- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.001
Hadi bakalım şimdiden hayırlı yolculuklar canım. Yolculuklar beni hep heyecanlandırır şimdi sende kesin oylesindir :)Çarşamba günü benim yolculuk 30 ağustosta. İstanbuldan izmite de 1 eylülde geçeceğim
Özlem halter sakat bence barfiks daha mantıklı. Bence vücut ağırlığın ile çalışmak daha doğru geliyor. Sonuçta biz sürekli bu ağırlıklara maruz kaldığımızda kikirdaklarimiz disklerimiz hatta sinirlerimiz zarar görüyor. 1 yada 2kg bence bir bayan için yeterli. Eğer vücut geliştirme yarışmasına görmeyecekseAman 5 kg dambıl alamadim gitti zaten. Düz 5 kg agırlık mı alsak 30 kg halter seti mi alsak diye arada kalınca alamadik gitti.Sımdide barfikse taktim. Ondanda istiyorum.
Kızımda pembe dambil siparisi verdi babasına..
Haklisin. Bunu kg arttırarak değil sayı ve set arttırarak da yapabilirizi savunuyorum ben.Bence ölçü bugun çalışan kasların yarın ağrıması. Eğer ağrıyorsa gayet iyi :)
Kızım sen sonunda 36 beden 70 kilo sırf kas olacaksın demedi deme.
Seni olimpiyatlara falan mı yazdırsak naapsak.
Yok canımSpor spordur evde oturup spor yapanlara laf atmayalım lütfen :) ben de yaptım sporumu bir kaç işimi şöyle uzandım akşam yemeği yerim bir saate sonra ütü var
Anlasildi elvan cim senin neden bayramlik almak istedigin 80 lerden dusmussun hadi bakalimKızlar ne yapıyorsunuz .
Bugünkü menüm ;
Sabah sekersiz türk kahvesi
Öğle Ispanak yemeği ve bir domates
Ara: Gün kurusu kayısı ve ceviz
Akşam : İki katı yumurta ve salata
Spor bayram temizliği
Geçen bayram eşimin memleketindeydik. Bizim ailede kimse zayıfladığımı görmedi. Bu bayram görecekler. Bayramlık almalıyım . 42 beden
Ne zaman? Ay bu Murat başoğlu olaylarında daha dün adam aklıma geldi. Bir bu Murat birde vatan şaşmaz ne beyefendi derdik hicbir vukuatlu haberleri yoktu dedim. Murat başka naneler karıştırdığı için haber olmamış bir vatan kaldı eskilerden adam gibi adam dedim. Benimde maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor. Çok üzüldüm şimdiVatan şaşmaz ölmüş yadefne joy foster'a üzülmüştüm böyle en son
ay sorma o haberler benide çok kızdırdı ne iğrençNe zaman? Ay bu Murat başoğlu olaylarında daha dün adam aklıma geldi. Bir bu Murat birde vatan şaşmaz ne beyefendi derdik hicbir vukuatlu haberleri yoktu dedim. Murat başka naneler karıştırdığı için haber olmamış bir vatan kaldı eskilerden adam gibi adam dedim. Benimde maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor. Çok üzüldüm şimdi
Ne zaman? Ay bu Murat başoğlu olaylarında daha dün adam aklıma geldi. Bir bu Murat birde vatan şaşmaz ne beyefendi derdik hicbir vukuatlu haberleri yoktu dedim. Murat başka naneler karıştırdığı için haber olmamış bir vatan kaldı eskilerden adam gibi adam dedim. Benimde maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor. Çok üzüldüm şimdi
Igrenc bile az kalıyor. Karısı ve oğlunu alıp amerikaya gitmiş. Oraya yerleşeceklermiş. Insan gibi yaşayamadın böyle sürgün olursun. Neyse çok birşey demeyeceğim sinirlerim bozuluyoray sorma o haberler benide çok kızdırdı ne iğrenç
Hiç sorma. Ölüm meleği ensemizde geziyor ama biz hiç öleceğimizi aklımıza getirmiyoruz.Az önce haberini gördüm canım, sevgilisi otelde sırtından vurmuş, sonra da intihar etmiş. Yazık iyi çocuktu. Çocuklar duymasını açtım izliyorum o var valla. Hayat çok garip ya.
Katılıyorum sana canım bende 2 kg dambıl var ertesi gün hiiiiç ağrım olmuyor.Bence ölçü bugun çalışan kasların yarın ağrıması. Eğer ağrıyorsa gayet iyi :)
Canım benim agzindan bal damlıyor ben 36 beden olayımda gerekirse 75 kiloda kalayım.Kızım sen sonunda 36 beden 70 kilo sırf kas olacaksın demedi deme.
Seni olimpiyatlara falan mı yazdırsak naapsak.
iyiki hatırlattın Kaptan'ım kalmistır insallah.Beni kaldırır mı acaba? Esim kapıda saglıklı olmaz duvara monte edilenler daha iyi olur diyor ama ben alayim a101'den onun alıp takmasını beklersem daha coook beklerim..ozlem a101 de kaldiysa barfiks gelmisti persembe gun bi bak istersen bende ogluslara alacaktim 14.99 a hemen kaptim valla cok muhtesem degil ama isini gorur
Gel şunu 5 kg yapalım ortim..Özlem halter sakat bence barfiks daha mantıklı. Bence vücut ağırlığın ile çalışmak daha doğru geliyor. Sonuçta biz sürekli bu ağırlıklara maruz kaldığımızda kikirdaklarimiz disklerimiz hatta sinirlerimiz zarar görüyor. 1 yada 2kg bence bir bayan için yeterli. Eğer vücut geliştirme yarışmasına görmeyecekse
Ayyy yerim pembe dambıllarını onun. Ailecek sporAman 5 kg dambıl alamadim gitti zaten. Düz 5 kg agırlık mı alsak 30 kg halter seti mi alsak diye arada kalınca alamadik gitti.Sımdide barfikse taktim. Ondanda istiyorum.
Kızımda pembe dambil siparisi verdi babasına..
Ortim spor da manyağa bağladın sonundaKatılıyorum sana canım bende 2 kg dambıl var ertesi gün hiiiiç ağrım olmuyor.
Canım benim agzindan bal damlıyor ben 36 beden olayımda gerekirse 75 kiloda kalayım.
iyiki hatırlattın Kaptan'ım kalmistır insallah.Beni kaldırır mı acaba? Esim kapıda saglıklı olmaz duvara monte edilenler daha iyi olur diyor ama ben alayim a101'den onun alıp takmasını beklersem daha coook beklerim..
Ona tutunup kendimi yukarı cekmeyi cook istiyorum.
Seni tutmak ne mümkünGel şunu 5 kg yapalım ortim..
Şimdiden işlemeye başla çocukların beynine beynineAyyy yerim pembe dambıllarını onun. Ailecek sporya benimkilerde hayırlısıyla büyüse de bende rahat rahat yapabilsem sporlarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?