Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bugünkü menümü yazayım erkenden, akşam yemeğinde kararsızım yoksa gerisi hazır

Sabah ; 1 tanesinin beyazı toplam 2 yumurta ve 1 kaşık yulaf ezmesi ile omlet , 1 wasa , 5 Zeytin, salatalık biber

Ara ; şekersiz sütsüz filitre kahve

Öğlen ; 6 kaşık fırında etli türlü, 1 dilim ekmek

Ara ; 1 kivi 2 ceviz

Akşam ; öğlen ile aynı olabilir ya da yarın tartı günü olduğu için 4 kaşık yoğurt 1 nektarin 2 kaşık çiya olabilir veya çiğ kabak +yoğurt olabilir.. buna karar veremedim

-3 litre su + 1 litre dukan bira
- spor yapmak lazım ama bugün de hiç yapasım yok. İlerleyen saatlerde bakacağız artık :)

Ben yeni taşındım canım. Daha 4gun oldu. Benim isim daha bir süre devam eder sanıyorum
Zor iş taşın yerles, Allah kolaylik versin.
Bende geçen sene tasindim oğlum 6 aylikti tek başıma ev topladım, tek başıma temizlik yerleşme tam 1 ayimi aldı tam yerlesmem

Zor iş taşın yerles, Allah kolaylik versin.
Bende geçen sene tasindim oğlum 6 aylikti tek başıma ev topladım, tek başıma temizlik yerleşme tam 1 ayimi aldı tam yerlesmem
Aynı durum bizde de geçerli. Eşimin tek desteği; kumanda elinde olduğu için bu hengamede onu kabetmemekle oldu.

Ay bende çok severim, ye mutlaka denizcim :)

Bugunku menum
Sabah
peynır domates salatalık, kıymalı soganlı biberli yumurta,bıber,yesılcay,3 ceviz
Ara Sade tkahvesi
Ara sütlü Filtre kahve
Aksam 2 kase yoğurt (bıri zencefıllı tarcınlı zerdecallı)
Soda
Mısır püsküllü su
2lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…