- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.541
Hadii ya hedefe tam 12'den yürümüşün desenize:))Tavuk resmini görünce sormak istedim,ayy ne güzel ben çok imreniyorum öyle şeylere:)Tam adamına sordun :)
Kendisine organik deriz biz, cidden çiftliği var ve kendi yetiştiriyor her bişeyini :)
Bugünkü menüm
Sabah ; 1 dilim ekmek, 2 kk az yağlı peynir, 5 zeytin, domates biber salatalık
Ara; şekersiz Türk kahvesi
Öğlen ; soğanlı yumurta (2 yumurta ile ) 1 dilim ekmek, 4 kaşık yoğurt
Ara ; kefir,2 ceviz
Akşam : 6 kaşık ıspanak, 4 kaşık yoğurt , 1 dilim ekmek
Ara papatya çayı
-3 lt su (1 litre yeşilçay limon soda )
- spor yok
Hadii ya hedefe tam 12'den yürümüşün desenize:))Tavuk resmini görünce sormak istedim,ayy ne güzel ben çok imreniyorum öyle şeylere:)
Kendisinden fikirler ve tecrübelerini paylaşmasını bekliyorum baktın işinden içiinden çıkılacak gibi değil,biz yapamayız bu işi o zaman hep beraber bir baskın yapalım bence de:))Bizde takımcak imreniyoruz valla, bigün topluca baskın yapçaz az kaldı
Cuma karar vereceğim.. tartılmadığım için şu an bilmiyorum :)dukan birası ise yarıyor mu ben bıraktım da
Ekmeksiz zorlanıyorum kızlar acıkınca gözüm dönüyor hemen ekmekli bir şeyler yemek istiyorum
Ama direniyorum öğlen yemeğim
Eki Görüntüle 2036955
Kinoalı salata domates soslu tavuk yağsız tavada
Şu soğanlı yumurtayı ben de cok merak ettim ama benim eşim pişmiş soğan yemez. Kendime yapıp bi deneyeyim :)
Bu arada içine biber de ekle gibi muhabbetler dönmüştü, domates de ekleyin menemen olsun bari
Cuma karar vereceğim.. tartılmadığım için şu an bilmiyorum :)
Harika bende tavsiye ederim hemde kendini tikabasa doymuş hissediyorsun
Bugünkü menum
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 biber 1 domates kk kadar peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
Ara 1 kupa sütlü Türk Kahvesi
Öğle soğanlı yumurta 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
Ara yeşil çay 4 fındık
Su 2.5 lt oldu
20 dk egzersiz
wendy canim 11Eylül'de evde olacağim. O zamana kadar sabit yazma şansimiz var mi ki? Öyle de yapabiliriz. Kaptanımız ne der ki ? Uzun zaman var. Her cuma kilo bildirimi yapabilirim ama.
Bugünkü menum
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 biber 1 domates kk kadar peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
Ara 1 kupa sütlü Türk Kahvesi
Öğle soğanlı yumurta 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
Ara yeşil çay 4 fındık
Su 2.5 lt oldu
20 dk egzersiz
Süpersin canım.. iyi yürüyüşler sana :)dennisgo canım senin için yürüyüşe çıkıyorum, kızımı babasına sattım çıkayım bi 20-30 dk yürüyeyim bari :)
Öğlen yemeği yemedin mi canım ?Sabah peynır domates salatalık, soganlı yumurta,bıber,yesılcay,3 ceviz
Ara sütlü Filtre
Aksam semizotu yemeği, kabak kavurma, yoğurt
Sade tkahvesı
Soda
2lt su
Bugunku menumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?