- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.501
Günaydınnnn hadi inşallah canım.Günaydın kızlarBugün güne 76.8 kilo ile merhaba dedim. insallah yarında 76'nın altına inerim.
halinden memnun gibisin, inşallah sıkıntı yaşamaz geçiminiz iyi olur canım. zor derler hep. ben yazın bağ'da kv kalıyodum saolsun ne iş yaptırırdı ne yemek.
ay evet ya, bende evdeyken hiç işim bitmiyodu. şimdi bi hafta sonu yapıyorum, onda bile kirlenmemiş oluyo. gerçi bi de ananenin evine bakmak lazım ya
ye ye mutlaka, oğluşuna da yedir, bizimki yumurta dendi mi kaçıyo hiç ağzına sürmüyo ya.
Benim oğlumda 20 aylık20 aylık oldu oğlum emzirmeyi 11 aylıkken bıraktı. Evet teyzesi adı kaan.
Doğumdan 1 yaşına kadar çok uslu bir bebekti şimdi küçük bir canavar
Çok yaramaz çok konuşuyor her dakika bana is çıkarıyor
Deyilim ama mecburum
Ilahi güzelim. Akşamüstü 3 :) abonelikleri kapattık okula gittik alışveriş derken o saat oldu :)ilk gün biraz daha jeyifli geçiyor canım, 3,4 günü başlıyolar istememeye falan. zeynepin göz randevusu yok o zaman bugün?
bi de gece 3 te geldim eve derken? nerdeydin kız sen? 2 evi birden mi idare ediyosun hala? taşınmadın mı tamamen sen?
Ilahi güzelim. Akşamüstü 3 :) abonelikleri kapattık okula gittik alışveriş derken o saat oldu :)
Tamam canım hem yumuşacık olur ben zeytinyağı kullanırım hep geçen gün tv de duydumki kalorisi yuksekmis.Ay ye canim ben çok severim de vakit bulamıyorum bugun evdeyim de yaptim..
Makbulu bol yaglisidir ama ben 1yk kadar siviyag koyuyorum yarim cay bardagida su koyuyorum hem sogan yaga gerek duymuyo hem guzel pisiyo aklinda olsun
Afacan anneleriBenim oğlumda 20 aylık
Allah yardımcın olsun, sabrını artırsın inşallah canım. ev dublex demişsin, mutfağın falan ayrı mı bari? yoksa herşey hep beraber mi?
Ben dun akşam yedim hımmm misti :)Of ağzının tadını biliyorsun bu sabah tatlım. Hemen geliyor ve ortak oluyorum soğanlı yumurtaya. Sabah geçti ama öğlen ben de yiyeyim canım istedi :)
Geçmişi okuyamayinca bilemedim tabi :) bu Hatice onu da 5 kilo falan citlemistirçiğdem çitlemiş 100-200 az olur
Geçmişi okuyamayinca bilemedim tabi :) bu Hatice onu da 5 kilo falan citlemistir
@Egeliegeli 500 zıpla en az :)
Ben dun akşam yedim hımmm misti :)
Hatice nin cuma tartısından ne kadar yediğini anlayacağız :) şu ana kadar yedi ama kilosu iyi gitti kontrollü yiyor gibi geldi bana. 500 zıpla artı gelme @EgeliegeliGeçmişi okuyamayinca bilemedim tabi :) bu Hatice onu da 5 kilo falan citlemistir
@Egeliegeli 500 zıpla en az :)
Sana da yarım saat yürüyüş sevgili annecik :)
Sana da yarım saat yürüyüş sevgili annecik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?