- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.321
Ben de sana güveniyorum canım.. Sen şimdi sahalara bir döndün ki cuma tartı yüzünü güldürecek bence.. Aradaki herşey vucudu şaşırttı işe yarayacak şimdi :)Kesin ulaşırsın eminim kendimden çok inanıyorum sana
Benim vücut sürekli şokta zatenBen de sana güveniyorum canım.. Sen şimdi sahalara bir döndün ki cuma tartı yüzünü güldürecek bence.. Aradaki herşey vucudu şaşırttı işe yarayacak şimdi :)
Bakalım cuma tartısında ne diyecek senin vücut :)Benim vücut sürekli şokta zatenbi diyet bi saldım çayıra modu deli çıkacak yakında manyak bu kadın diye
Aslında vücudum diyete çabuk cevap veriyor ama hemende alıyor hayırlısı artık ekmeksiz nasıl olacak bende merak ediyorum:)Bakalım cuma tartısında ne diyecek senin vücut :)
Canim ne zaman bitiyor tatilin
Canim firsat buldukca girmeye calisirsin bayramlarda hep oyle olur
Gunaydinlar bu arada
Maşallah canım ilk günden oldu bile inşallah hedefine kısa sürede be kalıcı olarak ulasirsin. Bende -300 deyim ilk gündenTsk ederim canım inşallah birakmak yok
iki tane tartısı olanOzlem yanlis mi hatirliyorum sende 2 tarti vardi biri yag olcen kirilan diger tartin di sanki
Canim Allah'ım saglıkla kucagina almayi nasip etsin. Simdi hamilelik takvimini gordum cok mutlu oldum.Nasıl kaçırmışım gözümden acaba? Dukan boyadı gözümü :)
Sen niye başlamıyorsun?
Tamam canım kV nin evde net çekmiyor dışarda fırsat buldukça hergün yazmaya çalışırımCanim ne zaman bitiyor tatilin
Canim firsat buldukca girmeye calisirsin bayramlarda hep oyle olur
Gunaydinlar bu arada
Canim Allah'ım saglıkla kucagina almayi nasip etsin. Simdi hamilelik takvimini gordum cok mutlu oldum.
Haha bir cici bebe vakasıyla daha karşı karşıyayızBugünkü menum
Kahvaltı yarım domates 1 salatalık 2 yeşil biber 5 zeytin biraz peynir 1 kupa çay bardağı dilim ekmek.
Ara bir sb süt, 4 cicibebe bisküvi
Öğlen bişey yemedim ara öğünde cicibebe yediğim için kalorisi yüksek çünkü
Ara öğün sütlü Türk Kahvesi
Aksam melemen 1 sb ayran 2 dilim ekmek
Su az icebildim uyudugum için 1.5 lt
Bugünkü yeme içme faslı bitmiştir sadece şu yatana kadar.
Spor 500 ip atlama ve esneme hareketleri
Alın bunuda listeye listeden çıkan yoldan sapıyor:)iki tane tartısı olanfancynancy
Benimde kırılan tartım yag-kas-su olcuyordu ama hic denemedim. Sonra 1 ay tarti almadim baktim tartisiz kilo kontrolu yapamiyorum ve burada listede olsamasamda bildirim yapamiyorum baska bir tarti aldim.
Ay ne gezdin be Hatice :)Canim 11 Eylul'de insallah
Ne güzel bir dua sende cipcitir olGunaydinnn çıtır olasicalar
Domateslerin kokusu geldi mis gibiDur azcık kızdırayım seni veysiş sabah topladım
Eki Görüntüle 2036517
Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinteşekkür ederim, inşallah Allah isteyen herkese de nasip etsin.
Oğlum bi tatlı yiyordu ki kıtır kıtır ses çıkıyordu dayanamadımHaha bir cici bebe vakasıyla daha karşı karşıyayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?