- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.021
Katılıyorum sana canım bende 2 kg dambıl var ertesi gün hiiiiç ağrım olmuyor.
Canım benim agzindan bal damlıyor ben 36 beden olayımda gerekirse 75 kiloda kalayım.
iyiki hatırlattın Kaptan'ım kalmistır insallah.Beni kaldırır mı acaba? Esim kapıda saglıklı olmaz duvara monte edilenler daha iyi olur diyor ama ben alayim a101'den onun alıp takmasını beklersem daha coook beklerim..
Ona tutunup kendimi yukarı cekmeyi cook istiyorum.
Günaydın 5.takımın fıstıkları.
Bizim evde kogus kalk emri verildi. Özel sektör işler bizi bekler. Turkiye' yi kalkındırmaya gidiyorum ben. Sonra görüşürüz
Günaydın canımGünaydın kızlar
Bence seni kaldırır kız kaç kilosun ki sanki. İnşallah canım hepimiz özge gibi 36 beden tulum giyelim. Tabi ben önce inşallah hamile tulumumu giyebilirim
Günaydın canım, izin bitti mi ya? Tam biz izne çıkmışken
Özel sektör ile hep acılı bir ilişkim vardı. 10 senenin sonunda ayrılıp,en güzel yıllara,öğrencilik günlerime döndüğüm için sayende kendimi şanslı hissettim. Dil Fransızca olmasa daha iyi olacaktı ama her güzelin bir kusuru var ne yapalım. :)Günaydın 5.takımın fıstıkları.
Bizim evde kogus kalk emri verildi. Özel sektör işler bizi bekler. Turkiye' yi kalkındırmaya gidiyorum ben. Sonra görüşürüz
Zencefil çayını nasıl yapıyordun geçen nette gördüm zayıflamaya yardımcıymışBugünkü menüm ;
Sabah: 2 wasa, 2 yumurtalı mantarlı omlet, 5 zeytin, domates, salatalık , biber
Ara ; filitre kahve
Öğlen; 6 kaşık mantar sote, 1 dilim ekmek, 3 kaşık yoğurt
Ara: 1 elma, 2 ceviz, zencefil çayı
Akşam ; 2 kepçe mercimek çorbası, 1 tuzsuz etimek, 3 kaşık yoğurt
Ara ; yeşilçay
-3 litre su
- biraz işlerim var toparlarsam spor olacak. Bugünden sonra da pek fırsat olmaz sanırım
Bu arada dün yazmadım sonra ama 3 saat sporum vardıfancynancy
Ay rakama keşke benim olsa:)Herkese günaydın
Güzel bir hafta olur umarım. Sabah tartıldım, bayram hedefine kaldı 300 gr.. onu da 5 günde veririm muhtemelen, ama arada uçak yolculuğu falan olacak tartıda nasıl görünür bilmiyorum. 69 benim önemli bir direnç kilomdur. 5 Eylül'de diyetisyene o kiloda gitmek hem 6 lara uygun bir diyet almak hem de o direnci onunla kırmak gibi bir beklentim var. Bakalım umarım olur..
Hayırlısı olsun inşallah hakkında:)Merhaba hanımlar, hamile tulumu yalan oldu :)
Biyokimyasal gebelik geçirmişim, bayrama kaldı 4 gün acil diyetimi yapim bari de geç kalmış olmayım :)
Çok zor isveç ben hiç yapmaya cesaret edemedim afiyet olsun sandviçinGünaydın,
Valla kızlar İsveci bıraktım.
Sabah kahvaltısı
1 domates , biraz peynir , 1 yaprak marul, 1 biber ile sandviç yaptım yedim .
Canım ben poşet çay almıştım. Sallama çay içiyorum yaniZencefil çayını nasıl yapıyordun geçen nette gördüm zayıflamaya yardımcıymış
Umarım bir gün keyifle giyersin.Merhaba hanımlar, hamile tulumu yalan oldu :)
Biyokimyasal gebelik geçirmişim, bayrama kaldı 4 gün acil diyetimi yapim bari de geç kalmış olmayım :)
Senin de olacak ki.. sen karar verdiğinde nasıl güzel kilo veriyorsun hatırlatırım :)Ay rakama keşke benim olsa:)
Bence çok doğru bir karar olmuş ve afiyet olsun.Günaydın,
Valla kızlar İsveci bıraktım.
Sabah kahvaltısı
1 domates , biraz peynir , 1 yaprak marul, 1 biber ile sandviç yaptım yedim .
Ay evet haklısın canımSenin de olacak ki.. sen karar verdiğinde nasıl güzel kilo veriyorsun hatırlatırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?