Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeni gelen arkadaşlar
kaanin annesi güncel 59 hedef 53
Dirilisci hatun güncel 85 hedef 60
B Belkizzz güncel 70 hedef 52
N Neva50 güncel 72 hedef
arkadaşlar cuma gün sizler yeni başlayanlar olduğunuz için profilinizden bu hafta kaç mesaj yazdığınızı sayarak cuma günki kilo bildiriminize ekleyeceksiniz şimdiden haber vereyim dedim yok ben duymadım yok ben görmedim demeyin sonrasında
bir de yukarda yazdıklarımdan başka yeni başlayan arkadaşımız var mı
haa bir de listeye girmeye hak kazanırsanız listeye gireceğiniz hafta bana veya yardımcılarıma cep numaranızı vereceksiniz bende size göndereceğim netiniz kesik falan olursa cepten bildirim yaparsınız bu karar son olarak bir arkadaşımız bir heves yarışmalara başladı listeye girdikten sonra bir daha uğramadı o sebebten dolayı böyle bir karar aldım
haa aklıma gelmişken daha önce bu yarışmalara katılanınız oldu mu? katılan olduysa mutlaka söylemeniz gerekiyor

Merhaba güzel kilo vermeler :) 9.Takımdanım ben kuşhan diyetini yapan bi kaç kişi var duyumunu alınca koştum geldim :) bende başlıycam da nasıl gidiyor diye sormak istedim
Kuşhan mükemmel bişi canım. Ama çok aç kalınıyor , ben ara öğünlere meyve ve fındık fıstık ekledim, ilk hafta çok Güzel kilo verdim ama hafta sonu kaçamaklarım oldu tartıda hemen +1,5 gördüm. Şimdi sil baştan başladım yine.

Ay yerim senin 36 bedenini senin yerinde olsam var yaaaaa havada yürürdüm herhalde. Hakkındır kuzucum göğsünü gere gere at havanı. Ayyyy kıskananlar çatlasın ayoolllll

Selam günler sonra ilk menüm :)

Sabah domates biber peynir 2çatal yumurta

Ara sade Türk kahvesi 1kuru incir 5çiğ badem

Öğlen domates 1kase kadar börülce yemeği

Ara 2 gun kurusu kayısı bol tarçınlı 4çiğ badem sade Türk kahvesi

Akşam soğanlı biberli yumarta domates çiğ biber avuç içim kadar karpuz

Su 2 lt bitti 1lt ödem atıcı daha içerim

Masallah gülüm sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…