- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.961
Bende senin gibi düşünüyorum kaptanım. Hele ki çocuklar öyle çabuk büyüyorlar ki...Zaten surekli birseyler alinca acikcasi ben ne cocuklara ne kendime birsey almadim giyilmemis kiyafetlerinden giydirecegim
Canım polikistik over sendromlarının % 80 i insülin direnci ile ilişkili ve onun için ilaç kullanıp, spor ve diyet yaparsan pko da düzeliyor der benim doktorum. Bende de var ama adet düzensizliğim yok ve hiç olmadı.fakat kilo artınca yumurtlamadan regl olma durumu sık gerçekleşir dedi en son gittiğim doktor ve bebek istediğimiz için ben de tam gaz diyete başladım.
Tek başına bu bir ölçü müdür bilemem ama sizlere bir örnek vermek isterim; İsveç diyeti yapan arkadaşımdan bahsetmiştim ve haftaiçi diyetisyene başlamıştı. Metabolizma hızı bilin bakalım kaç 1290 peki benim metabolizma hızım kaçtı en son? Toplam 1600 lerde..benim son ölçümüm 81 de yapıldı o benden 11 kilo zayıf hali ile başladı ve bakıyorum yağ oranlarımız aynı..
başka bir kaç örneğim de var ama şimdi uzun uzun yazmayayım.zayıf olmak istiyoruz ama yanında sağlıklı olmak da istememiz gerekmez mi ? Uzun süre o kiloda takılman vücudun bir sorun var algısından kaynaklanıyor ve seni korumak için kendini kitliyor.o seni korumak için bu çabalara girmişken senin onu aç bırakıp cezalandırman haksızlık bence :) senin sağlıklı beslenerek ona herşeyin normal ve kontrol altında olduğunu anlatman lazım ki, sonunda o da ikna olsun. kaçamaksız spor ile desteklenen diyetler ile bir hafta, iki hafta bırak tartıda 100 gr eksilmediğini gör ( ki uzun sürmeyecek) ama devam et vücudunu iyi beslemeye ve spor ile kas almaya. Vücudun sana asla ihanet etmeyecek ve sonunda o da herşeyin gayet iyi olduğunu kabul edip sana tartıda istediği verecektir. Sonuç? Sağlıklı zayıf ve kaslı insan olacaktır,ki amaç bu zaten :)
Günaydın canım:)Günaydın kızlar
mutlu keyifli ve kaçamaksız pazarlar :)
Ne dedin duyamadım canım ? zemin sorunu çözüldü diyet tekrar başladı ve Bayram sonu sahalara dönüyorum mu dedin?Günaydın canım:)
Kızlar
Etap birleştirildi ama kontrollü gitmek adına pazartesi ve cuma tartılmalarımızı yapsak mı, ne dersiniz? Bir de bayramda listedeki ya da izindeki herkes menü paylaşsa mı acaba? Zaman meselesi elbette ama ilk günden sonra yoğunluk azalmaz mı?
Bravo bence gayet güzel bir liste olmuşsporda olursa tadından yenmez artık birde bulgur ödem ve şişlik yapar perşembe akşamları yeme hatta karbonhidrat ödem yapıyor bunu bilerek daha çok su tüketmek lazım ve perşembe günü dikkat etmek lazım. Malum cuma tartısı
Suyu yeni farkettim çok az içmişsin. Günde en az 2.5lt içmeliyiz. Bunun 1lt detoks su olursa süper olur. Bende çok su içemeyen birisiyim. Suya limon kabuk tarçın taze zencefil koyup içiyordum. Sende içebileceğin şeyler koyabilirsin. Nane çok fresh bir tat veriyor mesela
Evet öyle didim canım. Doğru duymuşsunNe dedin duyamadım canım ? zemin sorunu çözüldü diyet tekrar başladı ve Bayram sonu sahalara dönüyorum mu dedin?
Bayramlıklarınızı aldınız mı kızlar? Ben hâlâ almadım.
Bazılarının azalmayabilir. Kalabalık ailesi olanlar vardır. Ama bayram 4 gün nihayetinde. Fırsat buldukça paylaşımda bulunmaya çalışalım.Kızlar
Etap birleştirildi ama kontrollü gitmek adına pazartesi ve cuma tartılmalarımızı yapsak mı, ne dersiniz? Bir de bayramda listedeki ya da izindeki herkes menü paylaşsa mı acaba? Zaman meselesi elbette ama ilk günden sonra yoğunluk azalmaz mı?
Ben bilirim bu bahanelerin aynısından bende de varspor hiç yapamıyorum son günlerde vaktim olmuyor
pilavda normalde yemiyorum ama aksam çok canım cekti yedim biraz öğrendiğim iyi oldu
iş yaparkende suyu içmeyi unutuyorum ben biraz tuhaföyle karışımlarıda içemiyorum midem bulanıyor dukan birası yapıyordum onuda bıraktım çok iğrenç
Bazılarının azalmayabilir. Kalabalık ailesi olanlar vardır. Ama bayram 4 gün nihayetinde. Fırsat buldukça paylaşımda bulunmaya çalışalım.
Ben bilirim bu bahanelerin aynısından bende de varonun için evde 500cc lik bardaklar kullanıyorum. Bazen oda sıcaklığında icemiyorumu bahane ederim bazen de su soğuk icemiyorumu. Mutlaka bahanem var yani. Ama büyük bardak olunca 4 bardak zorla içsen zaten 2lt yapıyor. Bir dene sende istersen
Kesinlikle kas lazım. Bunun içinde spor yapmalı ki sarkmasın odamız buramiz:)
birde yapsak süper olacakKesinlikle kas lazım. Bunun içinde spor yapmalı ki sarkmasın odamız buramiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?