Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İsveç diyetini gördüm bir arkadaşım yaparken eşlik de edeyim garibim yalnız zayıflamasın dedim ama benim İsveç diyeti yaşam dolu yiyecek doluydu. Denizin İsveç diyetinde sadece İsveç kelimesi benziyordu :) sonuç ? Çok güzel verdi ama gel gör ki bugün diyetisyene başladı arkadaşım :) İsveçliler napıyor bilmem ama ben bu diyetin vücuda bir hasar verdiğini düşünüyorum. Diğerleri olabilir sonuçta protein candır.. ama akıl fikir diyeti de en güzeliymiş :))

İnsanlık için sıradan senin için çok anlamlı bir durum 36 beden olmak :)

darısı sana denizcim, teşekkür ederim
Wendicannnn paylaşımda takvimini görünce buraya yazıyım dedim
Hayırlı olsun cnm inş.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu arada o ispikci benim :))plastik kuşan yapıcam deyince 5 de de yapanlar varmış dedim :)
Inş.hekes karşılığını güzel alır
Bende bayramdan sonra deneyebilirim
Sizde sonuçlarını görelimde :)

teşekkür ederim ablacım, amin inşallah :)

tahmin ettim aslında, cafede dün konuşmuştuk daha iyi oldu ama birbirimize faydamız olsun :)

Vesile sen iyimisin kuzum? Hayırlı uğurlu olsun bebisimiz ama şimdi seni yaptığın işmi? Hemde kuşhan
O yavrucağın butunbütün sistemleri tek hücre. Ben ramazanda hamile kalmıştım o zaman demişti. 3-4ayi geçse hadi neyse de. Adam gibi besle bebisimizi

dün bilmiodum o dünün menüsü ya, kuşhanı da azıcık genişletip yapıcam zaten. elimden geldiğince.

Bugünkü menüm ;

Sabah ; 2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, yarım domates salatalık, biber

Ara ; şekersiz Türk kahvesi

Öğlen ; 3 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma, 1 salatalık, yarım biber

Ara ; muzlu soya sütü, 7 çiğ fındık

Akşam : 4 kaşık yoğurt , 1 nektarin , 2 yemek kaşığı çiya tohumu

Ara ; belki papatya çayı

-3 litre su (şu yeşilçay soda limon karışımı var bir de )
- Birazdan spora başlayacağım yazarım ne kadar olduğunu

Bence Ekmeksiz beslenmenin de faydasını göreceksin ama artık menü paylaşmaya başla bence :)

Her zaman ki gibi süpersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…