Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yukarida mutfak felan var ama kullanmıyorum beraber hersey
Önemli olan eşinin sana olan tutumu
Yoksa yorgunluk gelir geçer canım Allah gönül yorgunluğu vermesin.
Yazdiklarindan anladigim kadariyla sen iyi niyetli güçlü bir insansın.
Rabbim evinden huzuru sağlığı mutluluğu eksik etmesin.

Kizlar , tartı buldujçatartiliyorum 63.950kg çıktım. Ama bence yanliş o. En az 64.950kg olmaliyim. Sanirim kontrolüm dışinda yiyorum. Spor da yapmadim. 65.5kilodan az olursam mutlu olurum cuma günü. Metabolizmam bayağı şaştıUzun zamandir görmedigi şeyleri yedim. Kilo almiş olsam bile tekrar başladigimda daha kolay veririm diye düşünüyorum

Aynen canım tsk ederim Rabbim kimsenin evinden huzurunu sağlığını mutluluğunu eksik etmesin gerisi zamanla olur insallah

Aynen canım arada şoklama yapmak gerekiyor

Seninki ceza değil, annelik görevi :) sana her gün daha rahat ve iyi bir hamilelik için günlük yürüyüş şart :))

peki bakalım, mecburen yapıcaz artık :)

Aynen n dogumu kolaylaştırıyor

ne güzel yazmışsın, amin cümlemizin evinde mutluluk huzur olsun

sen bunları hiç söyleme bence, bayram sonrası cuma evinde olur musun? ya da düzenli tartının olacağı bi yerde? en azından o zamana kadar sabit geçeriz seni.

Ekmeksiz zorlanıyorum kızlar acıkınca gözüm dönüyor hemen ekmekli bir şeyler yemek istiyorum
Ama direniyorum öğlen yemeğim
Eki Görüntüle 2036955
Kinoalı salata domates soslu tavuk yağsız tavada

faydasını görüyo musun acaba nilgüş? kabız olurum diyodun sen, çokta zorlamasan mı acaba??

Aynen canım arada şoklama yapmak gerekiyor

haticenin ki ayrı bi olay o şoktan çıktı bence zaten

Valla bilemiycem o zaman

Ekmeksiz zorlanıyorum kızlar acıkınca gözüm dönüyor hemen ekmekli bir şeyler yemek istiyorum
Eki Görüntüle 2036955
Merhaba ben de sağlıklı bir diyet arayışı içerisindeyim,ekmek çok aramıyorum ama beyaz ete düşkünüm..Yalnız uzmanlar sürekli marketten tavuk yemeyin diye her programda dile getiriyorlar,resmen zehir diyorlar tavuklar için..Organik olarak her yerden de bulamıyoruz ki en son balkonuma mini bir kümes kurmayı düşünüyorum neredeyse:))Bu konuda farklı fikirler var mı acaba?

Eki Görüntüle 2036955
Merhaba ben de sağlıklı bir diyet arayışı içerisindeyim,ekmek çok aramıyorum ama beyaz ete düşkünüm..Yalnız uzmanlar sürekli marketten tavuk yemeyin diye her programda dile getiriyorlar,resmen zehir diyorlar tavuklar için..Organik olarak her yerden de bulamıyoruz ki en son balkonuma mini bir kümes kurmayı düşünüyorum neredeyse:))Bu konuda farklı fikirler var mı acaba?

Bugün hepimizin menüsünde bir soğanlı yumurta olacak sanırım :)
Şu soğanlı yumurtayı ben de cok merak ettim ama benim eşim pişmiş soğan yemez. Kendime yapıp bi deneyeyim :)

Bu arada içine biber de ekle gibi muhabbetler dönmüştü, domates de ekleyin menemen olsun bari

Tam adamına sordun :)

Kendisine organik deriz biz, cidden çiftliği var ve kendi yetiştiriyor her bişeyini :)

Bugünkü menüm

Sabah ; 1 dilim ekmek, 2 kk az yağlı peynir, 5 zeytin, domates biber salatalık

Ara; şekersiz Türk kahvesi

Öğlen ; soğanlı yumurta (2 yumurta ile ) 1 dilim ekmek, 4 kaşık yoğurt

Ara ; kefir,2 ceviz

Akşam : 6 kaşık ıspanak, 4 kaşık yoğurt , 1 dilim ekmek

Ara papatya çayı

-3 lt su (1 litre yeşilçay limon soda )
- spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…