Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm;
Sabah ;2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 2 wasa, domates salatalık, biber

Ara şekersiz sütsüz kahve

Öğlen ; haşlanmış tavuk göğsü veya 80 gr ton balığı ile yağsız tuzsuz limonlu salata, 2 dilim etimek

Ara : 1 yeşil elma, 7 fındık

Akşam ; 1 kabak fırında yağsız dereotu karabiber kırmızı biber ile , 4 kaşık yoğurt

Ara ; belki bir zencefil çayı

-3 litre su+1 litre dukan bira
-1 saat yürüyüş

Günaydın kizl

canım bizde bayram için köye gidicez ve orda tlf pek çekmiyor çokda kalablık oluyoruz ben bayramda pek menü felan paylasabilecegimi sanmıyorum eve dönsek de pek fırsat olmaz akraba gezmesinden felan

spor hiç yapamıyorum son günlerde vaktim olmuyor
pilavda normalde yemiyorum ama aksam çok canım cekti yedim biraz öğrendiğim iyi oldu
iş yaparkende suyu içmeyi unutuyorum ben biraz tuhaf öyle karışımlarıda içemiyorum midem bulanıyor dukan birası yapıyordum onuda bıraktım çok iğrenç

Bazılarının azalmayabilir. Kalabalık ailesi olanlar vardır. Ama bayram 4 gün nihayetinde. Fırsat buldukça paylaşımda bulunmaya çalışalım.

Ben bilirim bu bahanelerin aynısından bende de var onun için evde 500cc lik bardaklar kullanıyorum. Bazen oda sıcaklığında icemiyorumu bahane ederim bazen de su soğuk icemiyorumu. Mutlaka bahanem var yani. Ama büyük bardak olunca 4 bardak zorla içsen zaten 2lt yapıyor. Bir dene sende istersen

öyle oluyo aynen denicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…