- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.701
Hoşgeldin aramıza.. umarım kolayca ideal kilona ulaşırsın. Epey kilo vermişsin kalanını da verirsin zaten kalanını da verirsin burada bizimleKaanin annesi, dirilisci hatun ben geldim .
Kızlar beni de takıma alın.
3 aydır diyetteyim .
İsveç diyeti ile 13 günde 6 kilo verdim . 81 den 75 e düstüm Ramazanda buradaki bir gurupla 1 ayda 5 kilo daha verip 80 e düştüm.
Sonra takılı kaldı. Çok dikkat etsem de 68 de kaldı kilom 1 temmuzdan beri .
Tabi motivasyonum düştü ve 1 kilo geri aldım
Şuan 69 kiloyum . Ve okullar açılıncaya kadar 65 kilo olmak istiyorum.
Beni de takıma alın.
Hele bir ne yediğini söyle de ona göre karar verelim. Diyete uyduysan saat geç olduğu için istersen yapmayabilirsin. Ama uymadıysan gece yarısı da olsa biraz yap bence :)Ay bende yapcam ama eve gitmeyi bekliyorum. Yoksa bunsaatten sonra artık yapmadan mı acaba? Eve gitmem 11 i bulacak çünkü.
Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Akşam üzere tam işlerim bitti derken eşim ille gel beni şirketten al deditabi dün bir anlık sinirle arabayı tamirciye bırakıp döndük
Hazır kızlarda yokken hadi bir de baş başa yemek yiyelim dedik ve akşam trafiği de olunca ancak 9 gibi eve girebildik
Malum yarın hem cuma hemde Ayşeyle bizim kontrol günümüz
İnşallah bu hafta çoook güzel rakamlarla döneriz takımlarımıza
Umarımmm, akşam tartıdaki rakam beni çok demoralize etti ama dur bakalım. Yarın ola hayır olaGecen haftanın tam tersı bır tablo beklemez ıns bızı ferah cım
Ohhooo benim saçlar bir başladı ki, ama bizimki yaşlılık değil kuzucum bilmiyorum sen sık boyattın mı saçını ama benimkisi hep kimyasaldan azdı böyleEtkileyici yani öylemi
Vazelin alacağım en kisa sürede teşekkür ederim zaten sacimdada aklar çıktı 10 u geçik sanırım. Nine gibi olacağım yakinda
Azıcık dışına çıkmış olabilirim ama gerçekten çok değil.Hele bir ne yediğini söyle de ona göre karar verelim. Diyete uyduysan saat geç olduğu için istersen yapmayabilirsin. Ama uymadıysan gece yarısı da olsa biraz yap bence :)
Yapma yaaaUmarımmm, akşam tartıdaki rakam beni çok demoralize etti ama dur bakalım. Yarın ola hayır ola
İnşallaahhhYapma yaaa
Degıldır o yanlıştır yanlısssss
Yok ben bi diyete bağlı kalamiyorum takılıyorum öylesendemi kuşhan yapıyosun canım
Hatice sen daha izindesin degil mi kendi tartinda tartilmadin yani tarti farki var o yuzden istersen bildirim yapma eve gidinceye kadar bildirim yapmadi yazalimGünaydin kizlarKilo bildirimi: 65kg
Yüzde: %-0,77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?