Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar

Bence seni kaldırır kız kaç kilosun ki sanki. İnşallah canım hepimiz özge gibi 36 beden tulum giyelim. Tabi ben önce inşallah hamile tulumumu giyebilirim

Günaydın 5.takımın fıstıkları.
Bizim evde kogus kalk emri verildi. Özel sektör işler bizi bekler. Turkiye' yi kalkındırmaya gidiyorum ben. Sonra görüşürüz

Günaydın canım, izin bitti mi ya? Tam biz izne çıkmışken

Herkese günaydın
Güzel bir hafta olur umarım. Sabah tartıldım, bayram hedefine kaldı 300 gr.. onu da 5 günde veririm muhtemelen, ama arada uçak yolculuğu falan olacak tartıda nasıl görünür bilmiyorum. 69 benim önemli bir direnç kilomdur. 5 Eylül'de diyetisyene o kiloda gitmek hem 6 lara uygun bir diyet almak hem de o direnci onunla kırmak gibi bir beklentim var. Bakalım umarım olur..

Eklentiler

• IMG_1258.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 35
Günaydın canım
Umarım önce güzel haberler,sonra da hamile tulumu seni bekler..

Günaydın 5.takımın fıstıkları.
Bizim evde kogus kalk emri verildi. Özel sektör işler bizi bekler. Turkiye' yi kalkındırmaya gidiyorum ben. Sonra görüşürüz
Özel sektör ile hep acılı bir ilişkim vardı. 10 senenin sonunda ayrılıp,en güzel yıllara,öğrencilik günlerime döndüğüm için sayende kendimi şanslı hissettim. Dil Fransızca olmasa daha iyi olacaktı ama her güzelin bir kusuru var ne yapalım. :)

Bugünkü menüm ;
Sabah: 2 wasa, 2 yumurtalı mantarlı omlet, 5 zeytin, domates, salatalık , biber

Ara ; filitre kahve

Öğlen; 6 kaşık mantar sote, 1 dilim ekmek, 3 kaşık yoğurt

Ara: 1 elma, 2 ceviz, zencefil çayı

Akşam ; 2 kepçe mercimek çorbası, 1 tuzsuz etimek, 3 kaşık yoğurt

Ara ; yeşilçay

-3 litre su
- biraz işlerim var toparlarsam spor olacak. Bugünden sonra da pek fırsat olmaz sanırım

Bu arada dün yazmadım sonra ama 3 saat sporum vardı fancynancy

Zencefil çayını nasıl yapıyordun geçen nette gördüm zayıflamaya yardımcıymış

Ay rakama keşke benim olsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…