- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.661
benimde sulandi oyle bir anllattin ki:) gluten yiyemiyorum ama:/ya canım ne istiyor söylesem gülersiniz.. lahmacun :) geçen gelişimde yiyememiştim. buradaki etler çok lezzetsiz burada yenmiyor o nedenle. Resmen hayalini kuruyorum. Ağzım sulanıyor şu an yazarken bile.Geldiğimde mutlaka yiyeceğim de 1 tanede durabilmeyi diliyorum :)
Yazarken yaşadım direk :) çölyak mı var sende yoksa kendi kararınla mı gulitensiz diyet yapıyorsun?benimde sulandi oyle bir anllattin ki:) gluten yiyemiyorum ama:/
CanımBugunku menum
Sabah
peynır domates salatalık, kıymalı soganlı biberli yumurta,bıber,yesılcay,3 ceviz
Ara Sade tkahvesi
Ara sütlü Filtre kahve
Aksam 2 kase yoğurt (bıri zencefıllı tarcınlı zerdecallı)
Soda
Mısır püsküllü su
2lt su
Keratosis pilaris hastaligim var gluten hassasiyetinden olabiliyormus ondan glutensiz beslenmeyi deniyorum en az 6 ay boyle olmam gerekiyo anlayabilmem icinYazarken yaşadım direk :) çölyak mı var sende yoksa kendi kararınla mı gulitensiz diyet yapıyorsun?
Eylül gelsede dizilerim başlasa yaz dizilerini sevmedimay bayılırım bütün sebzelere
hamur işi ve ete de bayılırım
ay sorma dizisiz olmuyor cıkssssçocuklarda erken yatıyor iyi oluyor
Yok sadece bugun boyle oldu canım ıstemeyınce yemedımCanım
Öğlen ton balığı yazıp yazıp yemeden geçiyorsun sen de :) bugün seni tok tutacak kahvaltı harici bir öğün yok. İyi dayanabiliyorsun. Ben böyle beslensem önce baş ağrısı sonra halsizlik kolumu kaldıramam :)
Bugün canım yine soğanlı biberli yumurta istedi ay nerdeyse 1 haftadır yumurtalı şeyler yemekten ben yumurtliycam.Bugünün menüsü Kabakti ama evde kabak bitmiş
Yumurtaya devam
Kızlar ben günlük 3 yada 4 dilim ekmek yiyorum hemde beyaz ekmek sizce çok mu
Bugünkü menum
Kahvaltı: yarım domates 2 biber 5 zeytin, kk kadar peynir, 1 tk bal, 2 dilim ekmek 1 kupa çay
Ara : 1 kupa sütlü Türk Kahvesi
Öğlen : Yoğurtlu kabak kavurma 1 dilim ekmek
Ara: yarım muz
Aksam: saat 17.30 da tavuklu salata 1 sb soğuk çay
Su 3 lt
45 dk yürüyüş
15 dk egzersiz
Menüleri hafif tutmaya çalışıyorum 1 i fazlaysa diğerinde kisiyorum. Cok yqvas kilo veriyorum. ekmek yemeden zorlanıyorum yiyince pişman oluyorum.Menüde çok kh yok, 3 dilim çok değil bence ama o ekmek kesinlikle beyaz olmamalı.
Selam bayanlar bende katildim aranizaa
HoşgeldinizSelam bayanlar bende katildim aranizaa
Bir daha hamile kalırsam diyetisyen eşliğinde devam edicem. Sen iki kişilik ye diyenlerede kizacagim.Merhaba canım, hoşgeldin aramıza. Öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini beyan etmen lazım.
Biraz da kendinden bahsedersen seni tanımamız adına çok iyi olur. Kaç kilosun hedefin ne? Onları da taze anne kaptan yardımcımız kayıt edecektirmorordek
Kendimden bahsedeyim sana, 4 yıllık evli 32 yaşında 2. Çocuğa hamile 1 kızı olan izinli üyeyim. Eczacıyım, izin kiloma dönmem şu an için hayal :) Doğum sonrası artık girer hızlıca verir kurtulurum inşallah, tek umudum bu şimdilik :)
Bir daha hamile kalırsam diyetisyen eşliğinde devam edicem. Sen iki kişilik ye diyenlerede kizacagim.
Birde doğum sonrası varKendim kontrol edebilir miyim bilmiyorum ama 2 kişilik yemek tamamen kandırmaca ondan eminim.
Şimdiden ufacık lokma alanlar zorla ağzıma sokuşturuyo dur bakalım ne olacak.
Tatlım geceleri yatmadan önce minicik azıcık vazelin sür göz kenarlarına, çok yağlı olduğuniçin fazla sürersen yağ bezesi yapabilir. Krem falan bilmiyorum ama aklıma geldikçe sürüyorum.Kırışık dedinde benimde kaz ayaklarım var çok fena yaşım 28 , komsum 45 yaşında hiç kaz ayağı yok maşallah.
Bu konuda etkileyici önerisi olan varmı.
Sadece zayıf olmak yetmez bakımda önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?