- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.301
İsveç diyetini gördüm bir arkadaşım yaparken eşlik de edeyim garibim yalnız zayıflamasın dedim ama benim İsveç diyeti yaşam dolu yiyecek doluydu. Denizin İsveç diyetinde sadece İsveç kelimesi benziyordu :) sonuç ? Çok güzel verdi ama gel gör ki bugün diyetisyene başladı arkadaşım :) İsveçliler napıyor bilmem ama ben bu diyetin vücuda bir hasar verdiğini düşünüyorum. Diğerleri olabilir sonuçta protein candır.. ama akıl fikir diyeti de en güzeliymiş :))Kiz sen nerden duydun bunlarin kushaninisaka bi tarafa hosgeldin canimm. Bakma bunlar yapiyorum diyo ama agliyolar acim acim diye ben de bi kere isvec yapmistim giderken iyi de gelişi cok pis oluyo.. winter is coming hemi de yaldir yaldir coming oluyo.
Sert programlar bi tarafa ben karatayi da kushani da pek sevemedim. Bizin kizlar bi ara dukan da yapiyidu oyle de iyi kilo veren oldu.ugrasirm yaparim diyosan o daha mantikli geliyo bana,ama gel gor ki meyvesiz asla diyosan zor bebisim..
Ben betusun deyimiyle akil fikir diyetinden yanayim. Ama takil yine bizimkilere sen
Ay cenem kopaymis ne yazdim
İnsanlık için sıradan senin için çok anlamlı bir durum 36 beden olmak :)Yine yaptim icicem simdi.. gidince dugun var hemen horon oynarken video atacam size.. 36beden tulumula
Görgüsüzlukten öldü dersiniz
Tabi 26 sene danacik gibi yasayip ilk defa 36 bedene girince sapittim mazur görün bacim.. iste gormemis 36 beden olmus kalkmis .......
Takvim de pek yakışmış canım :)amaan her bişeyi ekledim, bişi falan olursa içimde kalmasın :)
Takvim de pek yakışmış canım :)
Umarım canım ben şu an kilo verme takvimleri ile oyalıyorum kendimi. Ama güzel oldu en azından kafam dağılıyor ve her ay biraz daha ekside olmakla avunuyorum. Züürt tesellisi :)darısı sana denizcim, teşekkür ederim
Wendicannnn paylaşımda takvimini görünce buraya yazıyım dedimdarısı sana denizcim, teşekkür ederim
Wendicannnn paylaşımda takvimini görünce buraya yazıyım dedim
Hayırlı olsun cnm inş.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bu arada o ispikci benim :))plastik kuşan yapıcam deyince 5 de de yapanlar varmış dedim :)
Inş.hekes karşılığını güzel alır
Bende bayramdan sonra deneyebilirim
Sizde sonuçlarını görelimde :)
Vesile sen iyimisin kuzum? Hayırlı uğurlu olsun bebisimiz ama şimdi seni yaptığın işmi? Hemde kuşhanDün kuşhan diye başladım yumurtam kalmamış evde devam edemedim, bugün kuşhan'a başlıcam inşallah kısmetse.
sabah; 1 dl. kepekli ekmek, light peynir, şekersiz sütlü nescafe
Öğle; 1-2 çatal köfte (yiyene kadar soğudu yiyemedim), 1 kase cacık
Akşam: (16.00) 2 yumurtadan soğanlı yumurta, azıcık lor peyniri, 1 dl kepekli ekmek
Ara: 1 elma
su: 2,5 lt
Spor: yorgunluktan yapamadım ya
Vesile sen iyimisin kuzum? Hayırlı uğurlu olsun bebisimiz ama şimdi seni yaptığın işmi? Hemde kuşhan
O yavrucağın butunbütün sistemleri tek hücre. Ben ramazanda hamile kalmıştım o zaman demişti. 3-4ayi geçse hadi neyse de. Adam gibi besle bebisimizi
Ohhh takvimde konulmuş benide doğurtcanız yakında yapmayın özeniyorumamin çok teşekkür ederim :)
Bence Ekmeksiz beslenmenin de faydasını göreceksin ama artık menü paylaşmaya başla bence :)
Bugun kesin başlıyorum on numara oldu benceBence Ekmeksiz beslenmenin de faydasını göreceksin ama artık menü paylaşmaya başla bence :)
Her zaman ki gibi süpersin :)Bugünkü menüm ;
Sabah ; 2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, yarım domates salatalık, biber
Ara ; şekersiz Türk kahvesi
Öğlen ; 3 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma, 1 salatalık, yarım biber
Ara ; muzlu soya sütü, 7 çiğ fındık
Akşam : 4 kaşık yoğurt , 1 nektarin , 2 yemek kaşığı çiya tohumu
Ara ; belki papatya çayı
-3 litre su (şu yeşilçay soda limon karışımı var bir de )
- Birazdan spora başlayacağım yazarım ne kadar olduğunu
Teşekkürler canım..Bayram hedefime ulaşmak için yine başladım akşam yoğurt çiya nektarine :)Her zaman ki gibi süpersin :)
Ohhh takvimde konulmuş benide doğurtcanız yakında yapmayın özeniyorum
Kesin ulaşırsın eminim kendimden çok inanıyorum sanaTeşekkürler canım..Bayram hedefime ulaşmak için yine başladım akşam yoğurt çiya nektarine :)
Ya bir garip geçen sene sorsan ay doğurmam derdim çocukların zahmeti geçince bebek özlemi oluyormuş gerçekten ama yinede gözüm korkmuyor değil rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhhatle versin :)ay hadi inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?