- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.101
Teşekkür ederim canım. İnce bir şey alayım zaten eve ulaşana kadar lazım. Sonra kuzenimin dolaptan bulurum birşeyler çünkü ben artık şişko değilim, hafif kiloluyum. 12 kilo vereceğim hafif kiloluyum dimi hesap doğru :)Sweat yakar belki canim ama yagmurluk tarzi bisey al istersen,birden bastiriyo yagmur durduk yere. Dun disarda olanlari yakalamia yine mesela..
Hayirli yolculuklar bu arada
Kaptanım havaalanındayım uçağım 1 saat sonra kalkıyor bekliyorum. Yanıma uzun kollu bir üst aldım ama hırka değil daha ince. sana iyi tatiller.. benim eve ulaşmam sanırım 9 u bulur bugün biraz çileli ama yarından itibaren benim tatil de başlar :)Selam kizlar
2 gundur ugrayamadim bursaya geldik kv lerin evde net pek cekmiyor o yuzden pek giremiyorum simdi de amcalarin evine geldik hamamlikizik a dag manzarali size bir selam vereyim dedim
dennisgo canim suan yoldasindir valla dagevinde hava soguk hirka ile oturuyoruz insallah yanina almisindir kalin biseyler dun gerci mudanya trilyede hava sicakti
Bu arada sabah zeytin yemeyi unutmuşum sonradan fark ettim. Evden çıkmadan sandviçin içine koydum beş tane. Az önce de afiyetle yedim. Epey de acıkmışım :)Tünaydın kızlar
Sabah 1 Light karper, 1 dilim az yağlı peynir,domates salatalık biber
Öğlen ; 1 dilim kaşar, 1 dilim tavuk fümeli sandviç
Ara ; filitre kahve
Ara ; 1 çay bardağı crranbery +badem
Akşam ; kuzen ne yapacaktı unuttum ama diyet yemeği olacak, 6 kaşık ondan yiyeceğim, 4 kaşık yoğurt ile
Sabah ve akşam ekmeklerini çıkardım. Yarın doğumgünü var ve kutlama için şarap görüyorum. Bu geçe açarız diye düşündüğüm için ekmekleri çıkardım. 1 dilim ekmek yerine 1 kadeh vermişti diyetisyen. Ben geç içerim diye 2 ekmek çıkardım.
3 litre su
Spor yok
Kilom ;70,2 idi sabah
Hiç şüphem yok zaten senin içinKızlar
Pegasus için tarihi bir gün. Deniz uçağa binecek tavuklu sandviç yemeyecek.duy da inanma.Aslında kendim de sandviç yedim ama öncelikle ekmeğim beyaz değildi.madem ekmeği kendim aldım sandviçi de yapayım dedim ve kesinlikle benimkisi daha hafifti. Yanımda kuruyemişim ve kuru meyvem de var. Sadece kahvem eksik, onu da uçakta alıp içeceğim.
Bende tartılmak istemiyorum. KaptaaaanBen 80 kg oldum galibatartılmaya korkuyorum
Buranın yağmuru üşütmez. ama yağmurluk al istersen sağnak yağmur varmis.Canım akşamdan cevizi suya koyup sabah suyunu içiyordum bir ara. Çünkü ben yaş cevizi çok severim. Aklıma getirdin yapayım ben de bir ara. Ben şu an koltuğa oturdum bir saat sonra da yola çıkıyorum. İstanbulda hava nasıl acaba yanıma bir sweat almam gerekir mi? Burası tam öyle bir hava sabahtan beri yağmur yağıyor
Aman fındık deme. Herkes fındık zamanı ağlıyorNolmus buraya yaa herkes bi salmis.. durdunuz durdunuz bayrami mi buldunuz. Herkescikler toplanip gelecek aaa ne kadar kilo vermissin dicek.nerde emekler hanim hanimm.. ne bu umutsuzluk allasen ??
Kacamak mi yapiyosunuz napiyosunuz dokulun bakayim??
Valla yaramazlik yapanı yanima alip findiga salacam ona gore
Gelene kadar 69lu rakamları göreceksin kesinTünaydın kızlar
Sabah 1 Light karper, 1 dilim az yağlı peynir,domates salatalık biber
Öğlen ; 1 dilim kaşar, 1 dilim tavuk fümeli sandviç
Ara ; filitre kahve
Ara ; 1 çay bardağı crranbery +badem
Akşam ; kuzen ne yapacaktı unuttum ama diyet yemeği olacak, 6 kaşık ondan yiyeceğim, 4 kaşık yoğurt ile
Sabah ve akşam ekmeklerini çıkardım. Yarın doğumgünü var ve kutlama için şarap görüyorum. Bu geçe açarız diye düşündüğüm için ekmekleri çıkardım. 1 dilim ekmek yerine 1 kadeh vermişti diyetisyen. Ben geç içerim diye 2 ekmek çıkardım.
3 litre su
Spor yok
Kilom ;70,2 idi sabah
Muhtemelen geldin. Hoşgeldin:)Kaptanım havaalanındayım uçağım 1 saat sonra kalkıyor bekliyorum. Yanıma uzun kollu bir üst aldım ama hırka değil daha ince. sana iyi tatiller.. benim eve ulaşmam sanırım 9 u bulur bugün biraz çileli ama yarından itibaren benim tatil de başlar :)
Evet canım 1 saat önce girdim eve. Olaylı bir uçuştu. Zevzeğin teki şimdi bomba var desem uçuş iptal olur mu demiş, hostes güvenliği çağırdı. Adam şaka yapmışmış.. güvenlik aldı adamı. kabin bagajı olmadığına güvenmediler, herkes el bagajlarını alsın kontrol edilecek dediler. Sahipsiz valiz kalmayınca, adama ait bir bagaj olmadığına ikna oldular. Arama yapmadan geri koydurdular valizleri. Haberlerde bazen böyle şeyler görürdüm böyle salaklar var mı ya derdim. Bugün burnumuzun dibinde bitti. Bir saat rötar oldu bu nedenle. Ama neyse ki sonrası iyi gitti de eve gelebildim kolayca. Şimdi yeğenimle yuvarlanacağım. Akşam yemeği de kabak ve yoğurt yedim.Muhtemelen geldin. Hoşgeldin:)
Böyle şeylerin maalesef şakası olmuyor. Biz THY' nin bakım onarım hangarlarını yaptık. Eğitimlerin birine şahit oldum. 1 vida kontrolu için bile ne kadar titizlendiklerini gördüm. Herşeyi ciddiye alıyorlar. Bu iyibirsey aslında ama öyle zevzeklere uçuşu yasaklamalılar bence. Neyse güzel güzel geldiniz ya önemli olan o. Iyi tatiller canımEvet canım 1 saat önce girdim eve. Olaylı bir uçuştu. Zevzeğin teki şimdi bomba var desem uçuş iptal olur mu demiş, hostes güvenliği çağırdı. Adam şaka yapmışmış.. güvenlik aldı adamı. kabin bagajı olmadığına güvenmediler, herkes el bagajlarını alsın kontrol edilecek dediler. Sahipsiz valiz kalmayınca, adama ait bir bagaj olmadığına ikna oldular. Arama yapmadan geri koydurdular valizleri. Haberlerde bazen böyle şeyler görürdüm böyle salaklar var mı ya derdim. Bugün burnumuzun dibinde bitti. Bir saat rötar oldu bu nedenle. Ama neyse ki sonrası iyi gitti de eve gelebildim kolayca. Şimdi yeğenimle yuvarlanacağım. Akşam yemeği de kabak ve yoğurt yedim.
Yolcuların güvenliği için belki şarttır.yani adam zevzek belli ama bilemezsin ki.. Ama neyse ki sorunsuz geldik. Şimdi tatil zamanı yaşasın :)))Böyle şeylerin maalesef şakası olmuyor. Biz THY' nin bakım onarım hangarlarını yaptık. Eğitimlerin birine şahit oldum. 1 vida kontrolu için bile ne kadar titizlendiklerini gördüm. Herşeyi ciddiye alıyorlar. Bu iyibirsey aslında ama öyle zevzeklere uçuşu yasaklamalılar bence. Neyse güzel güzel geldiniz ya önemli olan o. Iyi tatiller canım
Günaydın canım hoşbulduk.. Keyfim fena halde yerinde :)Günaydın hanımlar, hoşgeldin memlekete Denizdennisgo
Harikasın boyle tam gaz yola devam.. O caklıtlarda nazar boncugun olsun..Günaydın kızlar;
Sabah tartıldım 70,4. Bu tartıya göre farkım olmayacak. Dün akşam ödem atıcı çaya başladım bugün de içerim.dün yaklaşık iki tane çikilata yemiş olabilirim. Tam sayıyı bilmiyorum çünkü yeğenim yerken bir parçasını veriyordu. Hal böyle olunca ikinci bir kaçamak olmasın diye planladığımız kutlama bu akşama kaldı :) bugün de ekmekleri biraz kısacağım bu nedenle.. Sonra normale döneceğim :)
Sanırım 79 lu kilolarda geldim takıma. Hemen bakacağım. Bu arada dünden beri süper tepkiler alıyorum. İnsana moral oluyorum. Boyumun uzadığını bile duydum :)))Harikasın boyle tam gaz yola devam.. O caklıtlarda nazar boncugun olsun..Kac kilo ile gelmistin takima?
13 temmuzda 78,8 ile başlamışım. Benim hedef 59 sanıyordum meğer 58 demimişim :))Sanırım 79 lu kilolarda geldim takıma. Hemen bakacağım. Bu arada dünden beri süper tepkiler alıyorum. İnsana moral oluyorum. Boyumun uzadığını bile duydum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?