Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım diyete başladım ben sadece kuşhana geçmek için yeşillik alıcam canım yoksa bu gidişe dur dedim 77.9 çıktım bu sabah
78 kırıldı mı 74 e kadar hızlı inersin daha önce de yaptın çünkü vucüt alıştı :) 74 te kaçamak olmazsa daha altı da kolayca gelecek bu defa :)

78 kırıldı mı 74 e kadar hızlı inersin daha önce de yaptın çünkü vucüt alıştı :) 74 te kaçamak olmazsa daha altı da kolayca gelecek bu defa :)
İnşallah canım benim başladım mı diyetle bir sorunum yok hadi bakalım size yetişemesemde peşinizden gelirim

]25 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

toplight >> ?? >> ??

servey >> 69,2 >> 71

inatettimolacak >> 59,9 >> 59,5 cok atmiym da sonra gafama vurmayın aptal olurum sonra

@moni >>86,4>>85,5

fancynancy >> 71,4 >> 71

lydznp >> 82.2>> 82

dennisgo >> 72,7>> 71

@Egeliegeli >> 64,5 >> 64,4

@morordek>> muaf

nilsub >> 78.2>> 76,9 ( eski ortime ben hedef koydum )

wendy >> 68,6 >> 65,9

0zlem >> 78,2 >> 75,5

btlbetul >>?? >> ??

Cikilatacanavari >> 78,6 >> 77,5

B Belkizzz >> 70 >> 69,5

N Neva50 >> ?? >> ??

@Dirilisci hatun >> 85 >> 84

@Ay12live >>74>>73

@kaanin annesi >>59>>58

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE

nilsub

İnşallah canım benim başladım mı diyetle bir sorunum yok hadi bakalım size yetişemesemde peşinizden gelirim
Canım biz bir vereceğiz sen bir buçuk bir yerde buluşacağız :) ama sonuçta hepimiz 6 ve 5 lerde buluşacağız :) sana cuma hedefi yazdım ama stres olma diye az yazdım, daha iyisi bile gelebilir diye düşünüyorum :)

Ay canım sağol ne güzel düşünmüşsün öpüyorum seni :)

Canım diyete başladım ben sadece kuşhana geçmek için yeşillik alıcam canım yoksa bu gidişe dur dedim 77.9 çıktım bu sabah

ee iyisin o zaman, hadi 75'lere geç bu hafta, toparlamış olursun.

78.6kadar çıkmıştım geçen hafta 79.3 gördüm ay çok korkunçtu:)

8'lere doğru gidicekmişsin aman sakın bnde 7'lere doğru gidicektim ki yine gidicem maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…