- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.681
Altına imzamı atarım :)))
Soğanlı yumurta ile zayiflayanlar takımı olacağız yakında
ya canım ne istiyor söylesem gülersiniz.. lahmacun :) geçen gelişimde yiyememiştim. buradaki etler çok lezzetsiz burada yenmiyor o nedenle. Resmen hayalini kuruyorum. Ağzım sulanıyor şu an yazarken bile.Geldiğimde mutlaka yiyeceğim de 1 tanede durabilmeyi diliyorum :)
Birde doğum sonrası var
Yağlı ye sütun yağlı olsun
Tatlı ye sütün tatlı olsun
Özellikle ilk hamileligini yaşayanlara bu eziyeti yapmayın burdan sesleniyorum rahat bırakın yahuu
Selam bayanlar bende katildim aranizaa
Ay bende yapcam ama eve gitmeyi bekliyorum. Yoksa bunsaatten sonra artık yapmadan mı acaba? Eve gitmem 11 i bulacak çünkü.fancynancy 1 saat yürüyüş yarım saat dambıl ile kol ve sırt çalışması
Yarın tartı günü olmasa yatardım kesin ama kalktım yaptım ne yapayım :))
Gecen haftanın tam tersı bır tablo beklemez ıns bızı ferah cımAy bende yapcam ama eve gitmeyi bekliyorum. Yoksa bunsaatten sonra artık yapmadan mı acaba? Eve gitmem 11 i bulacak çünkü.
Sonra kk da yarışmalara girersinancak kilo yapyor
Etkileyici yani öylemiTatlım geceleri yatmadan önce minicik azıcık vazelin sür göz kenarlarına, çok yağlı olduğuniçin fazla sürersen yağ bezesi yapabilir. Krem falan bilmiyorum ama aklıma geldikçe sürüyorum.
Merhaba canım donmene sevindim inşallah kalan kilolarda gider sen azimlisin çünkü baya bi kilo verdin.Kaanin annesi, dirilisci hatun ben geldim .
Kızlar beni de takıma alın.
3 aydır diyetteyim .
İsveç diyeti ile 13 günde 6 kilo verdim . 81 den 75 e düstüm Ramazanda buradaki bir gurupla 1 ayda 5 kilo daha verip 80 e düştüm.
Sonra takılı kaldı. Çok dikkat etsem de 68 de kaldı kilom 1 temmuzdan beri .
Tabi motivasyonum düştü ve 1 kilo geri aldım
Şuan 69 kiloyum . Ve okullar açılıncaya kadar 65 kilo olmak istiyorum.
Beni de takıma alın.
83 oldun dimi
Bugün canım yine soğanlı biberli yumurta istedi ay nerdeyse 1 haftadır yumurtalı şeyler yemekten ben yumurtliycam.
Bugünkü menum
Kahvaltı: yarım domates 2 biber 5 zeytin, kk kadar peynir, 1 tk bal, 2 dilim ekmek 1 kupa çay
Ara : 1 kupa sütlü Türk Kahvesi
Öğlen : Yoğurtlu kabak kavurma 1 dilim ekmek
Ara: yarım muz
Aksam: saat 17.30 da tavuklu salata 1 sb soğuk çay
Su 3 lt
45 dk yürüyüş
15 dk egzersiz
Kaanin annesi, dirilisci hatun ben geldim .
Kızlar beni de takıma alın.
3 aydır diyetteyim .
İsveç diyeti ile 13 günde 6 kilo verdim . 81 den 75 e düstüm Ramazanda buradaki bir gurupla 1 ayda 5 kilo daha verip 80 e düştüm.
Sonra takılı kaldı. Çok dikkat etsem de 68 de kaldı kilom 1 temmuzdan beri .
Tabi motivasyonum düştü ve 1 kilo geri aldım
Şuan 69 kiloyum . Ve okullar açılıncaya kadar 65 kilo olmak istiyorum.
Beni de takıma alın.
Hoşgeldin aramızaSelam bayanlar bende katildim aranizaa
Sonra kk da yarışmalara girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?