- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.081
Ben yine yollardayım şekerim. Sanırım herkes bayram tatiline çıktıKızlar nerelerdesiniz alısık degilim buranin sessizligine..
iyi yolculuklar canım.. Umut nasıl seviyor mu yolculugu?Ben yine yollardayım şekerim. Sanırım herkes bayram tatiline çıktı
Canım ben ters bırakmıştım daha yeni 6 gun oldu yapalı.. Düz cevirdim cok azdi zaten beyazlik insallah ilerlemez duz cevirince asagida kaldi o beyazlik bakalim kendini belli eder ilerleyen gunlerde.. Kapaklarida kontrol ettim onlarda iyice vakumlanmis butun gucumle zorladim acamadım..Canım benimkilerde oluyor bazen, ben o kısmı kaşıkla alıp atıyorum, altındaki yerden kullanmaya devam ediyorum. Zehirlenmedim bugüne kadar cok şükür
Gündüz pek hoşuna gitmiyor çünkü sürekli ana kucağında yatmaktan sıkılıyor. Gece yapıyoruz biz de uyusun diye ama bu sefer de çocuğun uyku düzeni biraz alt üst oldu. Aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık anlayacağın...iyi yolculuklar canım.. Umut nasıl seviyor mu yolculugu?
Aa yeni yaptıysan beyazlamaması lazım. Ben açtığım konserveyi uzun süre kullanmazsam o zaman oluyor beyazlıkCanım ben ters bırakmıştım daha yeni 6 gun oldu yapalı.. Düz cevirdim cok azdi zaten beyazlik insallah ilerlemez duz cevirince asagida kaldi o beyazlik bakalim kendini belli eder ilerleyen gunlerde.. Kapaklarida kontrol ettim onlarda iyice vakumlanmis butun gucumle zorladim acamadım..
Canim oncelikle hosgeldin.. Aman dikkat et ac kalınarak verilen kilolar fazlasıyla geri alınıyor..
Herkes tatil ve bayram moduna girdi galibaKızlar nerelerdesiniz alısık degilim buranin sessizligine..
Günaydın ortimGünaydın kızlar..
Uyanınca 400ml su ve icerisindeki 2 cevizi yedim. Şuanda kahvemi iciyorum. Sizler neler yapıyorsunuz? Sevgili ortilerim sizlerde kayıpsınız aman dikkat edin benim dustugum hataya sizlerde dusmeyin..
Günaydın Wendy senin ve herkesin zafer bayramı kutlu olsun.Günaydın kızlar, 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun
Canım akşamdan cevizi suya koyup sabah suyunu içiyordum bir ara. Çünkü ben yaş cevizi çok severim. Aklıma getirdin yapayım ben de bir ara. Ben şu an koltuğa oturdum bir saat sonra da yola çıkıyorum. İstanbulda hava nasıl acaba yanıma bir sweat almam gerekir mi? Burası tam öyle bir hava sabahtan beri yağmur yağıyorGünaydın kızlar..
Uyanınca 400ml su ve icerisindeki 2 cevizi yedim. Şuanda kahvemi iciyorum. Sizler neler yapıyorsunuz? Sevgili ortilerim sizlerde kayıpsınız aman dikkat edin benim dustugum hataya sizlerde dusmeyin..
Sweat yakar belki canim ama yagmurluk tarzi bisey al istersen,birden bastiriyo yagmur durduk yere. Dun disarda olanlari yakalamia yine mesela..Canım akşamdan cevizi suya koyup sabah suyunu içiyordum bir ara. Çünkü ben yaş cevizi çok severim. Aklıma getirdin yapayım ben de bir ara. Ben şu an koltuğa oturdum bir saat sonra da yola çıkıyorum. İstanbulda hava nasıl acaba yanıma bir sweat almam gerekir mi? Burası tam öyle bir hava sabahtan beri yağmur yağıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?