- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.621
Sağol canım ya pc olmadan olmuyor diziler içinHayırlı olsun ortim
Böyle açıklayınca birden lezzetli geldiGünaydın kızlar
Herkesin çiğ kabak yediği güzel bir gün olsun bu gün :)) yiyin çiğ kabağı görün tartıda eksiyi benden demesi :) güzel olmasa yiyin dermiyiz hiç,? damak zevkimiz kilolardan da anlaşılmıyor mu? Denemeye değmez mi :))
Kız yeni gelin bitmedi mi daha bal ayınGünaydınlar herkese 500 msj olmuş biriken ya
Kırışık dedinde benimde kaz ayaklarım var çok fena yaşım 28 , komsum 45 yaşında hiç kaz ayağı yok maşallah.Yaşımız genc dıye yaslanma karsıtı tarzı kremler kullanmıyorum ama bır yerde okudum dıyordu kı esas kırışmadan yapcan kı işe yaradın yaslanmayı gecıktırsın cok dığru dımı
Günaydın , öğlen cevap yazdım ama olsun ben anca aydimGünaydın hanımlar
Hımmm o zaman denemeliyim sebze yemeklerine bayılırım kereviz ve karnibahar hariç.Günaydın hanımlar
bi denemelisin, pek kabak gibi olmuyo tadı. salatalıkgillerden zaten, gayet lezzetli oluyo, hele baharatlı
Sağol canım ya pc olmadan olmuyor diziler için
Hımmm o zaman denemeliyim sebze yemeklerine bayılırım kereviz ve karnibahar hariç.
Bugünün yemeği kabak
Tabi benim öğle yemegim. Eşim sebze yemeklerini çok sevmez ya et ya hamur işi olacak .
Ben yeni taşındım canım. Daha 4gun oldu. Benim isim daha bir süre devam eder sanıyorumGünaydın
Hergün başa sarıyor işte
ay bayılırım bütün sebzelereHımmm o zaman denemeliyim sebze yemeklerine bayılırım kereviz ve karnibahar hariç.
hamur işi ve ete de bayılırımBugünün yemeği kabak
Tabi benim öğle yemegim. Eşim sebze yemeklerini çok sevmez ya et ya hamur işi olacak .
ay sorma dizisiz olmuyor cıkssssgözün aydın canım, dizilerine başla artık.
ay bütün sebzelere bayılırım. karnabahar kereviz sevilmez mi hiç
tüm erkekler aynı heralde. benim eşimde öyle.
Sebze candır. Hele ki kereviz ve karnıbahar:) kerevizi çiğden rendele sarımsaklı yoğurt cevizle salatasını yap. Yada portakallı mis miiiisssssHımmm o zaman denemeliyim sebze yemeklerine bayılırım kereviz ve karnibahar hariç.
Hic başlamadı ki kuşum ya hep biyerlere yetişme derdindeyiz kış gelse de otursak birazKız yeni gelin bitmedi mi daha bal ayın
Ben de etli patlıcan ya da türlü yapacağım fırında. Daha yapacağım yani :)Bugünün yemeği kabak
Taştan yumuşak be varsa bayılırız biz değil mi ortim :)ay bayılırım bütün sebzelere
hamur işi ve ete de bayılırım
ay sorma dizisiz olmuyor cıkssssçocuklarda erken yatıyor iyi oluyor
İnanalım hadiHic başlamadı ki kuşum ya hep biyerlere yetişme derdindeyiz kış gelse de otursak biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?