Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tam adamına sordun :)

Kendisine organik deriz biz, cidden çiftliği var ve kendi yetiştiriyor her bişeyini :)
Hadii ya hedefe tam 12'den yürümüşün desenize:))Tavuk resmini görünce sormak istedim,ayy ne güzel ben çok imreniyorum öyle şeylere:)

dukan birası ise yarıyor mu ben bıraktım da

Bizde takımcak imreniyoruz valla, bigün topluca baskın yapçaz az kaldı
Kendisinden fikirler ve tecrübelerini paylaşmasını bekliyorum baktın işinden içiinden çıkılacak gibi değil,biz yapamayız bu işi o zaman hep beraber bir baskın yapalım bence de:))

Şu soğanlı yumurtayı ben de cok merak ettim ama benim eşim pişmiş soğan yemez. Kendime yapıp bi deneyeyim :)

Bu arada içine biber de ekle gibi muhabbetler dönmüştü, domates de ekleyin menemen olsun bari
Ama denemelisin canım, enfes oluyor, lydznp dedi diye yapmıştım, pişman olmadım

Akşam yok mu?

wendy canim 11Eylül'de evde olacağim. O zamana kadar sabit yazma şansimiz var mi ki? Öyle de yapabiliriz. Kaptanımız ne der ki ? Uzun zaman var. Her cuma kilo bildirimi yapabilirim ama.

Canım tartın yoksa öyle yapalım diye demiştim, sen bildirim yapabildiğin müddetçe bildirimi yap zaten.

Unutma listedesin, artı gelme de naparsan yap :)

supersin canım

Sabah 1 kk peynir 5 zeytin domates salatalık karpuz şekersiz çay

Öğlen çorba salata Yarım saç böreği ( misafirlikteydim cok ısrar ettiler yemek zorunda kaldım)

Öğlen kacamak yaptigim için akşam bisey yemeyi düşünmüyorum belki biraz karpuz yerim
Su 1 buçuk lt
Spor yarım saat yürüyüş yaptım gezmeye giderken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…