- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.061
fancynancy Sporum; 30 dk zumba ve 40 dk eliptik.. Sayılırsa AVM'de 30 dk 3500 adım yürüşümde var..
Ellerine saglık bende dun atasporumuzu yaptım.fancynancy 3_4 saat atasporu olarak temizlik :)
Oyyy ona da kocaman bir maşallah. Canım yaaa.Şimdiden işlemeye başla çocukların beynine beynineZeynep'i görmüyormusun çocuk herdaim sporda. jesicca ya da başladı. Onu da en çok side to side yaparken ayak attıı figür var halay çeker gibi onu yapiyor. Birgün beraber başlayacağız inşALLAH. Halılar yok şimdi alt kata çok ses gider diye başlayamadım. Ama Zeynep'i kimse spor konusunda durduramaz maşallah 0zlem 2
Canım benimkilerde oluyor bazen, ben o kısmı kaşıkla alıp atıyorum, altındaki yerden kullanmaya devam ediyorum. Zehirlenmedim bugüne kadar cok şükürKızlar domates konservelerimin uzerinde azcık beyaz tortu gibi bisey gordum.Küflenecek mi acaba?nilsub canim sen bilirsin? ilk defa boyle oldu uzuldum insallah bozulmazlar!!
Kızlar çocuklara ne pişirsem bugün ya . 4 tane yavrucak var ben de .
Dün pişirdim domatesli , kıymalıMalum buzluk boşaltma dönemindeyiz :) dolapta et suyun falan varsa güzel bi bulgur pilavı pişir çocuklara. Mantarlı patatesli falan iyi olur.
Canim oncelikle hosgeldin.. Aman dikkat et ac kalınarak verilen kilolar fazlasıyla geri alınıyor..kızlar 2 gündür meyve harici bişey yemiyorum cnım bişey istemiyor ve biraz önce tartıldım 84.6 cıktı dün 86.0 dı ya bu tartı bozuk yada aclık etkisini gösteriyortabi dun akşam da yürüyüş ve spor yapmıştım onun etkisi var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?