğumu anladım burada :) yalnızken olmuyor ya, burada herkes sağolsun birbirine destek oluyor ve gerçekten güzel dostluklar kazanılıyor. Seviyorum 5. Takımıııııı

***5. Takım 531. Etap***

servey (71,6/69,2/2,4/%3,35 )
moni (86,5/86,4 /0,1 /%0,12 )
fancynancy (73,5/ 71,4/2,1 /2,86% )
inatettimolacak (59,6/59,9/-0,3/-%0,50)
dennisgo (74/72.7 /1,3 /1,76% )
Egeliegeli (64,5/ /0 /% ) sabit
lalemisal (65,1/ / /% ) 2. kez bildirimde bulunmadı. Katılım yetersizliğinden diskalifiye edildi.

5. Takım Ortalaması: %1,083

toplight (72,9/ / /% ) 514. etapta 72,9 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (66,6/ / /% ) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /% ) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (78.5/ / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / /% ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.

btlbetul (67,2/ / /% ) Karmaşık Üye.

kızlar listeyi ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…