- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.521
Seninki ceza değil, annelik görevi :) sana her gün daha rahat ve iyi bir hamilelik için günlük yürüyüş şart :))ben niye ceza aldım yaw
Seninki ceza değil, annelik görevi :) sana her gün daha rahat ve iyi bir hamilelik için günlük yürüyüş şart :))
Önemli olan eşinin sana olan tutumuYukarida mutfak felan var ama kullanmıyorum beraber hersey
Geçmişi okuyamayinca bilemedim tabi :) bu Hatice onu da 5 kilo falan citlemistir
T turkcedersidefterimcom 500 zıpla en az :)
Afiyet olsun bol bol yağ yaksın:)1 kupa sütlü Türk Kahvesi içtim
Önemli olan eşinin sana olan tutumu
Yoksa yorgunluk gelir geçer canım Allah gönül yorgunluğu vermesin.
Yazdiklarindan anladigim kadariyla sen iyi niyetli güçlü bir insansın.
Rabbim evinden huzuru sağlığı mutluluğu eksik etmesin.
Kizlar , tartı buldujçatartiliyorum63.950kg çıktım. Ama bence yanliş o. En az 64.950kg olmaliyim. Sanirim kontrolüm dışinda yiyorum. Spor da yapmadim. 65.5kilodan az olursam mutlu olurum cuma günü. Metabolizmam bayağı şaştı Uzun zamandir görmedigi şeyleri yedim. Kilo almiş olsam bile tekrar başladigimda daha kolay veririm diye düşünüyorum
Ekmeksiz zorlanıyorum kızlar acıkınca gözüm dönüyor hemen ekmekli bir şeyler yemek istiyorum
Ama direniyorum öğlen yemeğim
Eki Görüntüle 2036955
Kinoalı salata domates soslu tavuk yağsız tavada
Seninki ceza değil, annelik görevi :) sana her gün daha rahat ve iyi bir hamilelik için günlük yürüyüş şart :))
Aynen n dogumu kolaylaştırıyor
ne güzel yazmışsın, amin cümlemizin evinde mutluluk huzur olsunÖnemli olan eşinin sana olan tutumu
Yoksa yorgunluk gelir geçer canım Allah gönül yorgunluğu vermesin.
Yazdiklarindan anladigim kadariyla sen iyi niyetli güçlü bir insansın.
Rabbim evinden huzuru sağlığı mutluluğu eksik etmesin.
Kizlar , tartı buldujçatartiliyorum63.950kg çıktım. Ama bence yanliş o. En az 64.950kg olmaliyim. Sanirim kontrolüm dışinda yiyorum. Spor da yapmadim. 65.5kilodan az olursam mutlu olurum cuma günü. Metabolizmam bayağı şaştı Uzun zamandir görmedigi şeyleri yedim. Kilo almiş olsam bile tekrar başladigimda daha kolay veririm diye düşünüyorum
Ekmeksiz zorlanıyorum kızlar acıkınca gözüm dönüyor hemen ekmekli bir şeyler yemek istiyorum
Eki Görüntüle 2036955
Aynen canım arada şoklama yapmak gerekiyor
peki bakalım, mecburen yapıcaz artık :)
ne güzel yazmışsın, amin cümlemizin evinde mutluluk huzur olsun
sen bunları hiç söyleme bence, bayram sonrası cuma evinde olur musun? ya da düzenli tartının olacağı bi yerde? en azından o zamana kadar sabit geçeriz seni.
faydasını görüyo musun acaba nilgüş? kabız olurum diyodun sen, çokta zorlamasan mı acaba??
haticenin ki ayrı bi olay o şoktan çıktı bence zaten
Merhaba ben de sağlıklı bir diyet arayışı içerisindeyim,ekmek çok aramıyorum ama beyaz ete düşkünüm..Yalnız uzmanlar sürekli marketten tavuk yemeyin diye her programda dile getiriyorlar,resmen zehir diyorlar tavuklar için..Organik olarak her yerden de bulamıyoruz ki en son balkonuma mini bir kümes kurmayı düşünüyorum neredeyse:))Bu konuda farklı fikirler var mı acaba?Ekmeksiz zorlanıyorum kızlar acıkınca gözüm dönüyor hemen ekmekli bir şeyler yemek istiyorum
Eki Görüntüle 2036955
Merhaba ben de sağlıklı bir diyet arayışı içerisindeyim,ekmek çok aramıyorum ama beyaz ete düşkünüm..Yalnız uzmanlar sürekli marketten tavuk yemeyin diye her programda dile getiriyorlar,resmen zehir diyorlar tavuklar için..Organik olarak her yerden de bulamıyoruz ki en son balkonuma mini bir kümes kurmayı düşünüyorum neredeyse:))Bu konuda farklı fikirler var mı acaba?Ekmeksiz zorlanıyorum kızlar acıkınca gözüm dönüyor hemen ekmekli bir şeyler yemek istiyorum
Eki Görüntüle 2036955
Şu soğanlı yumurtayı ben de cok merak ettim ama benim eşim pişmiş soğan yemez. Kendime yapıp bi deneyeyim :)Bugün hepimizin menüsünde bir soğanlı yumurta olacak sanırım :)
Merhaba ben de sağlıklı bir diyet arayışı içerisindeyim,ekmek çok aramıyorum ama beyaz ete düşkünüm..Yalnız uzmanlar sürekli marketten tavuk yemeyin diye her programda dile getiriyorlar,resmen zehir diyorlar tavuklar için..Organik olarak her yerden de bulamıyoruz ki en son balkonuma mini bir kümes kurmayı düşünüyorum neredeyse:))Bu konuda farklı fikirler var mı acaba?
2 orta boy soğan ve 2 biberi biraz zeytinyağında kavurdum biraz şu ekleyip iyice pismesini bekledim 2 de yumurta kırdım. Üstünde pulbiber ektim
Yanında 1 bardak ayran Ohhh miss yedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?