Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bugün yine görümcemde kalabalık bir kahvaltı faslımız vardı...

Orada saat 12'de 2 tane fırınlanmıs kücük gul boregi,yumurta ve azcık patates yedim.

Aksam yemeginde evdeydim saat 7'de
1 wasa ve az zeytinyaginda 2 domatesli yumurta yedim..

3 L üzeru su
1 soda
3 büyük türk kahvesi

Spor;
Toplam 100 dk 9660 adım yürüyüş

Canım benimkilerde oluyor bazen, ben o kısmı kaşıkla alıp atıyorum, altındaki yerden kullanmaya devam ediyorum. Zehirlenmedim bugüne kadar cok şükür
Canım ben ters bırakmıştım daha yeni 6 gun oldu yapalı.. Düz cevirdim cok azdi zaten beyazlik insallah ilerlemez duz cevirince asagida kaldi o beyazlik bakalim kendini belli eder ilerleyen gunlerde.. Kapaklarida kontrol ettim onlarda iyice vakumlanmis butun gucumle zorladim acamadım..

Bugünkü menüm ;

Sabah : 2 yumurta 5 zeytin 1 dilim ekmek

Ara ; kahve

Öğlen ; bir kase mercimek çorbası 4 kaşık yoğurt

Akşam ; 2 fırında baget salata

Ara ; üzüm, elma dilimleri toplam 1 porsiyon

-3 litre su
-spor yok
Herkese iyi geceler

iyi yolculuklar canım.. Umut nasıl seviyor mu yolculugu?
Gündüz pek hoşuna gitmiyor çünkü sürekli ana kucağında yatmaktan sıkılıyor. Gece yapıyoruz biz de uyusun diye ama bu sefer de çocuğun uyku düzeni biraz alt üst oldu. Aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık anlayacağın...

Aa yeni yaptıysan beyazlamaması lazım. Ben açtığım konserveyi uzun süre kullanmazsam o zaman oluyor beyazlık

Günaydın kızlar..
Uyanınca 400ml su ve icerisindeki 2 cevizi yedim. Şuanda kahvemi iciyorum. Sizler neler yapıyorsunuz? Sevgili ortilerim sizlerde kayıpsınız aman dikkat edin benim dustugum hataya sizlerde dusmeyin..

Günaydın kızlar..
Uyanınca 400ml su ve icerisindeki 2 cevizi yedim. Şuanda kahvemi iciyorum. Sizler neler yapıyorsunuz? Sevgili ortilerim sizlerde kayıpsınız aman dikkat edin benim dustugum hataya sizlerde dusmeyin..
Canım akşamdan cevizi suya koyup sabah suyunu içiyordum bir ara. Çünkü ben yaş cevizi çok severim. Aklıma getirdin yapayım ben de bir ara. Ben şu an koltuğa oturdum bir saat sonra da yola çıkıyorum. İstanbulda hava nasıl acaba yanıma bir sweat almam gerekir mi? Burası tam öyle bir hava sabahtan beri yağmur yağıyor

Nolmus buraya yaa herkes bi salmis.. durdunuz durdunuz bayrami mi buldunuz. Herkescikler toplanip gelecek aaa ne kadar kilo vermissin dicek.nerde emekler hanim hanimm.. ne bu umutsuzluk allasen ??
Kacamak mi yapiyosunuz napiyosunuz dokulun bakayim??
Valla yaramazlik yapanı yanima alip findiga salacam ona gore

Sweat yakar belki canim ama yagmurluk tarzi bisey al istersen,birden bastiriyo yagmur durduk yere. Dun disarda olanlari yakalamia yine mesela..
Hayirli yolculuklar bu arada

Tünaydın kızlar

Sabah 1 Light karper, 1 dilim az yağlı peynir,domates salatalık biber

Öğlen ; 1 dilim kaşar, 1 dilim tavuk fümeli sandviç

Ara ; filitre kahve

Ara ; 1 çay bardağı crranbery +badem

Akşam ; kuzen ne yapacaktı unuttum ama diyet yemeği olacak, 6 kaşık ondan yiyeceğim, 4 kaşık yoğurt ile

Sabah ve akşam ekmeklerini çıkardım. Yarın doğumgünü var ve kutlama için şarap görüyorum. Bu geçe açarız diye düşündüğüm için ekmekleri çıkardım. 1 dilim ekmek yerine 1 kadeh vermişti diyetisyen. Ben geç içerim diye 2 ekmek çıkardım.

3 litre su
Spor yok

Kilom ;70,2 idi sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…