- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.641
Kuşhan diyeti var canım onu yapıyor bazılarımız :)Hanimlar kuşhan ne oluyor
Ay benimde yemeğim yok buzdolabını boşalttım raflarını yıkadım ay bugun ne çok iş çıkardım kendime:)Ben de etli patlıcan ya da türlü yapacağım fırında. Daha yapacağım yani :)
Tam da demek istediğim şey taştan yumuşak herşeyTaştan yumuşak be varsa bayılırız biz değil mi ortim :)
Zor iş taşın yerles, Allah kolaylik versin.Ben yeni taşındım canım. Daha 4gun oldu. Benim isim daha bir süre devam eder sanıyorum
Kökten çözüm olması adına biz oturup boğazımızı yiyelim bence :)Tam da demek istediğim şey taştan yumuşak herşeyortim ne çektik be bu boğazdan
Kökten çözüm olması adına biz oturup boğazımızı yiyelim bence :)
Ay benimde yemeğim yok buzdolabını boşalttım raflarını yıkadım ay bugun ne çok iş çıkardım kendime:)
varsa bir proteinli birşey ye :) yoksa yap bir soğanlı yumurta onu ye :)Bende mutfak temizliyorum öldüm valla cok yoruldum cooook da acıktım ne yesem bilemedm
Yarın
varsa bir proteinli birşey ye :) yoksa yap bir soğanlı yumurta onu ye :)
Yarın
varsa bir proteinli birşey ye :) yoksa yap bir soğanlı yumurta onu ye :)
Altına imzamı atarım :)))Son olarak
Soğanlı yumurta candır
Aynı durum bizde de geçerli. Eşimin tek desteği; kumanda elinde olduğu için bu hengamede onu kabetmemekle oldu.Zor iş taşın yerles, Allah kolaylik versin.
Bende geçen sene tasindim oğlum 6 aylikti tek başıma ev topladım, tek başıma temizlik yerleşme tam 1 ayimi aldı tam yerlesmem
Kökten çözüm olması adına biz oturup boğazımızı yiyelim bence :)
Kumanda önemli tabii. Ev taşınırken ilk kurtarılacak şey :)))Aynı durum bizde de geçerli. Eşimin tek desteği; kumanda elinde olduğu için bu hengamede onu kabetmemekle oldu.
ya canım ne istiyor söylesem gülersiniz.. lahmacun :) geçen gelişimde yiyememiştim. buradaki etler çok lezzetsiz burada yenmiyor o nedenle. Resmen hayalini kuruyorum. Ağzım sulanıyor şu an yazarken bile.Geldiğimde mutlaka yiyeceğim de 1 tanede durabilmeyi diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?