- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.241
Diyette olmasan kesin getirirdim ama sen diyettesin :) sana dukan piskevütler ,çiyalı krakerler falan olabilir :)Bende çiklat istiyorum getircen mi
Hiç yeşillik kalmamış evde cumartesi gunu pazardan aldırırım o yüzden şimdi bahçelerde domates salatalık biber patlıcan börülce var marul tere yok pazardan almam lazım
Sağol istemezDiyette olmasan kesin getirirdim ama sen diyettesin :) sana dukan piskevütler ,çiyalı krakerler falan olabilir :)
Bence de hiç bir şey çikolatanın yerini tutmaz :)Sağol istemez
Canım diyete başladım ben sadece kuşhana geçmek için yeşillik alıcam canım yoksa bu gidişe dur dedim 77.9 çıktım bu sabahBunlar bahane bence.
78 kırıldı mı 74 e kadar hızlı inersin daha önce de yaptın çünkü vucüt alıştı :) 74 te kaçamak olmazsa daha altı da kolayca gelecek bu defa :)Canım diyete başladım ben sadece kuşhana geçmek için yeşillik alıcam canım yoksa bu gidişe dur dedim 77.9 çıktım bu sabah
Ay sorma halam İsviçre'de gelirken çiklat getiriyor çok güzel oluyorlar neden acaba ay kız abimde domuz yağı var onlarda ondan o kadar lezzetli diyor gerçek mi ki ;OBence de hiç bir şey çikolatanın yerini tutmaz :)
Nilgunnnn yaaaaaHiç yeşillik kalmamış evde cumartesi gunu pazardan aldırırım o yüzden şimdi bahçelerde domates salatalık biber patlıcan börülce var marul tere yok pazardan almam lazım
Kesın vardır benceAy sorma halam İsviçre'de gelirken çiklat getiriyor çok güzel oluyorlar neden acaba ay kız abimde domuz yağı var onlarda ondan o kadar lezzetli diyor gerçek mi ki ;O
İnşallah canım benim başladım mı diyetle bir sorunum yok78 kırıldı mı 74 e kadar hızlı inersin daha önce de yaptın çünkü vucüt alıştı :) 74 te kaçamak olmazsa daha altı da kolayca gelecek bu defa :)
Kactın normaldeeeCanım diyete başladım ben sadece kuşhana geçmek için yeşillik alıcam canım yoksa bu gidişe dur dedim 77.9 çıktım bu sabah
Canım biz bir vereceğiz sen bir buçuk bir yerde buluşacağız :) ama sonuçta hepimiz 6 ve 5 lerde buluşacağız :) sana cuma hedefi yazdım ama stres olma diye az yazdım, daha iyisi bile gelebilir diye düşünüyorum :)İnşallah canım benim başladım mı diyetle bir sorunum yokhadi bakalım size yetişemesemde peşinizden gelirim
Dur azcık kızdırayım seni veysiş sabah topladımNilgunnnn yaaaaa
78.6kadar çıkmıştım geçen hafta 79.3 gördüm ay çok korkunçtu:)Kactın normaldeee
Ay canım sağol ne güzel düşünmüşsün öpüyorum seni :)Canım biz bir vereceğiz sen bir buçuk bir yerde buluşacağız :) ama sonuçta hepimiz 6 ve 5 lerde buluşacağız :) sana cuma hedefi yazdım ama stres olma diye az yazdım, daha iyisi bile gelebilir diye düşünüyorum :)
Odff masallahDur azcık kızdırayım seni veysiş sabah topladım
Eki Görüntüle 2036517
Bence de ben de 69 kusur sayılırımmm78.6kadar çıkmıştım geçen hafta 79.3 gördüm ay çok korkunçtu:)
Canım diyete başladım ben sadece kuşhana geçmek için yeşillik alıcam canım yoksa bu gidişe dur dedim 77.9 çıktım bu sabah
78.6kadar çıkmıştım geçen hafta 79.3 gördüm ay çok korkunçtu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?