Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oyyy ona da kocaman bir maşallah. Canım yaaa.

Hello kızlar napiyorsunuz bakalım? Bizim yolculuklarla geçen günlerimiz oldu, öyle olunca da pek bakamadım buraya. Yarın akşam yine yola çıkıyoruz, bayram icin kv'lere gideceğiz. Ay cok yorgun geçen günler oldu ve olacak yani anlayacağınız.

Bugün 30 dk yürüyüş yaptım. Ankara'daki kendi tartımda da 68 çıktım 1 ayda 0.5 kg gitmis yani. Gerçi o kadar yemeye almadığım için sukretmem lazım. Şu bayram ziyareti de bitsin her gün düzenli yürüyüşlere başlayacağım artık.

Kızlar domates konservelerimin uzerinde azcık beyaz tortu gibi bisey gordum.Küflenecek mi acaba? nilsub canim sen bilirsin? ilk defa boyle oldu uzuldum insallah bozulmazlar!!
Canım benimkilerde oluyor bazen, ben o kısmı kaşıkla alıp atıyorum, altındaki yerden kullanmaya devam ediyorum. Zehirlenmedim bugüne kadar cok şükür

Günaydın kızlar
Kahvaltı yapıyorum.Önce poğaça yap,sonra biraz temizlik,sonra kargo peşinde koşturmaca,bir ara markete git ve akşam için yemek yap,misafirleri al, bir ara valiz topla, yarın da önce kocayı işe,sonra misafirleri havaalanına göndermeden önce besle, sonra da kendin ye ve dökül yollara. Hal böyle olunca bugün yarın menüler o an elimin altında ne varsa şeklinde olacak sanırım yazarım gün içi.

Malum buzluk boşaltma dönemindeyiz :) dolapta et suyun falan varsa güzel bi bulgur pilavı pişir çocuklara. Mantarlı patatesli falan iyi olur.
Dün pişirdim domatesli , kıymalı
Bugün de mercimek köftesi pişirdim.
Yanında da ayran .
Ben de iki topak köfte ve bir bardak ayran yedim.

kızlar 2 gündür meyve harici bişey yemiyorum cnım bişey istemiyor ve biraz önce tartıldım 84.6 cıktı dün 86.0 dı ya bu tartı bozuk yada aclık etkisini gösteriyor tabi dun akşam da yürüyüş ve spor yapmıştım onun etkisi var sanırım

Canim oncelikle hosgeldin.. Aman dikkat et ac kalınarak verilen kilolar fazlasıyla geri alınıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…