- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.561
Süpersin canım.. iyi yürüyüşler sana :)
Fırsat bulduğumda deneyeceğim canım cok merak ettim :)
ne deniyorsunuzFırsat bulduğumda deneyeceğim canım cok merak ettim :)
Hadi gözün aydınkızlar pc oldu sonunda
ay sağol çok sıkıcı pc olmadan hayatHadi gözün aydın
hımm ben onu çok yapıyorum, yıllardırSoğanlı biberli yumurta kız.
Hayır yemedımÖğlen yemeği yemedin mi canım ?
Fikir var olmaz mi.. nilgunun yanina tasiniyoruzMerhaba ben de sağlıklı bir diyet arayışı içerisindeyim,ekmek çok aramıyorum ama beyaz ete düşkünüm..Yalnız uzmanlar sürekli marketten tavuk yemeyin diye her programda dile getiriyorlar,resmen zehir diyorlar tavuklar için..Organik olarak her yerden de bulamıyoruz ki en son balkonuma mini bir kümes kurmayı düşünüyorum neredeyse:))Bu konuda farklı fikirler var mı acaba?
Fikir var olmaz mi.. nilgunun yanina tasiniyoruzya da bekarsan seni kardesine de alabiliriz kiz ariyodu en son,ben gidemiyom benim vakvakim var
karataycı olacaksın başımızaHayır yemedım
Denıyorum bakalım nasıl olcakkarataycı olacaksın başımıza
Akşam karpuz yemem senin yerinde olsam. Yoğurdun içine çiğ kabak rendeleyip nane ve varsa dereotu ekleyerek yiyebilirsin akşam. Kaçamak yaptığında ekmek ve meyve kesiyor genelde diyetisyenlerSabah 1 kk peynir 5 zeytin domates salatalık karpuz şekersiz çay
Öğlen çorba salata Yarım saç böreği ( misafirlikteydim cok ısrar ettiler yemek zorunda kaldım)
Öğlen kacamak yaptigim için akşam bisey yemeyi düşünmüyorum belki biraz karpuz yerim
Su 1 buçuk lt
Spor yarım saat yürüyüş yaptım gezmeye giderken
Akşam karpuz yemem senin yerinde olsam. Yoğurdun içine çiğ kabak rendeleyip nane ve varsa dereotu ekleyerek yiyebilirsin akşam. Kaçamak yaptığında ekmek ve meyve kesiyor genelde diyetisyenler
ay çiğ kabak yemedim hiçAkşam karpuz yemem senin yerinde olsam. Yoğurdun içine çiğ kabak rendeleyip nane ve varsa dereotu ekleyerek yiyebilirsin akşam. Kaçamak yaptığında ekmek ve meyve kesiyor genelde diyetisyenler
ay çiğ kabak yemedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?