Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler.

1. Gun : 69,8 kg
2. Gün : 67.9 kg
3. Gün : 67,1 kg

Sabah eşime ve çocuklarima pazar kahvaltısı hazırlayacağım . Sabah Yürüyüş yok. Belki öğleden sonra.
Kahvaltım şekersiz türk kahvesi

Canım kızlar bende ne zaman yapayım azıcık motivasyonum yerine gelsin dediysem yaptırmadı bana İsveç. Takılmışsın madem aynen devam (kimse duymasın) ama dönüşte ya Karatay ya dukan tarzı bişeye dön ki psikolojin bozulmasın, gidenin bi kısmı anında gelecek çünkü. (Kovulmadan kaçayım)

Bayramlıklarınızı aldınız mı kızlar? Ben hâlâ almadım.

Sen 65li rakama uygun bişi al bence, maşallah sana.

Yaa çok mantıklı. Bu sayede önümüze geleni yemeyiz sanki. Yolculuk kaçında senin?

Gözümüzden kaçmaz Wendy. Birde bu kafada olan Özge vardı. O da bir ara isveç diye tutturmustu inatettimolacak

Gözümüzden kaçmaz Wendy. Birde bu kafada olan Özge vardı. O da bir ara isveç diye tutturmustu inatettimolacak

Yaptı iyi de verdi aslında. Sonrasında birazını alıp bi süre de sabit kalmıştı ama sonuçta hatun şu an 59 kiloya indi. 7 günden de bişi olmaz yaw.

Çarşamba günü benim yolculuk 30 ağustosta. İstanbuldan izmite de 1 eylülde geçeceğim

Ağırlık dedim diye 5kg ile değil tabiki. Ben boş kolumu kaldıramıyorum ağrıdan 1 kg bana yetiyor
Aman 5 kg dambıl alamadim gitti zaten. Düz 5 kg agırlık mı alsak 30 kg halter seti mi alsak diye arada kalınca alamadik gitti. Sımdide barfikse taktim. Ondanda istiyorum.
Kızımda pembe dambil siparisi verdi babasına..

Aman 5 kg dambıl alamadim gitti zaten. Düz 5 kg agırlık mı alsak 30 kg halter seti mi alsak diye arada kaldık. Sımdide barfikse taktim. Ondanda istiyorum.

Kızım sen sonunda 36 beden 70 kilo sırf kas olacaksın demedi deme.

Seni olimpiyatlara falan mı yazdırsak naapsak.

Kızım sen sonunda 36 beden 70 kilo sırf kas olacaksın demedi deme.

Seni olimpiyatlara falan mı yazdırsak naapsak.
Spor spordur evde oturup spor yapanlara laf atmayalım lütfen :) ben de yaptım sporumu bir kaç işimi şöyle uzandım akşam yemeği yerim bir saate sonra ütü var

Spor spordur evde oturup spor yapanlara laf atmayalım lütfen :) ben de yaptım sporumu bir kaç işimi şöyle uzandım akşam yemeği yerim bir saate sonra ütü var

Yanlış anlaşılma oldu sanırım, ben özlemin spor yapmasına laf söylemedim.

Sadece 30 kg halter, barfiks diyince öyle söyledim.

Haklısın evde oturup kimsenin sporuna laf etmek uygun değil.

Aman 5 kg dambıl alamadim gitti zaten. Düz 5 kg agırlık mı alsak 30 kg halter seti mi alsak diye arada kalınca alamadik gitti. Sımdide barfikse taktim. Ondanda istiyorum.
Kızımda pembe dambil siparisi verdi babasına..
ozlem a101 de kaldiysa barfiks gelmisti persembe gun bi bak istersen bende ogluslara alacaktim 14.99 a hemen kaptim valla cok muhtesem degil ama isini gorur

Yanlış anlaşılma oldu sanırım, ben özlemin spor yapmasına laf söylemedim.

Sadece 30 kg halter, barfiks diyince öyle söyledim.

Haklısın evde oturup kimsenin sporuna laf etmek uygun değil.
Şaka yapıyorum canım ya herkesin değişik nedenleri var spor yaparken de yapmazken de..

Kızlar ne yapıyorsunuz .
Bugünkü menüm ;
Sabah sekersiz türk kahvesi
Öğle Ispanak yemeği ve bir domates
Ara: Gün kurusu kayısı ve ceviz
Akşam : İki katı yumurta ve salata
Spor bayram temizliği
Geçen bayram eşimin memleketindeydik. Bizim ailede kimse zayıfladığımı görmedi. Bu bayram görecekler. Bayramlık almalıyım . 42 beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…