- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.341
Amin canım çok teşekkür ederim :)Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
bu iş için yapılmayacak şey var mı? dün bdv'de sarımsak sokup tüplerinin açık olup olmadığını anlamaya çalışanı gördüm ben
Kuşhan mükemmel bişi canım. Ama çok aç kalınıyor , ben ara öğünlere meyve ve fındık fıstık ekledim, ilk hafta çok Güzel kilo verdim ama hafta sonu kaçamaklarım oldu tartıda hemen +1,5 gördüm. Şimdi sil baştan başladım yine.Merhaba güzel kilo vermeler :) 9.Takımdanım ben kuşhan diyetini yapan bi kaç kişi var duyumunu alınca koştum geldim :) bende başlıycam da nasıl gidiyor diye sormak istedim
Ay yerim senin 36 bedeniniYine yaptim icicem simdi.. gidince dugun var hemen horon oynarken video atacam size.. 36beden tulumula
Görgüsüzlukten öldü dersiniz
Tabi 26 sene danacik gibi yasayip ilk defa 36 bedene girince sapittim mazur görün bacim.. iste gormemis 36 beden olmus kalkmis .......
amaan her bişeyi ekledim, bişi falan olursa içimde kalmasın :)
Hay Allah banada çok tanıdık geldi nedenseHaha bir cici bebe vakasıyla daha karşı karşıyayız
Kendim yedim içtim de adama ne pisirecegiz
Ya yerim senin takviminiiiiamaan her bişeyi ekledim, bişi falan olursa içimde kalmasın :)
Masallah gülüm sanaaaSelam günler sonra ilk menüm :)
Sabah domates biber peynir 2çatal yumurta
Ara sade Türk kahvesi 1kuru incir 5çiğ badem
Öğlen domates 1kase kadar börülce yemeği
Ara 2 gun kurusu kayısı bol tarçınlı 4çiğ badem sade Türk kahvesi
Akşam soğanlı biberli yumarta domates çiğ biber avuç içim kadar karpuz
Eki Görüntüle 2036662
Su 2 lt bitti 1lt ödem atıcı daha içerim
Bugunku menümdü bırazdan yarını hazırlayacagımSabah peynır domates salatalık, yarım yumurta,bıber,yesılcay
Ara 1 şeftali,3 ceviz,yoğurt
Filtre kahve
Ara 1 bardak tarcınlı kakaolu sut
Aksam kıymalı patlıcan yemegi, yoğurt
Sade tkahvesı
Soda
2lt su
Hadi bekliyoruz sende ekmek yemiyosun dimiBugunku menümdü bırazdan yarını hazırlayacagım
Siz iki ekmek yemeyen diyetçiler bakalım bu hafta nasıl sonuçlar alacaksınız :)Hadi bekliyoruz sende ekmek yemiyosun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?