Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kötü bir rüyaydı geçti gitti :))

Korkma sonunda en güzel 6 lar ve 5 ler senin olacak. Zaman biraz erken biraz geç fark etmez. Elinde sonunda olucak :)
Cuma sabahına kadar tartılmak yok çok stres oluyorum sık tartılınca birde böyle denicez bakalım senin dediğin gibi

Siz fıstık olursunuzda ben dolmalık biber gibi kalmam inşallah

Cuma sabahına kadar tartılmak yok çok stres oluyorum sık tartılınca birde böyle denicez bakalım senin dediğin gibi
Kesinlikle çok faydasını göreceksin.çünkü yaptığın herşey o an tartıya yansımıyor, o an başka şeyler oluyor. Ben dün 73 tüm mesela kim bilir neden. Bu sabah nasıl bir yol izleyelim diye tartıldım 71.9 sence dünden beri 1.1 kilo mu verdim? Mümkün değil sabah ödem varmış şimdi yok.

Merhaba güzel kilo vermeler :) 9.Takımdanım ben kuşhan diyetini yapan bi kaç kişi var duyumunu alınca koştum geldim :) bende başlıycam da nasıl gidiyor diye sormak istedim
Merhaba hoşgeldin
Ben yapmıyorum ama yapıp da çok güzel kilo veren fancynancy tam bir hayranlıkla izliyorum. wendy da etkilerini bu hafta göreceğiz. Gelecek hafta ise nilsub ile izlemeye devam edeceğiz. Umarım hepiniz çok güzel sonuçlar alırsınız.

Merhaba güzel kilo vermeler :) 9.Takımdanım ben kuşhan diyetini yapan bi kaç kişi var duyumunu alınca koştum geldim :) bende başlıycam da nasıl gidiyor diye sormak istedim

merhaba, ben bugün başladım bakalım, fancynancy geçen hafta yapmıştı ki o da 4. günde kaldı sanırım çok memnundu, özellikle simit/makarna kısmında :)

kesinlikle tavsiye ederim, tek sıkıntı sabah kahvaltısı az birazcık. alışltık tabi bol bol kahvaltıda yemeye bana öyle geldi ya da bilemedim :)

Biliyosun ben kahvaltıda yumurtasız yapamıyorum yanına domates biber yumurta ekliyordum geçen sene tatlitambak ile yapıyorduk kulakları çınlasın oda yumurta ekliyordu sadece ilk gun öğlen 2yumurta veriyor onun birini sabaha çekiyorduk yinede güzel kilo vermiştik o yüzden kuşhanımsı diyet diyorduk

Kiz sen nerden duydun bunlarin kushanini saka bi tarafa hosgeldin canimm. Bakma bunlar yapiyorum diyo ama agliyolar acim acim diye ben de bi kere isvec yapmistim giderken iyi de gelişi cok pis oluyo.. winter is coming hemi de yaldir yaldir coming oluyo.
Sert programlar bi tarafa ben karatayi da kushani da pek sevemedim. Bizin kizlar bi ara dukan da yapiyidu oyle de iyi kilo veren oldu.ugrasirm yaparim diyosan o daha mantikli geliyo bana,ama gel gor ki meyvesiz asla diyosan zor bebisim..
Ben betusun deyimiyle akil fikir diyetinden yanayim. Ama takil yine bizimkilere sen
Ay cenem kopaymis ne yazdim

İiijde öpppp de
Yine yaptim icicem simdi.. gidince dugun var hemen horon oynarken video atacam size.. 36beden tulumula
Görgüsüzlukten öldü dersiniz
Tabi 26 sene danacik gibi yasayip ilk defa 36 bedene girince sapittim mazur görün bacim.. iste gormemis 36 beden olmus kalkmis .......

Merhaba canım hoşbuldum kaç kg ile başladı kaç kg verdi biliyor musun bende pazartesi başlamayı planlıyorum

Çok güzel evet simit kısmı beni de çekmedi değil :)) ben 2 öğün yiyorum bu hafta zor gelmez inş bakalım

Ben duyarım :)) takımlar arası ışık hızıyla seyehat eden tanıdıklarım var :))
Hoşbuldum canım ben şu an Karatay mantığı ile kendime uyarlanmış şeklini yapıyorum :) dukan iyi ama onu tamamlaman gerekiyor koruma dahil yoksa geri alıyorsun meyve pek aramıyorum ama dukan istemiyorum Karatay daha iyi bizim mutfağımıza da uygun ama ben onun önerilerini dinleyip tam uymayan kısımdayım :) öyle deme ya çok samimi geldi burası uzun uzun yazmanız vs :) bende aynı fikirdeyim ama Doğum günüm var biraz daha vereyim istiyorum

amaan her bişeyi ekledim, bişi falan olursa içimde kalmasın :)
Yaaaa takvimini yeriiiimmm
Duygulandım kizz daha dun gibi morordek mordak icin heyecanlaniyoduk. Simdi umut pasayla askerlik yapiyo

Hayirli gunler goresin insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…