Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aman 5 kg dambıl alamadim gitti zaten. Düz 5 kg agırlık mı alsak 30 kg halter seti mi alsak diye arada kalınca alamadik gitti. Sımdide barfikse taktim. Ondanda istiyorum.
Kızımda pembe dambil siparisi verdi babasına..
Özlem halter sakat bence barfiks daha mantıklı. Bence vücut ağırlığın ile çalışmak daha doğru geliyor. Sonuçta biz sürekli bu ağırlıklara maruz kaldığımızda kikirdaklarimiz disklerimiz hatta sinirlerimiz zarar görüyor. 1 yada 2kg bence bir bayan için yeterli. Eğer vücut geliştirme yarışmasına görmeyecekse

Anlasildi elvan cim senin neden bayramlik almak istedigin 80 lerden dusmussun hadi bakalim

Günün menüsü;
Sabah
1kk light süzme peynir
3tn siyah zeytin (zeytin çekirdeğini yutmak bağırsakları calistirip kabızlığı önlüyormuş diye çekirdeğini de yuttum. Bakalım sonuç ne olacak)
4catal Sucuklu yumurta (sucuğun kendi yağında yaptım)
Domates salatalık yeşil biber

Öğlen
4tane lahana sarması
Domates salatası

Akşam
Zeynep'ten kalan 2 kucuk kaşık haşlanmış patates
Suyu saymadım
Spor yok. Ütü yapacaktım kolum ağrıyor diye o da kaldı.

Vatan şaşmaz ölmüş ya defne joy foster'a üzülmüştüm böyle en son
Ne zaman? Ay bu Murat başoğlu olaylarında daha dün adam aklıma geldi. Bir bu Murat birde vatan şaşmaz ne beyefendi derdik hicbir vukuatlu haberleri yoktu dedim. Murat başka naneler karıştırdığı için haber olmamış bir vatan kaldı eskilerden adam gibi adam dedim. Benimde maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor. Çok üzüldüm şimdi

ay sorma o haberler benide çok kızdırdı ne iğrenç

Az önce haberini gördüm canım, sevgilisi otelde sırtından vurmuş, sonra da intihar etmiş. Yazık iyi çocuktu. Çocuklar duymasını açtım izliyorum o var valla. Hayat çok garip ya.

Az önce haberini gördüm canım, sevgilisi otelde sırtından vurmuş, sonra da intihar etmiş. Yazık iyi çocuktu. Çocuklar duymasını açtım izliyorum o var valla. Hayat çok garip ya.
Hiç sorma. Ölüm meleği ensemizde geziyor ama biz hiç öleceğimizi aklımıza getirmiyoruz.

Bence ölçü bugun çalışan kasların yarın ağrıması. Eğer ağrıyorsa gayet iyi :)
Katılıyorum sana canım bende 2 kg dambıl var ertesi gün hiiiiç ağrım olmuyor.
Kızım sen sonunda 36 beden 70 kilo sırf kas olacaksın demedi deme.

Seni olimpiyatlara falan mı yazdırsak naapsak.
Canım benim agzindan bal damlıyor ben 36 beden olayımda gerekirse 75 kiloda kalayım.

ozlem a101 de kaldiysa barfiks gelmisti persembe gun bi bak istersen bende ogluslara alacaktim 14.99 a hemen kaptim valla cok muhtesem degil ama isini gorur
iyiki hatırlattın Kaptan'ım kalmistır insallah.Beni kaldırır mı acaba? Esim kapıda saglıklı olmaz duvara monte edilenler daha iyi olur diyor ama ben alayim a101'den onun alıp takmasını beklersem daha coook beklerim..
Ona tutunup kendimi yukarı cekmeyi cook istiyorum.

Gel şunu 5 kg yapalım ortim..

Aman 5 kg dambıl alamadim gitti zaten. Düz 5 kg agırlık mı alsak 30 kg halter seti mi alsak diye arada kalınca alamadik gitti. Sımdide barfikse taktim. Ondanda istiyorum.
Kızımda pembe dambil siparisi verdi babasına..
Ayyy yerim pembe dambıllarını onun. Ailecek spor ya benimkilerde hayırlısıyla büyüse de bende rahat rahat yapabilsem sporlarımı.

Ortim spor da manyağa bağladın sonunda
Birde spor salonlarında bir alet var adını bilmiyorum ama.... yuksekce bir aletti. kollarından destek alıp bacaklarını 90 derece açı olacak şekilde kaldırıyorsun. Acayip karın çalıştırıyordu. Tabi sadece karın değil tüm vücut çalışıyordu

Ayyy yerim pembe dambıllarını onun. Ailecek spor ya benimkilerde hayırlısıyla büyüse de bende rahat rahat yapabilsem sporlarımı.
Şimdiden işlemeye başla çocukların beynine beynine Zeynep'i görmüyormusun çocuk herdaim sporda. jesicca ya da başladı. Onu da en çok side to side yaparken ayak attıı figür var halay çeker gibi onu yapiyor. Birgün beraber başlayacağız inşALLAH. Halılar yok şimdi alt kata çok ses gider diye başlayamadım. Ama Zeynep'i kimse spor konusunda durduramaz maşallah 0zlem 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…