- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.981
O zaman kas yapmaktan ve agırlık çalısmaktan korkmuyoruz ortim..Kesinlikle kas lazım. Bunun içinde spor yapmalı ki sarkmasın odamız buramiz:)
Teşekkürler.Canım polikistik over sendromlarının % 80 i insülin direnci ile ilişkili ve onun için ilaç kullanıp, spor ve diyet yaparsan pko da düzeliyor der benim doktorum. Bende de var ama adet düzensizliğim yok ve hiç olmadı.fakat kilo artınca yumurtlamadan regl olma durumu sık gerçekleşir dedi en son gittiğim doktor ve bebek istediğimiz için ben de tam gaz diyete başladım.
Tek başına bu bir ölçü müdür bilemem ama sizlere bir örnek vermek isterim; İsveç diyeti yapan arkadaşımdan bahsetmiştim ve haftaiçi diyetisyene başlamıştı. Metabolizma hızı bilin bakalım kaç 1290 peki benim metabolizma hızım kaçtı en son? Toplam 1600 lerde..benim son ölçümüm 81 de yapıldı o benden 11 kilo zayıf hali ile başladı ve bakıyorum yağ oranlarımız aynı..
başka bir kaç örneğim de var ama şimdi uzun uzun yazmayayım.zayıf olmak istiyoruz ama yanında sağlıklı olmak da istememiz gerekmez mi ? Uzun süre o kiloda takılman vücudun bir sorun var algısından kaynaklanıyor ve seni korumak için kendini kitliyor.o seni korumak için bu çabalara girmişken senin onu aç bırakıp cezalandırman haksızlık bence :) senin sağlıklı beslenerek ona herşeyin normal ve kontrol altında olduğunu anlatman lazım ki, sonunda o da ikna olsun. kaçamaksız spor ile desteklenen diyetler ile bir hafta, iki hafta bırak tartıda 100 gr eksilmediğini gör ( ki uzun sürmeyecek) ama devam et vücudunu iyi beslemeye ve spor ile kas almaya. Vücudun sana asla ihanet etmeyecek ve sonunda o da herşeyin gayet iyi olduğunu kabul edip sana tartıda istediği verecektir. Sonuç? Sağlıklı zayıf ve kaslı insan olacaktır,ki amaç bu zaten :)
1. Gun : 69,8 kg
2. Gün : 67.9 kg
3. Gün : 67,1 kg
Sabah eşime ve çocuklarima pazar kahvaltısı hazırlayacağım . Sabah Yürüyüş yok. Belki öğleden sonra.
Kahvaltım şekersiz türk kahvesi
Bayramlıklarınızı aldınız mı kızlar? Ben hâlâ almadım.
Kızlar
Etap birleştirildi ama kontrollü gitmek adına pazartesi ve cuma tartılmalarımızı yapsak mı, ne dersiniz? Bir de bayramda listedeki ya da izindeki herkes menü paylaşsa mı acaba? Zaman meselesi elbette ama ilk günden sonra yoğunluk azalmaz mı?
Tabiki spor yapmadan oturduğumuz yerden kas olmuyorbirde yapsak süper olacak
Ağırlık dedim diye 5kg ile değil tabiki. Ben boş kolumu kaldıramıyorum ağrıdan 1 kg bana yetiyorO zaman kas yapmaktan ve agırlık çalısmaktan korkmuyoruz ortim..
Gözümüzden kaçmaz Wendy. Birde bu kafada olan Özge vardı. O da bir ara isveç diye tutturmustuCanım kızlar bende ne zaman yapayım azıcık motivasyonum yerine gelsin dediysem yaptırmadı bana İsveç. Takılmışsın madem aynen devam (kimse duymasın) ama dönüşte ya Karatay ya dukan tarzı bişeye dön ki psikolojin bozulmasın, gidenin bi kısmı anında gelecek çünkü. (Kovulmadan kaçayım)
Sen 65li rakama uygun bişi al bence, maşallah sana.
Yaa çok mantıklı. Bu sayede önümüze geleni yemeyiz sanki. Yolculuk kaçında senin?
Gözümüzden kaçmaz Wendy. Birde bu kafada olan Özge vardı. O da bir ara isveç diye tutturmustuinatettimolacak
Çarşamba günü benim yolculuk 30 ağustosta. İstanbuldan izmite de 1 eylülde geçeceğimCanım kızlar bende ne zaman yapayım azıcık motivasyonum yerine gelsin dediysem yaptırmadı bana İsveç. Takılmışsın madem aynen devam (kimse duymasın) ama dönüşte ya Karatay ya dukan tarzı bişeye dön ki psikolojin bozulmasın, gidenin bi kısmı anında gelecek çünkü. (Kovulmadan kaçayım)
Sen 65li rakama uygun bişi al bence, maşallah sana.
Yaa çok mantıklı. Bu sayede önümüze geleni yemeyiz sanki. Yolculuk kaçında senin?
Aman 5 kg dambıl alamadim gitti zaten. Düz 5 kg agırlık mı alsak 30 kg halter seti mi alsak diye arada kalınca alamadik gitti.Ağırlık dedim diye 5kg ile değil tabiki. Ben boş kolumu kaldıramıyorum ağrıdan 1 kg bana yetiyor
Çarşamba günü benim yolculuk 30 ağustosta. İstanbuldan izmite de 1 eylülde geçeceğim
Bence ölçü bugun çalışan kasların yarın ağrıması. Eğer ağrıyorsa gayet iyi :)Ağırlık dedim diye 5kg ile değil tabiki. Ben boş kolumu kaldıramıyorum ağrıdan 1 kg bana yetiyor
Bence bu diyet yüzünden isveçliler kendinden nefret eder :) ama kesin haberleri yok. Onları karalamak için yapılıyor :)Yaptı iyi de verdi aslında. Sonrasında birazını alıp bi süre de sabit kalmıştı ama sonuçta hatun şu an 59 kiloya indi. 7 günden de bişi olmaz yaw.
Aman 5 kg dambıl alamadim gitti zaten. Düz 5 kg agırlık mı alsak 30 kg halter seti mi alsak diye arada kaldık.Sımdide barfikse taktim. Ondanda istiyorum.
Spor spordur evde oturup spor yapanlara laf atmayalım lütfen :) ben de yaptım sporumu bir kaç işimi şöyle uzandım akşam yemeği yerim bir saate sonra ütü varKızım sen sonunda 36 beden 70 kilo sırf kas olacaksın demedi deme.
Seni olimpiyatlara falan mı yazdırsak naapsak.
Spor spordur evde oturup spor yapanlara laf atmayalım lütfen :) ben de yaptım sporumu bir kaç işimi şöyle uzandım akşam yemeği yerim bir saate sonra ütü var
ozlem a101 de kaldiysa barfiks gelmisti persembe gun bi bak istersen bende ogluslara alacaktim 14.99 a hemen kaptim valla cok muhtesem degil ama isini gorurAman 5 kg dambıl alamadim gitti zaten. Düz 5 kg agırlık mı alsak 30 kg halter seti mi alsak diye arada kalınca alamadik gitti.Sımdide barfikse taktim. Ondanda istiyorum.
Kızımda pembe dambil siparisi verdi babasına..
Şaka yapıyorum canım ya herkesin değişik nedenleri var spor yaparken de yapmazken de..Yanlış anlaşılma oldu sanırım, ben özlemin spor yapmasına laf söylemedim.
Sadece 30 kg halter, barfiks diyince öyle söyledim.
Haklısın evde oturup kimsenin sporuna laf etmek uygun değil.
Ilk başta veriyorsun ama düzene gidene kadar herkes alıp başını gidiyor. Ayrıca isveçle gelmedi 59aYaptı iyi de verdi aslında. Sonrasında birazını alıp bi süre de sabit kalmıştı ama sonuçta hatun şu an 59 kiloya indi. 7 günden de bişi olmaz yaw.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?