- 23 Ağustos 2012
- 14.785
- 39.105
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.281
Yok daha neler. Ay ben şok :)
Cuma sabahına kadar tartılmak yok çok stres oluyorum sık tartılınca birde böyle denicez bakalım senin dediğin gibiKötü bir rüyaydı geçti gitti :))
Korkma sonunda en güzel 6 lar ve 5 ler senin olacak. Zaman biraz erken biraz geç fark etmez. Elinde sonunda olucak :)
Siz fıstık olursunuzda ben dolmalık biber gibi kalmam inşallahAminnnnnnnnnnnn ağzın bal yesinde kilo alma emi
İnşallah ikimizde o kiloları görürüz gerçi benim eti kemikten ayırsam belki ancak okadar gelirim
69a da razıyım tabi 59 olursam tam süper olur dadından yinmez
Anammm hadi gözünüz aydın
Rabbim inşallah sağlıcakla hayırlı evlat nasip eder ....aminnnn
Rabbim dileyen ve senelerce özlemini çeken herkese nasip eder inşallahhhhh ...Aminnnnnnnnnn
@moni kuzum koşşşşşşşşş koşşşşşş bak bir hamiş var bu durumda biz bu güzel Anne mucizesini kucağına alana kadar biz fıstık gibi KK Teyzeleri oluruz kızzzzzzönümüzde en az 8 ay var
Kızlar dün konuştuk sizle bebiş diye kan verdim hamileyim
peşime sıradan isteyen herkesi bekliyorum, gelin hadi
Hayırlı olsun canım bi agrida saglikla kucagina alırsın inşallah
Bana da orada doktor olmak için tıp eğitimi gerekmiyormuş gibi geldi :)azeriymiş, orda doktorlar batı tıbbını sevmezmiş :)
Kesinlikle çok faydasını göreceksin.çünkü yaptığın herşey o an tartıya yansımıyor, o an başka şeyler oluyor. Ben dün 73 tüm mesela kim bilir neden. Bu sabah nasıl bir yol izleyelim diye tartıldım 71.9 sence dünden beri 1.1 kilo mu verdim? Mümkün değil sabah ödem varmış şimdi yok.Cuma sabahına kadar tartılmak yok çok stres oluyorum sık tartılınca birde böyle denicez bakalım senin dediğin gibi
Merhaba hoşgeldinMerhaba güzel kilo vermeler :) 9.Takımdanım ben kuşhan diyetini yapan bi kaç kişi var duyumunu alınca koştum geldim :) bende başlıycam da nasıl gidiyor diye sormak istedim
Merhaba güzel kilo vermeler :) 9.Takımdanım ben kuşhan diyetini yapan bi kaç kişi var duyumunu alınca koştum geldim :) bende başlıycam da nasıl gidiyor diye sormak istedim
Biliyosun ben kahvaltıda yumurtasız yapamıyorum yanına domates biber yumurta ekliyordum geçen sene tatlitambak ile yapıyorduk kulakları çınlasın oda yumurta ekliyordu sadece ilk gun öğlen 2yumurta veriyor onun birini sabaha çekiyorduk yinede güzel kilo vermiştikmerhaba, ben bugün başladım bakalım,fancynancy geçen hafta yapmıştı ki o da 4. günde kaldı sanırım çok memnundu, özellikle simit/makarna kısmında :)
kesinlikle tavsiye ederim, tek sıkıntı sabah kahvaltısı az birazcık. alışltık tabi bol bol kahvaltıda yemeye bana öyle geldi ya da bilemedim :)
İiijde öpppp deMutfaga geldim canim gizgardasim da gayfe yapmis.. once onu sonra yesilcayi icicem.. sonra su icicem.. tutmayin beni ijijeemm,öpüjjeeemm
Gel kız dün bakamadım bi daha buraya, öğle kayfesi yapım sana. Mola ver işeBen de alayım seker
Kiz sen nerden duydun bunlarin kushaniniMerhaba güzel kilo vermeler :) 9.Takımdanım ben kuşhan diyetini yapan bi kaç kişi var duyumunu alınca koştum geldim :) bende başlıycam da nasıl gidiyor diye sormak istedim
Sağol canım benim, hafa sonu yediklerimin acısını çıkarayım dedim ama dün de o yüzden perte çıktımWooowwwww kız sen ne yapmışsın böyle süpersin
Yine yaptim icicem simdi.. gidince dugun var hemen horon oynarken video atacam size.. 36beden tulumulaİiijde öpppp de
Merhaba hoşgeldin
Ben yapmıyorum ama yapıp da çok güzel kilo verenfancynancy tam bir hayranlıkla izliyorum. wendy da etkilerini bu hafta göreceğiz. Gelecek hafta ise nilsub ile izlemeye devam edeceğiz. Umarım hepiniz çok güzel sonuçlar alırsınız.
merhaba, ben bugün başladım bakalım,fancynancy geçen hafta yapmıştı ki o da 4. günde kaldı sanırım çok memnundu, özellikle simit/makarna kısmında :)
kesinlikle tavsiye ederim, tek sıkıntı sabah kahvaltısı az birazcık. alışltık tabi bol bol kahvaltıda yemeye bana öyle geldi ya da bilemedim :)
Kiz sen nerden duydun bunlarin kushaninisaka bi tarafa hosgeldin canimm. Bakma bunlar yapiyorum diyo ama agliyolar acim acim diye ben de bi kere isvec yapmistim giderken iyi de gelişi cok pis oluyo.. winter is coming hemi de yaldir yaldir coming oluyo.
Sert programlar bi tarafa ben karatayi da kushani da pek sevemedim. Bizin kizlar bi ara dukan da yapiyidu oyle de iyi kilo veren oldu.ugrasirm yaparim diyosan o daha mantikli geliyo bana,ama gel gor ki meyvesiz asla diyosan zor bebisim..
Ben betusun deyimiyle akil fikir diyetinden yanayim. Ama takil yine bizimkilere sen
Ay cenem kopaymis ne yazdim
Yaaaa takvimini yeriiiimmmamaan her bişeyi ekledim, bişi falan olursa içimde kalmasın :)
Yaaaa takvimini yeriiiimmm
Duygulandım kizz daha dun gibimorordek mordak icin heyecanlaniyoduk. Simdi umut pasayla askerlik yapiyo
Hayirli gunler goresin insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?